Αποστολέας Θέμα: Land Rover Recovery SWB Series II (ΤΕΛΟΣ)  (Αναγνώστηκε 3665 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: Land Rover Recovery SWB Series II
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 11:36:03 πμ »
Πανεμορφότατον μεσιέ Φιλίπ!!  ::salut::
Εξαιρετικότατον όπως και πανεμορφότατον κατα τας συνηθείας υμών, Philτατε! :mrgreen:

Για το... καλό ::glossa:: εγώ θα γκρινιάξω για το βαρύ wash στις ζάντες και θα πρόσθετα οτι δεν μου πολυαρέσει το σκοτωμένο αλουμινί στους προφυλακτήρες (και τους καθρέπτες)... Αν θυμάμαι καλά, στα Land Rover τις περισσότερες φορές ήταν άσπροι ή θα μπορούσες να τους κάνεις και ριγέ κιτρινόμαυρους (τους προφυλακτήρες - όχι τους καθρέπτες!) που ταιριάζει και με το ρόλο. Θα γλύτωνες και τον μπελά του "ασημένιου" που πολύ δύσκολα βγαίνει όμορφο υπο κλίμακα...(ξέρω οτι δεν θα αλλάξεις τίποτα αλλα ήθελα να τα πώ! ::glossa:: )

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Land Rover Recovery SWB Series II
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 14, 2014, 12:10:13 μμ »
...
Για το... καλό ::glossa:: εγώ θα γκρινιάξω για το βαρύ wash στις ζάντες και θα πρόσθετα οτι δεν μου πολυαρέσει το σκοτωμένο αλουμινί στους προφυλακτήρες (και τους καθρέπτες)... Αν θυμάμαι καλά, στα Land Rover τις περισσότερες φορές ήταν άσπροι ή θα μπορούσες να τους κάνεις και ριγέ κιτρινόμαυρους (τους προφυλακτήρες - όχι τους καθρέπτες!) που ταιριάζει και με το ρόλο. Θα γλύτωνες και τον μπελά του "ασημένιου" που πολύ δύσκολα βγαίνει όμορφο υπο κλίμακα...(ξέρω οτι δεν θα αλλάξεις τίποτα αλλα ήθελα να τα πώ! ::glossa:: )

Και όμως Αγριόγατε... το χρώμα στους προφυλακτήρες είναι κάτι που ήδη επεξεργάζομαι στο μυαλό μου... γιαυτό άλλωστε έγραψα έτοιμο κατά 95%.

σκέφτομαι όμως αυτή τη λύση... και με τι υλικό να το κάνω... (ίσως με κάτι από αυτά που μου έχει δώσει ο Mastoras!)
Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Land Rover Recovery SWB Series II (ΤΕΛΟΣ)
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 01:14:19 πμ »
...κάπου εδώ αυλαία και πάμε να τελειώσουμε το άλλο L.R.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 09:49:11 πμ »
...κάπου εδώ αυλαία και πάμε να τελειώσουμε το άλλο L.R.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

::salut::
Splendid!!! ::thumbleft::

Με πόρωσες και χαζεύοντας φωτογραφίες μάντεψε τί παρατήρησα... οι πλήμνες και τα μπουλόνια τους τροχούς (στο 99% των φωτογραφιών) παραμένουν άβαφτα! :mrgreen: ::glossa::
Κάνε τους ενα πέρασμα με σχετικά σκούρο μεταλλικό, να ψιλοκρυφτεί και το wash που απο την αρχή δεν μου άρεσε! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 15, 2014, 10:42:21 πμ »
Ακόμα ένα διαμαντάκι από τον philio. Πολύ όμορφο το στρώσιμο του χρώματος, χίλια μπράβο!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 10:14:33 πμ »
πολυ ωραιο ρε φιλε.με αγχωνει λιγο η βαση.ετσι θα το αφησεις?δεν θα γινει διοραμα?Επισης κατι δεν μ αρεσει στην υπογραφη.Μαλλον το Philipπου δεν το εχω συνηθησει.Κοινως το μοντελο μαμει και καθομαι και ασχολουμαι με αλλα πραματα :mrgreen: ::salut:: ::salut::