Αποστολέας Θέμα: Hobby Boss 1/72 P-51B Mustang  (Αναγνώστηκε 1186 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Hobby Boss 1/72 P-51B Mustang
« στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 06:27:46 μμ »
Ετοιμο και αυτό. Ξεκίνησε στο GB Snapkit αλλά δεν είχε τύχη μιας και στη δουλειά αποφάσισαν πως πλέον πρέπει να δουλεύουμε οχι για τρεις αλλά για πέντε :evil: Τέλος πάντων, τέλειωσε... αλλά μου κάνει εντύπωση, φταίνε οι διεθνείς τοκογλύφοι ή η τρέχουσα κυβέρνηση που οι έλληνες εβγαλαν τώρα με την κρίση όλη τη γυφτιά, την κακομοιριά και το σαδισμό προς οποιονδήποτε πιστεύουν πως τους έχει ανάγκη;

Στα μοντελιστικά πάλι, γιατί αν αρχίσω θα μου έρθει το ban χρυσόδετο σπίτι... τα χρώματα είναι Humbrol 165 από κάτω και Hymbrol 106 με Humbrol 116 από πάνω. Οπου υπάρχει αλουμίνιο είναι Humbrol 56 και τα μαύρα είναι ακρυλικό Humbrol. Τα invasion stripes είναι από τα σήματα του μοντέλου και δε μου άρεσαν αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να βαφτούν. Wash με Florymodels black wash, σήματα αυτά του μοντέλου, μετά τα σήματα ένα φίλτρο με Humbrol 140 έσπασε την καινουργίλα και τα έδεσε όλα και τέλος ματ βερνίκι της Italeri. Το πάνω μέρος της sky λουρίδας της ατράκτου έφυγε την ώρα που ψέκαζα το ματ βερνίκι!!! Το βάφτισα φθορά και συνέχισα...

Λάθη; Πέραν των δικών μου το μοντέλο είναι ψιλοαπαράδεκτο, λάθος πτέρυγα για τον τύπο και τα κατεβασμένα καλύμματα του συστήματος προσγείωσης δε συνάδουν με τα ανεβασμένα flaps αλλά snapkit είναι και ο σκοπός του είναι η χαλάρωση και όχι η τρελλή ακρίβεια. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για λιγα λόγια για την ιστορία το P-51, ας κοιτάξει εδώ.

Και τώρα που το βλέπω δεν έχω βάψει τα navigation και identification lights ::eusa_wall::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: Hobby Boss 1/72 P-51B Mustang
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 06:32:35 μμ »
Είτε λάθος, είτε σωστό, εμένα μου αρέσει!
Και φαίνεται και πολύ άγριο και κακό με τις ρουκέτες του και το βρεταννικό καμουφλάζ!
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 07:12:44 μμ »
Είτε λάθος, είτε σωστό, εμένα μου αρέσει!
Και φαίνεται και πολύ άγριο και κακό με τις ρουκέτες του και το βρεταννικό καμουφλάζ!
χ2 Γιώργο! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 01, 2015, 07:21:29 μμ »
Ωραίο και αυτό.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 03, 2015, 09:52:46 πμ »
Παίδες ευχαριστώ πολύ!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Tags: