ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Special Grοup Builds

Snapkit modelling [15/12/2014 - 18/01/2015]

(1/26) > >>

gkontog:
Snapkit. Εντάξει, όλοι ξέρουμε τι είναι, παιδικά παιχνίδια. Αλλά εμφανίστηκαν κάτι εταιρείες όπως η Hobby Boss και η Zvezda και είπαν να ξαναγράψουν τον κανόνα. Ηταν και κάτι scifi που κυκλοφορούσαν μάλιστα προβαμμένα και κάτι μεταλλικά αυτοκίνητα, τελικά τα snapkit άρχισαν να τραβάνε το ενδιαφέρον, οπότε ας κάνουμε ένα GB.

Τώρα θα μου πείτε να σας δώσω κάποιον ορισμό. Δεν έχω όμως... πολύ σκέψη έπεσε αλλά δεν κατέληξε πουθενά, δείχνει απλό αλλά δεν είναι. Τα snapkits κινούνται από το ολόσωστο (και το μόνο σωστό στην κλίμακα) 72άρι F4U-4 της Hobby Boss μέχρι της κατασκευές από τα σοκολατένια αυγά Kinder, άντε χωρεσέ τα όλα αυτά σε έναν ορισμό. Οπότε, σε μία επίδειξη φιδίσιας ευελιξίας:

Οποιοδήποτε kit πιστεύεται πως είναι snap κιτ, μπορεί να συμμετάσχει. Μοναδικός περιορισμός, να είναι βαμμένο από το μοντελιστή.

Ναι, και τα Lego μέσα, αρκεί να τα βάψετε. Εγώ, για χάρη κάποιου χαρακτηριστικού παραδείματος, θα αναφέρω τη σειρά από τα 72άρια Easy Assembly Kits της Hobby Boss, οι υπόλοιποι κρίνετε και αποφασείστε τι θα φιάξετε από 15/12/2014 μέχρι και Κυριακή 18/01/2015.

Hμιέτοιμα, ημιτελειωμένα, ημίαιμα, ημίψηλα και άλλα ημί λαμβάνουν μέρος αρκεί να είναι τουλάχιστον άβαφα. Τα ασταρωμένα είναι αποδεκτά.

Πάμε!

Κατάσκοπος:
Για μια στιγμή νόμισα ότι είδα ότι η ημερομηνία λήξης είναι η 18/12/2015 αλλά μετά δεν το ξαναείδα.

Αυτό που είδα όμως είναι ότι πρέπει να αλλάξει ο τίτλος σε 2015 από 2014  :mrgreen: (ναι ξέρω είναι νωρίς να αλλάξουμε χρονιά ακόμη)

 ::salut::

Μαθιός

ΥΓ: Snapkit δεν έχω αλλά και να είχα μοντέλο δεν τελειώνω σε ένα μήνα :roll:

arcadios:

--- Παράθεση από: Κατάσκοπος στις Δεκέμβριος 10, 2014, 02:43:00 μμ ---...

ΥΓ: Snapkit δεν έχω αλλά και να είχα μοντέλο δεν τελειώνω σε ένα μήνα :roll:

--- Τέλος παράθεσης ---

αν ουτε το sanp δεν τελειώνει σε ενα μηνα ... εε τότε υπάρχει θέμα  :mrgreen: :mrgreen:

Κατάσκοπος:

--- Παράθεση από: arcadios στις Δεκέμβριος 10, 2014, 03:02:08 μμ ---αν ουτε το sanp δεν τελειώνει σε ενα μηνα ... εε τότε υπάρχει θέμα  :mrgreen: :mrgreen:

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει, υπάρχει... Έχει φανεί απο τα ανοιχτα μου θεματα που βόσκουν χωρίς ενημέρωση.  :oops:

ramfighter:
Καλησπέρα σας. Σας παρουσιάζω την συμμετοχή μου  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Skoda Favorit σε κλίμακα 1/28  :!: από την ....SMER σε έκδοση ΚLIKLAK :!: :!: Το κιτ περιλαμβάνει δεκαέξι κομμάτια όλα και όλα και κατι τραγικά αυτοκόλλητα  :( Κάνω λοιπόν ένα dry-fit και καταλήγω με μια λίμα και καθόλου κόλλα να έχω κάνει όλο το μοντέλο σε μισή ώρα

Ακολουθεί ξήλωμα όλου του μοντέλου και αστάρωμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση