Αποστολέας Θέμα: 1/35 Hobby Boss ''white 666'' Cargo truck  (Αναγνώστηκε 1241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasjacknorris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: βολος
  • modelclub.gr
1/35 Hobby Boss ''white 666'' Cargo truck
« στις: Νοεμβρίου 30, 2014, 11:19:34 μμ »
Χαιρετώ την μοντελιστική παρεα!!  ::salut::  Το φορτηγό είναι παραγγελία για κάποιο συλλέκτη ελληνικών θεμάτων του ελληνικού στρατού! Το φορτηγό είναι βαμμένο σε πράσινο μονόχρωμο του ελληνικού στρατού χωρίς σήματα(θα βάλει ο ίδιος όπως μου έιπε,ότι πει ο πελάτης  :roll: ) στο φορτηγό έχει γίνει μόνο ένα wash και βάψιμο με πιο ανοιχτό χρώμα λεπτομέριες όπωσ βίδες,μπουλόνια κτλ το θέλει καθαρότατο ο πελάτης χωρίς τπτ άλλο. Εγώ στις δικιές μου κατασκευές κάνω αρκετή παλαίωση(ξανοίγματα,λάσπες,chipping κτλ) οπότε μου φαλινεται λίγο περίεργο το μοντέλο χωρίς αυτά.... :roll: Επίσης έγινε ιδιοκατασκευή η στήριξη της τέντας με φύλλα πλαστικού και η τέντα απο χαρτομάντηλο και χρήση ατλακόλ διαλυμένη σε  νερό για να πάρει τη φόρμα της στο σκελετό.τέλος φωτοσκίαστηκε με αερογράφο με σκούρους και πιο ανοιχτούς τόνους.Αυτά τα λίγα με λόγια πάμε για φωτογραφίες!!  ::salut::

κάποιες λεπτομέριες πριν την ολοκλήρωση

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.Click to see the original size. Click to see the original size.

συνέχεια με τελειωμένο το μοντέλο

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

αυτά από εμένα καλά μοντέλα σε όλους!!  ::salut::   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Απ: 1/35 Hobby boss ''white 666'' cargo truck
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 12:54:46 μμ »
Ομορφο το 666 σου

Εχουμε καμια φωτο με τον εν λογω σε ελληνικη υπηρεσια ,εχω βρει μονο με μαλακη οροφη

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 02:20:22 μμ »
ξεχασες να δεσεις τον καμβα στην καροτσα,και πιστευω οτι ειναι λιγο πιο σκουρο για την κλιμακα,παντως φωτο θα ηθελα κ εγω να δω,κατα τα αλλα ωραια δουλεια ::salut::
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος kostasjacknorris

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: βολος
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 05:42:25 μμ »
Παιδιά από όσο ξέρω και από ότι μου είπε και ο κύριος που θέλει την παραγγελία είχαμε πάρει και soft και hard top σύμφωνα με το σχέδιο marshall.τώρα για φωτογραφίες που λέτε εγώ προσωπικά δεν έχω και δεν έχω βρει κάπου στο διαδύκτιο  :roll:

tankrou με πρόλαβες!!  :wink:
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

δέθηκε και η τέντα μπήκαν και οι αλυσίδες για να κρατάνε την μικρή πόρτα στο πίσω μέρος του φορτηγού,όταν είναι ανοιχτή!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 12:15:14 μμ »
 ::salut::
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Tags: