0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το SM79,υπάρχουν 2-3 φωτό,αλλά παρόλο που φόρεσε ελληνικά roundels,δε πέπει να πέταξε ή να πολυχρησιμοποιήθηκε.Και καταστράφηκε απο αεροπορική επιδρομή αν δε κάνω λάθος.Επίσης δεν υπάρχει φωτό της ουράς/πηδαλίου για να ξέρουμε πως την έβαψαν
Σκέφτηκες Hs126? Υπάρχει της ICΜ που είναι μοντελάρα, θέλει κάποιες μετατροπές βέβαια...νομίζω ο Μάστορας ξέρει καλύτερα! Επίσης Helldiver...why not?Και φυσικά το Anson που είναι αγαπημένο, με χορταστικό εσωτερικό και έτοιμο μοντέλο με Ελληνικά σήματα (Classic Airframes)
Η κατασκευή του Γκουφυ δυστυχώς ματαιώθηκε. Δεν προτίθεμαι να αγοράσω το κιτ της Τrumpeter κ να κάνω οοοολες αυτές τις αλλαγές γιατί πλέον τα κουράγια έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό... Πριν κρεμάσω λοιπόν τον ....αερογραφο μου θα θελα να καταπιαστώ με ένα ελληνικό θέμα 2/4κινητηριου που να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα χωρίς να χρειάζεται τροποποιησεις. Η Ντακότα, το Canadair κ το C-130 είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου. Σε ποιό λοιπόν από αυτά δεν χρειάζεται τροποποιησεις για να γίνει Ελληνικό θέμα κ αν υπάρχει κ κάτι άλλο που μου διαφεύγει μου το προτείνετε. Πάντα στην 1/48.. Είμαι όλος αυτιά...Τα φώτα σας παρακαλώ.
Καταστραφηκε,ε??? Μπορουμε νε εχουμε περισσοτερες info? Nομιζω βλεπω φως στο τουνελ ΚΑΙ για αεροπλανο KAI για διοραμα..
Exουμε φωτο με ελληνικα σηματα?
Πάντως εγώ θα επέλεγα ένα Helldiver.
Ρίξε μια ματιά και στο Airspeed Oxford της Special Hobby. Γίνεται Ελληνικό χωρίς μετατροπές (εκτός απο decals). Πρέπει να υπάρχει το κιτ στην Ελλάδα. Το Baltimore πέταξε με Ελληνικά εθνόσημα, οπότε είναι κι αυτό στη λίστα.
Φιλαρακι, τα χουμε πει κι απο κοντα,.. μερκελοειδή ΔΕΝ ξαναφτιαχνω! Το Ανσον υπο σκεψη ενω το Helldiver που 'μενει' μερικες εκατονταδες μετρα διπλα απο το σπιτι μου,(βλ. Τατόι), μου ειχε περασει σαν σκεψη σαν διοραματακι που να το απεικονιζει οπως εκτιθεται στο μουσειο με επισκεπτες να το φωτογραφιζω..
http://www.ebay.com/itm/1-48-scale-BALTIMORE-Bomber-Classic-Airframes-Kit-N-4140-allied-Air-Force-RARE-/262128780440?hash=item3d0817c498:g:w78AAOSw37tWBEKvΠωωωωωπώ λαχτάρα! Πολύ ακριβό....
Yπαρχει και αυτο: (το οποιο γινεται Ελληνικο) σε καταστημα του τριγωνου αλλα ειναι λιγακι ακριβο....
Αν έχεις στο νου σου να φτιάξεις το συγκεκριμένο τότε σου έχω καλά νέα : Η Vector βγάζει πολύ καλούς Bristol Mercury. Το υπόλοιπο το βγάζει η ...Evergreen και η Albion Alloys...σε strips & rods ΥΓ: Το Baltimore το έχω ...και θα στο χάριζα αλλά μετά είδα το post του Alangelo...ΥΓ2: Πλάκα κάνω, το κιτ το έχω αλλά θα το κρατήσω για να το φτιάξω - παραλίγο να το ξεκινήσω πριν λίγο καιρό μάλιστα αλλά ήθελε τόσες μετατροπές που κιότεψα (για την ώρα). ʼρα είναι τρελό θέμα για εσάς κ. Tokkotai.
Εναι διαθεσιμο σιγουρα. Το ειδα στο τριγωνο χθες. Κανε μια βολτα και θα το εντωπησεις, αν θυμαμαι καλα εχει ενα 70αρι+
Το Fasma το έχει αν θυμάμαι καλά