Νάσο καλημέρα,

Μ' αρέσει που φτιάχνουμε δύο Challenger II μαζί! Πάντα κατά τη ταπεινή μου άποψη θα εκφράσω τη γνώμη μου, πάντα προς βοήθεια & υποστήριξη. Η κατασκευή πήγμα/πύργος - όπως προείπα - είναι εξαιρετική σε συναρμολόγηση. Το χρώμα σου είναι ολόσωστο και το άρμα είναι πολύ καλά βαμμένο. Με το βερνίκι που θα περάσεις για wash (φαντάζομαι...) το χρώμα θα σου σκουρύνει - πρόσεξε. Πάμε στις παρατηρήσεις:
Για το πολυβόλο, βάψε το - ιδανικά - με Dark Iron (Tamiya) ή μαύρο ματ και μετά μολύβι, όπως είπε και ο GT. Κατόπιν, θα προτιμούσα ένα σετ ερπύστριες upgrade, αλλά στο μοντέλο του καθένα εκείνος κάνει κουμάντο. Απλά, του 'προσθέτει' πολύ μία Trumpeter ή Bronco, ενώ εν αντιθέσει, του 'αφαιρεί' πολύ η λαστιχένια...
Αν κρατήσεις τις λαστιχένιες μην τις αφήσεις όπως τις βλέπω - είναι κρίμα. Δεν σου θα κάνω 'νουθεσία', αλλά πολύ απλά θα σου πω: 1) Ολικό βάψιμο με μαύρο Primer ή Enamel. 2) Track Primer (Vallejo), ιδανικά στις ασφάλειες (άκρα) και στον οδηγό (μέση). 3) 'Καθάρισμα' των πέδιλων με το δάχτυλο ή μπατονέτα με νερό, να φανεί το μαύρο. 3-β) Μπορείς να βάψεις τα πέδιλα με μαύρο, αν δεν καθαρίζουν. 4) Πέρασμα με Rust ή Dark rust (Vallejo ή άλλο παρόμοιο...) στα άκρα και τη μέση. 5) Σκόνισμα με διάφορα pigments (Sand, light brown. White & Rust) με έμφαση στα άκρα και τη μέση. 6) Ελαφρύ σκόνισμα με Sand & White pigment. 7) Ελαφρύ τόνισμα με μολύβι του οδηγού στη μέση και των ασφαλειών από τη μέσα μεριά.
Μου άρεσε που δεν θα έκανα νουθεσία...

Καλή συνέχεια και ελπίζω να σου 'είπα' κάτι!
Σου δίνω μια άποψη από τη δική μου, που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.