Χρειαζομαι συμβολες για το ποιο θα ειναι το καλυτερο προιον που προτεινετε να χρησιμοποιησω, σε σχεση με τις προδιαγραφες που θετω

Τα προιοντα αυτου του ειδους ειναι παρα πολλα οποτε εχω χαθει και μην εχοντας ηδη εμπειριες ρωταω εδω

Λοιπον χρειαζομαι ρητινη (μαλλον) για να φτιαξω καλουπια με σκοπο να αναπραγω μοντελα 28mm (μικρα δλδ με αρκετες λεπτομερειες αλλα ακομη και τα ιδια ειναι castαρισμενα σε διπλο καλουπι) με σκοπο την μαζικη αναπαραγωγη τους για προσωπικη μου χρηση σε διοραματα.
Τα κριτηρια μου ειναι τα εξης:
-
Τιμη. Αν και το αποτελεσμα πρεπει να ειναι καλο γιατι μιλαμε για μικρα οντελα με πολλες 3d λεπτομερειες, σαν γλυπτα, δεν μ ενδιαφερει να ειναι και στο 100% η ποιοτητα του καλοθπιου αν προειται να βελτιωθει η τιμη γιατι δεν προτιθεμαι να δωσω πολλα χρηματα.. Επισης η τιμη πρεπει να απευθυνεται σε μικρες ποσοτητες γιατι μιλαμε για μικρα μοντελακια που δεν θα εχουν μεγαλα καλουπια. Δηλαδη δεν μπορω να αγορασω 10κιλο αφου δεν προκειται να το χρησιμοποιησω.
-
Δυσκολια παρασκευης. Δεν ειμαι μυημενος σε καποια δυσκολη τεχνικη αλλα δεν ειμαι και ασχετος με το θεμα της χυτευσης. Λογω σχολης εχω καποιο γνωστικο υποβαθρο. Επισης παλιοτερα εχω επιχειρησει επιτυχημενα να αντιγραψω μικρα κομματια οπως ασπιδες κλπ με τον εξης τροπο:
Διπλο καλουπι απο instant mold, polymorph για την ακριβεια

Το υλικο του μοντελου που αντεγραψα ειναι green stuff ανακατεμμενο με milliput. Το μεσο για να μην κολλαει το καλουπι με τα εποξικα ηταν νερο ή βαζελινη (ω ναι).
Απλα υλικα και ο τροπος, αλλα τη δουλεια τους την κανανε. Τωρα ομως αναπαραγω ολοκληρα μοντελα οποτε θελω κατι καλυτερο.
-
Το υλικο που θα βαλω για το αντικειμενο αντιγραφης. Εδω δεν εχω ιδεα τι χρησιμοποιειτε (μαλλον εποξικα), ποιο ειναι καλο και πιο το κοστος.
Ευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον σας