Να πω κι εγώ τις δικές μου εντυπώσεις από το κιτ, μιας και το πασπατεύω από το Σάββατο το απόγευμα.
Το πλαστικό είναι καλό αλλά αντιδρά πολύ καλά με την υγρή κόλλα. Άρα όσοι από εμάς δουλεύουν με humbrol,revell κόλλες, προσοχή και με μέτρο.
Όσα κατασκευαστικά έχω βρει και διαβάσει μέχρι τώρα λένε τα καλύτερα, τόσο για την εφαρμογή, όσο και για την λεπτομέρεια.
Μόνο ελάττωμα είναι το άσχημο πολυβόλο που δίνει το κιτ (θα αντικατασταθεί με ένα από το σετ της academy) και ότι δεν δίνει ζώνες ασφαλείας για τα καθίσματα. Να σημειώσω εδώ ότι ενώ δίνονται έξι καθίσματα για το πίσω μέρος, συνήθως μπαίνουν μόνο τα 4 και ο διαθέσιμος χώρος γεμίζει με μπαγκάζια και όπλα.
Το κιτ γίνεται και πολιτικό, καθώς το έχουν αγοράσει διάφορες πολιτείες για τα αστυνομικά τους τμήματα ή sherif's office. Μια αναζήτηση στο γούγλη θα σας βγάλει παπάδες, μπλε, κίτρινα, μαύρα, μέχρι και πράσινο ανοιχτό είδα.
Εντύπωση μου έκαναν τα λαστιχένια ελαστικά, πολύ ωραία. Έχει και φωτοέτσια, όσα χρειάζονται, χωρίς υπερβολές.
Και οι οδηγίες πολύ καλές, προσοχή στην συναρμολόγηση της ανάρτησης-κάτω μέρους του οχήματος και στην ευθυγράμμιση των κομματιών που σχηματίζουν το σασί και μετά απλουστεύει η κατασκευή.
Το μόνο after market πράγμα που θα έπαιρνα είναι ένα σετ με ασύρματους, μόνο και μόνο για να μην σκαλίζω του κιτ.
![Mr. Green :mrgreen:](https://modelclub.gr/forums/Smileys/default/icon_mrgreen.gif)
Καλές κατασκευές σε όλους μας.