ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Παρουσιάσεις - Κριτικές
1/35 B1 CENTAURO " ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ"
117tacan:
Νίκο θα το ξεκινήσεις άμεσα :?:
Είμαι περίεργος να δω τα στάδια κατασκευής από τα χεράκια σου... :D
Καλή επιτυχία :wink:
Raw_Shooter:
Νίκο το Centauro είναι ενα καταπληκτικό τροχοφόρο όχημα τόσο σε πραγματικό όσο και σε κιτ. Το πραγματικό κινείται σε πραγματικά υψηλές ταχύτητες και η μηχανή του είναι πραγματικό θηρίο. Το έχω δεί στην Ιταλία όταν ήμουνα εκεί στο μεταπτυχιακό μου. Κάπου έχω και ενα cd με walkaround του οχήματος....μόλις το βρώ θα στο στείλω.
Το μοντέλο της Model Victoria είναι όντως καταπληκτικό, στο δικό μου που αγόρασα κατευθείαν απο την εταιρεία είχε δώρο και τα αραβικά + UN σήματα μέσα. Αακόμα καλύτερο είναι το κίτ της Historica Productions που έχει πολλαπλάσια κομμάτια και περισσότερη λεπτομέρεια (το αγόρασα το Σαββάτο που μας πέρασε απο Ρώμη στο ταξιδάκι αστραπή μου :)). Εκεί είδα απο την Μodel Victoria και καμμιά 5-6 βελτιωτικά για το όχημα αυτό. Μέχρι κάτι αλυσίδες με σιδερόμπαλες για πίσω απο τον πύργο είχαν για τα RPG όπως εκείνα στα ισραηλινά Mercava. Μπορώ να σου δώσω κωδικούς να τα δείς, μερικά έχω και να σου δείξω. Επίσης η Royal Model έχει πολλούς κωδικούς για το όχημα. Υπόψη οτι άν θελήσεις κάτι απο Ιταλία για το όχημα 100% μπορώ να σου το βρώ :).
Βασικά εγώ θα το φτιάξω για τα γεγονότα στην Φλωρεντία μαζί με το 6145 της polizia στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.
Παναγιώτης
leopard:
Για μία ακόμη φορά ο Παναγιώτης μας έστειλε αδιάβαστους!!!
:mrgreen:
Νίκο περιμένουμε να το αρχίσεις!!!
:wink:
Raw_Shooter:
Χαχαχούχαααααα sorry παίδες τώρα είδα τα κουτιά.....το 2ο centauro δεν είναι της Historica Productions αλλά της Corazzati.........και το άλλο δεν είναι το 6145 αλλά το Fiat 6614 πάλι της corazzati.......αφηρημάδα που με δέρνει!!!!
leopard:
Τσίτσοοοοοοοοο
για δες εδώ:
http://www.armyrecognition.com/forum/viewtopic.php?t=758
Έτσι για να σε φτιάξω ακόμη περισσότερο.
:wink:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση