Ξεκινώ και εγώ σιγά σιγά την συμμετοχή μου σε αυτό το GB με το κιτ της Ακαντεμυ το οποίο με κάποιες τροποποιήσεις στην παραλλαγή θα μεταμορφωθεί σε αυτό που πετούσε ο Lt. Frank E Oiler το 1944 δηλαδή αυτό της φωτό

Το κιτ λίγο πολύ γνωστό,

σε σύγκριση με της ρεβελ βέβαια υπερτερεί η δεύτερη σε περισσότερα σημεία, και έχω και μία αμφιβολία για τα decals τα οποία εκ πρώτης όψεως δε φαίνονται κ τόσο καλής ποιότητας αλλά ας ελπίσω ότι όλα καλά θα πάνε μην το γρουσουζέψω απο τώρα.
Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη με το κοκπιτ και σήμερα μιας και βρέθηκε χρόνος ασχολήθηκα κ με πιρτσίνωμα.Η τρίτη φορά που που επιχειρώ να πιρτσινώσω και ομολογώ πως κάθε φορά γίνομαι ολο και καλύτερος..είναι θέμα εξάσκησης τελικά

Και ένα δείγμα απο το πιρτσίνωμα (όσο διακρίνεται):

Το κόκπιτ (αν και στο τέλος δεν θα φαίνονται και πολλά-οπότε δεν ασχολήθηκα και περισσότερο μαζί του) βάφτηκε με interior green και έγιναν και κάποια φωτίσματα με στεγνό πινέλο και ο πίνακας οργάνων με flat black.Στα όργανα περιφερειακά με καρφίτσα τονίστηκαν κάποιες λεπτομέρειες, προστέθηκαν ζώνες στο κάθισμα απο ταμιγιοταινία και τέλος έγινε wash με raw umber αν θυμάμαι σωστά.
Αυτά για την ώρα..συνέχεια την επόμενη βδομάδα λογικά