0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Από τα χρόνια του Β΄Π.Π. ως σήμερα οι αμερικανiκές οβίδες είναι σε ένα χρώμα ανοιχτού χακί ( αντισκουριακό χρώμα ). Ο τόνος θυμίζει το 159 ή το 150 της humbrol. Προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ το 159. Για την θήκη γεμισμάτων υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στους τόνους, αλλά βασικά εχουν το ίδιο χρώμα. Στις παλέτες το χρώμα είναι ανοιχτό σαν σουηδικό. Οι ασφάλειες μεταφοράς σε σκούρο μεταλλικό χρώμα, ακαριαίοι οι πυροσωλήνες ανοιχτό μέταλλο και οι εγκαιροφλεγείς σε σκούρο.Καλή συνέχεια.
Την Τ49, συνήθως φορούσαν τα βρετανικά Σέρμαν. Παρότι δεν ξέρω τι φορούσε το ALBERTA IV, είναι μάλλον χλωμό να ήταν Τ49. Η Τ62, ήταν πιο ασφαλής επιλογή, αν και στις περισσότερες φωτογραφίες, τα Μ12 φαίνεται να προτιμούν την rubber block (T42). Φυσικά, αν δεν έχεις άλλο σετ διαθέσιμο, τότε..... ΔΚ
Στάθη νομίζω πρέπει να βρεις τρόπο να κολλήσεις το πάνω μέρος των ερπυστριών στους εντατήριους. Δείχνει άσχημα.
Σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ και το σκονισμα και τα τρεξιματα και η ερπυστρια βγηκε πολυ καλυτερη, αλλα οπως ειπε και ο συναδελφος πιο πανω ,οι ερπυστρια στους εντατηριους ειναι στον αερα...λογικα διορθωνετε ευκολα...