Να μαστε παλι , προχωραω με αργο ρυθμο και ανακαλυπτω τα λαθη μου .Σοβαρο λαθος , επρεπε να βαλω πρωτα το πανω κομματι τπυ πηγματος και μετα να βαλω ολα αυτα τα τζατζαλα ματζαλα.Δεν πειραζει οπιος παθαιονει μαθαινει , εξαλλου ειναι το 1ο μου.
Τωρα μερικες φωτο και αποριες.

Στισ φωτο απο 1-5 φιανεται οτι δεν εχει καλη εφαρμογη το κολπο.Μαλσιτα εχει και 2 εγκοπες απο καθε πλευρα οπου ππρεπει θεωρητικα να πεσουν οι πιαστρες των συρματοσχοιων , εκει δεν εκατσαν καλα.Αντιθετα στον πυργισκο ολα βαινουν καλως.
Τωρα πως το διορθωνουμε αυτο?
1)Με τον κλασσικο στοκο και σπατουλα ?
2)Ειδα σε κανα δυο video για εναν "υγρο?" στοκο που τον απλωναν με πινελο , ξερει καποιος κατι?
3)Αλλου ειδα για σουπερ κολλα....
Σχετικα με τα διαφορα παρελκομενα που μπαινουν , φτυαρια τσιμπιδες κλπ τι γνωμη εχετε να τα βαψω πρωτα και μετα να τα κολλησω δηλαδη μετα το βαψιμο του αρματος?
Το ιδιο και για τις ερπυστριες ιδιως αυτες που μπαινουν στον πυργισκο , οσο το σκεφτομαι μου φαινεται δυσκολο να κατσω εκ των υστερων πανω απο το τελειωμενοο βαμμενο αρμα με το πιναλο να βαφω τα εργαλεια , σιγουρα θα ξεφυγει κατι , διορθωνεται ευκολα αυτο?
Απο την αλλη αν τα κολλησω μετα μηπως μπλεξω με κολλες που περισσευουν και αυτο ειναι χειροτερο?
Παρακολουθω και την κατασκευη του zboop και παιρνω κουραγιο.
Σιγα σιγα αρχιζω και σκεφτομαι και τα του βαψιματτος , θα σας κουρασω αργοτερα .
Το κιτ δεν παυει να ειναι εξαιρετικο οσον αφορα τισ λεπτομερεις , αν δεν ηταν το 1ο μου θα δοκιμαζα να το φτιαξω και με ανοιχτες τις θυριδες αλλα ειπαμε σιγα σιγα

¨Βρηκα " και ενα βιβλιο της Haynes για τα Tiger ........ για τρελλη λεπτομερεια