Και μερικές φωτογραφίες ακόμη...
Έγινε το wash. Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται και πολύ. Από κοντά είναι καλύτερα.
Βέβαια το ασημί είχε πολλές ατέλειες (δαχτυλιές, γδαρσίματα) οι οποίες με το wash φαίνονται λίγο περισσότερο. Τέλος πάντων. Δεν είμαι και πολύ οπαδός στα wash σε ασημί και το συγκεκριμένο (Vallejo Air Model) έχει πολύ λαστιχένια υφή που δεν μου αρέσει.
Έφτιαξα λίγο και τα πράσινα κινητά μέρη σε διχρωμία, όπως στο πρωτότυπο.
Το ξύλο είναι καλύτερο στην πραγματικότητα. Στις φωτογραφίες έχει χαθεί η λεπτομέρεια και φαίνεται πιο αδρό από ό,τι είναι.
Γε νικά χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά στην φωτογράφιση για να αποδοθούν σωστά τα διάφορα μέρη επειδή έχουν μεγάλες αντιθέσεις.
Στο τέλος και μια πιο κοντινή φωτογραφία για τον Παναγιώτη. Δεν είχα μαζί μου macro φακό, οπότε αυτό είναι ό,τι κοντινότερο μπορούσα να τραβήξω. Ούτως ή άλλως στο συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά και τα άλλα που κάνω τελευταία, με ενδιαφέρει περισσότερο η "μεγάλη εικόνα" και όχι η λεπτομέρεια.
Ευχαριστώ για τις εποικοδομητικές παρατηρήσεις και το ενδιαφέρον όλους σας όσους το παρακολουθήσατε. Προς το παρόν πάει στο ράφι. Αν το ξαναπιάσω, θα ανεβάσω νέες φωτογραφίες.