Αποστολέας Θέμα: Σε αναζήτηση ελληνικού θέματος σε 1/48  (Αναγνώστηκε 7789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Σε αναζήτηση ελληνικού θέματος σε 1/48
« στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 08:10:33 μμ »
Mετα απο μια 7χρονη μοντελιστικη περιηγηση στην Απω Ανατολη και τον Ειρηνικο ηρθε πλεον ο καιρος να ασχοληθω και με ενα Ελληνικο θεμα. Ειναι ενα αεροπλανο-αερακατος συγκεκριμενα-πανω στο οποιο ειχα την ευτυχια να ανεβω στο αεροδρομιο του Τατοιου πριν μερικα χρονια. Μαλιστα το ερχομενο Σαββατοκυριακο σκοπευω να επισκεφτω το μουσειο της Π.Α. που ειναι μολις 3 χλμ απο τον τοπο διαμονης μου και να τραβηξω καποιες φωτο απο το Αλμπατρος..Ελπιζω να ναι ακομα εκει. :roll: Η κατασκευη ειται θαναι cutaway με τομη στη μεση και πληρες εσωτερικο ή θαναι ενα μικρο διοραμα με τιτλο ''Τατόι 2014'' και θα αναπαριστα το Αλμπατρος οπως ακριβως εκτιθεται( :?:) στο Τατόι σημερα με καποια ''μπιχλιμπιδια'' περιξ του. Αυτα για πολυ-πολυ αρχη..Προς το παρον συλλεγω φωτο κ πληροφοριες που δοξα τω Θεω ειναι πολυ περισσοτερες σε απολυτα κατανοητη γλωσσα απο τα Ιαπωνικα ιερογλυφικα που ηρθε ο καιρος πλεον να αποχωριστω..Για οποιοδηποτε σχολιο,επισημανση και πληροφορια παρακαλειστε να ''ταισετε'' το θεμα μου.. ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος boulba

• LIVE TO FLY....FLY TO LIVE...
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: L.A.(Λεκανοπέδιο Αττικής)
  • πίνει , καπνίζει και κάνει θόρυβο!!!
Απ: Ελληνικό HU 16B Αlbatross (Trumpeter 1/48)
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 08:50:25 μμ »
 :o ..... Super goofy !!! Μερικές λεπτομέρειες-πληροφορίες για το κιτ?

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 09:08:48 μμ »
:o ..... Super goofy !!! Μερικές λεπτομέρειες-πληροφορίες για το κιτ?
Κινεζoς σαλπιγκτης  :mrgreen:  στην 1/48. Γενικα εχω ακουσει καλα σχολια για το κιτ.Ειδομεν.. :roll:

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 09:28:52 μμ »
Καλησπέρα Πάνο,ωραίο θέμα διάλεξες,το έχω κι εγώ ψιλοαρχίσει. Να ξέρεις πάντως πώς τα δικά μας ήταν HU-16B ASW και θέλει πολύ δουλειά με αρκετές μετατροπές. Εκτός από το radome (και το ρητινένιο της RVHP δεν είναι σωστό) έχουν άλλο μήκος οι πτέρυγες,διαφορετικό οριζόντιο και κάθετο σταθερό καθώς προσθήκη MAD πίσω και προβολέα κάτω από τη πτέρυγα.
Πάνως είμαι σίγουρος ότι αυτά δε θα σταθούν εμπόδιο στη κατασκευή σου. Καλή αρχή λοιπόν σου εύχομαι. :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=IRVs_EOOX68
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 12, 2014, 09:56:34 μμ »
Καλησπέρα Πάνο,ωραίο θέμα διάλεξες,το έχω κι εγώ ψιλοαρχίσει. Να ξέρεις πάντως πώς τα δικά μας ήταν HU-16B ASW και θέλει πολύ δουλειά με αρκετές μετατροπές. Εκτός από το radome (και το ρητινένιο της RVHP δεν είναι σωστό) έχουν άλλο μήκος οι πτέρυγες,διαφορετικό οριζόντιο και κάθετο σταθερό καθώς προσθήκη MAD πίσω και προβολέα κάτω από τη πτέρυγα.
Πάνως είμαι σίγουρος ότι αυτά δε θα σταθούν εμπόδιο στη κατασκευή σου. Καλή αρχή λοιπόν σου εύχομαι. :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=IRVs_EOOX68
 ::salut::
Ευχαριστω Ζηση. Οταν ερθει η ωρα θα τα πουμε και λεπτομερεστερα. Να δω ακριβως τί μετατροπες πρεπει να κανω. Η Trumpeter δινει τον τυπο Α ενω εμεις ειχαμε τον τυπο Β,σωστα? Προς το παρον εχω κατεβασει καμια 500αρια φωτο-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!! ::danseuse::  Με τα Ιαπωνικα με το τσιγκελι ειχα προσβαση..

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 12:44:48 πμ »
Ρε Παναγιώτη,υπάρχουν αρκετοί μοντελιστές που γουστάρουν την αυτομαστίγωση,αλλά εσύ στην "γάτα με τις εννιά ουρές" προσθέτεις και δέκατη!!!
 ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 03:15:44 μμ »
Πάρα πολύ ωραίο θέμα διάλεξες!
Στο Τατόι υπάρχουν δύο Albatros, ένα είναι αυτό που μπορείς να μπεις μέσα και ένα άλλο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του υποστέγου του μουσείου. Πάρε και μερικές φωτογραφίες που είχα βγάλει το 2009. :wink:

Αποσυνδεδεμένος hkousoulos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Μελίσσια
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 03:21:58 μμ »
ʼψογες φωτο...ακομα και να μην έχουμε πάρει το μοντέλο ειναι μια καλή αφορμή μετά από αυτές να ψαχουλεύουμε για κάνα κιτ..!!!
Ευχαριστω προσωπικά..! ::salut::
Φιλικά... Ηρακλής..!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 09:02:04 πμ »
Πάρα πολύ ωραίο θέμα διάλεξες!
Στο Τατόι υπάρχουν δύο Albatros, ένα είναι αυτό που μπορείς να μπεις μέσα και ένα άλλο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του υποστέγου του μουσείου. Πάρε και μερικές φωτογραφίες που είχα βγάλει το 2009. :wink:
Τhanks bro! ::thumbleft:: Eiναι οντως μαματες! Τωρα..Θα ηθελα να μου πει καποιος τις διαφορες του κιτ απο αυτο το Αλμπατρος που ειναι στο Τατόι..Σκοπευω αυριο/μεθαυριο να παω εκει-5' με το αμαξι- και να φωτογραφησω τα σημεια διαφορας! Ευχαριστω προκαταβολικα! ::thumbleft:: ::thanx::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 12:59:56 μμ »
Οι διαφορές HU16A με HU16B ASW που ήταν το Ελληνικό φαίνονται σε αυτή τη σύγκριση των σχεδίων απο το "albatros in action".

(Η ακρίβεια των σχεδίων του in action δεν είναι ελεγμένη, κάτι που πρέπει να γίνει είναι σύγκριση με τις πραγματικές διαστάσεις και φωτογραφίες). Στη μετατροπή θα πρέπει να προστεθούν και οι διορθώσεις των λαθών που έχει το μοντέλο, (υπάρχει βελτιωτικό για το μπροστινό κομμάτι της ατράκτου, αλλά νομίζω οτι και τα καλύμματα των κινητήρων είναι λάθος).

Πολλή δουλειά δηλαδή, και οσο κέφι και αντοχή αν έχεις να την κάνεις, δύσκολο να αντέξεις τη "συγκίνηση" αν αφού το τελειώσεις ή κοντεύεις, το βγάλει η trumpeteer σαν HU16B ή ASW  ::eusa_wall::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Ελληνικό HU-16B/ASW Αlbatross (Trumpeter 1/48)
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 08:44:19 μμ »
Οι διαφορές HU16A με HU16B ASW που ήταν το Ελληνικό φαίνονται σε αυτή τη σύγκριση των σχεδίων απο το "albatros in action".
Click to see the original size.
 (Η ακρίβεια των σχεδίων του in action δεν είναι ελεγμένη, κάτι που πρέπει να γίνει είναι σύγκριση με τις πραγματικές διαστάσεις και φωτογραφίες). Στη μετατροπή θα πρέπει να προστεθούν και οι διορθώσεις των λαθών που έχει το μοντέλο, (υπάρχει βελτιωτικό για το μπροστινό κομμάτι της ατράκτου, αλλά νομίζω οτι και τα καλύμματα των κινητήρων είναι λάθος).

Πολλή δουλειά δηλαδή, και οσο κέφι και αντοχή αν έχεις να την κάνεις, δύσκολο να αντέξεις τη "συγκίνηση" αν αφού το τελειώσεις ή κοντεύεις, το βγάλει η trumpeteer σαν HU16B ή ASW  ::eusa_wall::

Σε ευχαριστω πολυ θειε! ::thumbleft::  Οντως,το μεγαλο παλουκι ειναι η επιμηκυνση των πτερυγων-αληθεια γιατι τοσο μεγαλη η διαφορα στο μεγεθος τους απο τον ενα τυπο στον αλλο? :? :evil:  Το rudder κ το radome 'παλευονται' οπως κ το σχημα των πισω οριζοντιων σταθερων. Eν τω μεταξυ εκτος απο το 'in action' εχω και το πολυ-πολυ κατατοπιστικο Grumman HU-16 Albatross (Naval Fighters Series No 11), χώρια οτι εκει στο Τατοι θα τους γινω τσιμπουρι :mrgreen:  καθε Κυριακη που-αν δεν κανω λαθος-ειναι ανοιχτο το μουσειο..

Αποσυνδεδεμένος Leon13

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 11:40:27 μμ »
Αν δε κανω λαθος το μουσειο Σ/Κ ειναι κλειστο
Καλη αρχη.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 16, 2014, 11:59:18 πμ »
Αν δε κανω λαθος το μουσειο Σ/Κ ειναι κλειστο
Καλη αρχη.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΟΧΙ, ειναι ανοιχτο τα Σ/Κ εκτος αργιων.Ιδου κ η αποδειξη με φωτο τραβηγμενη πριν λιγα λεπτά!

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 16, 2014, 12:42:24 μμ »

Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Ξυπνάς αναμνήσεις από μία όμορφη εποχή.Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον.Καλή συνέχεια  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 24, 2014, 12:50:10 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ θειε! ::thumbleft::  Οντως,το μεγαλο παλουκι ειναι η επιμηκυνση των πτερυγων-αληθεια γιατι τοσο μεγαλη η διαφορα στο μεγεθος τους απο τον ενα τυπο στον αλλο? :? :evil:  Το rudder κ το radome 'παλευονται' οπως κ το σχημα των πισω οριζοντιων σταθερων. Eν τω μεταξυ εκτος απο το 'in action' εχω και το πολυ-πολυ κατατοπιστικο Grumman HU-16 Albatross (Naval Fighters Series No 11), χώρια οτι εκει στο Τατοι θα τους γινω τσιμπουρι :mrgreen:  καθε Κυριακη που-αν δεν κανω λαθος-ειναι ανοιχτο το μουσειο..

Η διαφορά οφείλεται μάλλον σε δύο λόγους: α) την αύξηση βάρους λόγω ραντάρ, MAD, συνεπακόλουθου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και καυσίμου
β) την ανάγκη για αύξηση της εμβέλειας.

Παναγιώτη καλή συνέχεια και καλό κουράγιο (θα το χρειαστείς) και εδώ είμαστε αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι. Για παράδειγμα:
Επιμήκυνση πτέρυγας: προτείνω να την κόψεις αμέσως έξω από τους κινητήρες και να προσθέσεις εκεί κομμάτι. Τα πτερύγια καμπυλότητας είτε τα κετεβάσεις είτε όχι, προτείνω να τα φτιάξεις ξεχωριστά.

Επιμήκυνση ουράς: προτείνω να ασχοληθείς ξεχωριστά με το οριζόντιο σταθερό και ξεχωριστά με το rudder και να κάνεις περίπου τα ίδια με την πτέρυγα.

Περιττό να σου πω εε; Οφείλεις να φτιάξεις μια ωραία παρουσίαση γιατί το θέμα ενδιαφέρει πολλούς...

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 06:08:39 μμ »
Η κατασκευή του Γκουφυ δυστυχώς ματαιώθηκε. :(  Δεν προτίθεμαι να αγοράσω το κιτ της Τrumpeter κ να κάνω οοοολες αυτές τις αλλαγές γιατί πλέον τα κουράγια έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό... :roll:  Πριν κρεμάσω λοιπόν τον ....αερογραφο μου 8) θα θελα να καταπιαστώ με ένα ελληνικό θέμα 2/4κινητηριου που να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα χωρίς να χρειάζεται τροποποιησεις. Η Ντακότα, το Canadair κ το C-130 είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου. Σε ποιό λοιπόν από αυτά δεν χρειάζεται τροποποιησεις για να γίνει Ελληνικό θέμα κ αν υπάρχει κ κάτι άλλο που μου διαφεύγει μου το προτείνετε. Πάντα στην 1/48.. Είμαι όλος αυτιά...Τα φώτα σας παρακαλώ.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 06:48:15 μμ »
Τι να σε κάνω που μου ξεκίνησες τον μοντελισμό μεγάλος... Τέλοσπάντων αφού θέλεις να φτιάξεις ελληνικό κάτι θα γίνει. Θα περιμένω όμως και τους άλλους να απαντήσουν γιατί είμαι σίγουρος ότι ξέρουν περισσότερα από εμένα. Μέχρι τότε : Canadair; 48άρι;!! Νομίζω δεν υπάρχει. Μήπως εννοείς scratch;!! Εκεί να δεις κουράγια που χρειάζονται.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 06:56:56 μμ »
Τι να σε κάνω που μου ξεκίνησες τον μοντελισμό μεγάλος..
::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::cry2:: ::violent1::
Ας πρόσεχα!
 Χμμμμμμ..έξω το Canadair λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Σε αναζήτηση ελληνικού θέματος σε 1/48
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 07:21:42 μμ »
Aεροπορία στρατού??
http://www.lindenhillimports.com/redbearresins.htm

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 08:52:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 09:03:38 μμ »
Blenheim ή Βaltimore πετουσαν με Ελληνικα σηματα?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 09:21:36 μμ »
Η κατασκευή του Γκουφυ δυστυχώς ματαιώθηκε. :(  Δεν προτίθεμαι να αγοράσω το κιτ της Τrumpeter κ να κάνω οοοολες αυτές τις αλλαγές γιατί πλέον τα κουράγια έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό... :roll:  Πριν κρεμάσω λοιπόν τον ....αερογραφο μου 8) θα θελα να καταπιαστώ με ένα ελληνικό θέμα 2/4κινητηριου που να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα χωρίς να χρειάζεται τροποποιησεις. Η Ντακότα, το Canadair κ το C-130 είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου. Σε ποιό λοιπόν από αυτά δεν χρειάζεται τροποποιησεις για να γίνει Ελληνικό θέμα κ αν υπάρχει κ κάτι άλλο που μου διαφεύγει μου το προτείνετε. Πάντα στην 1/48.. Είμαι όλος αυτιά...Τα φώτα σας παρακαλώ.  ::salut::

Ντακοτα μονο τρομπετα για να αποφυγεις αρκετη και ματαιη δουλεια της revell/monogram,αν και η πρωτη εχει τα θεματα της...
canadair 48αρι δεν υπαρχει....εχω ομως λεπτομερεστατα σχεδια για τα παντα...(ψηνεσαι;)
το αυτο για c-130,απο italeri μονο το Η,αλλα δυσευρετο και η τιμη του αν βρεθει αλμυρη.Το ειχα βρηκα στα 70EUR
Μπορεις να παρεις το j αλλα και παλι θελεις κοψε ραψε συν καποια κομματια που ισω μπορουμε να καλουπωσουμε
Για ΑΣ,εχουμε το C-12 Beechcraft Super King Air, της Raytheon Aircraft Company (RAC) πρώην Beech Aircraft Corporation, οπου δε γνωριζω τπτ για το ριτηνατο...εκει κι αν θελει δουλεια αν μπλεξεις με σκονες....
κατι αλλο πιο βατο; ένα "Νοράτλας" ας πούμε;  :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 09:23:25 μμ »
Blenheim ή Βaltimore πετουσαν με Ελληνικα σηματα?

ποιό Blenheim; -και τα τρια
και το Βaltimore

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 09:40:55 μμ »
ποιό Blenheim; -και τα τρια
και το Βaltimore
To Noρατλας σεν πρεπει να βγαινει σε 48αρι Ζηση. Το Baltimore μαματο ειναι, αλλα απο οτι ψαχνω τωρα δεν εφερε ελληνικα εθνοσημα, μονο σημαια μπροστα απο το κοκπιτ. Καπου πηρε το ματι μου ενα Σαβοιοα Μαρκετι με ελληνικα σηματα.. :roll:  Το αφηνω και το Xερκουλες, ειναι μεγαλο..Το Ανσον βλεφαριαζω επισης, η αναζητηση συνεχιζεται,οι προτασεις σας ευπροσδεκτες..

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 10, 2015, 09:50:09 μμ »
To Noρατλας σεν πρεπει να βγαινει σε 48αρι Ζηση. Το Baltimore μαματο ειναι, αλλα απο οτι ψαχνω τωρα δεν εφερε ελληνικα εθνοσημα, μονο σημαια μπροστα απο το κοκπιτ. Καπου πηρε το ματι μου ενα Σαβοιοα Μαρκετι με ελληνικα σηματα.. :roll:  Το αφηνω και το Xερκουλες, ειναι μεγαλο..Το Ανσον βλεφαριαζω επισης, η αναζητηση συνεχιζεται,οι προτασεις σας ευπροσδεκτες..

...το γνωρίζω βρε για τη Νόρα, ::glossa::αλλά για να στο λέω...κάτι υπάρχει.(εν καιρώ) :lol:
για το SM79,υπάρχουν 2-3 φωτό,αλλά παρόλο που φόρεσε ελληνικά roundels,δε πέπει να πέταξε ή να πολυχρησιμοποιήθηκε.Και καταστράφηκε απο αεροπορική επιδρομή αν δε κάνω λάθος.Επίσης δεν υπάρχει φωτό της ουράς/πηδαλίου για να ξέρουμε πως την έβαψαν  :( ...το άνσον πάλι είναι ακλό,κομψό,μικρό κι εύκολο.Αν βρεις δε τα pe της flightpath,θα το α/γ...

Tags: