Αποστολέας Θέμα: Tiger I Mid prod Dragon 6700 1/35 , επιστροφη στα θρανια  (Αναγνώστηκε 5554 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Tiger I Mid prod Dragon 6700 1/35 , επιστροφη στα θρανια
« στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 10:21:32 μμ »
Συντροφοι καλησπερα,

μετα απο το ελικοπτερακι (πληρης αποτυχια) το spit της Τamiya (το ευχαριστηθηκα) αποφασισα να κανω το μεγαλο εγχειρημα.....δεν εχω ξαναφτιαξει αρμα στην ζωη μου αλλα δεν κρατιομουνα .Ετσι κατεληξα μετα απο ιντερνετικη ερευνα στο κιτ της Dragon .
Τι να πει κανεις !!!! Εξαιρετικο σε ολα του (κατα την γνωμη μου) απο τι σχεδιο στο κουτι μεχρι στο τι εχει μεσα!!!
Ξεκινησα σιγα σιγα και ελπιζω με την βοηθεια σας να καταφερω και αυτο να το ευχαριστηθω (αυτος ειναι ο σκοπος).
Το κλασσικο προβλημα ειναι ο ελχιστος χρονος αλλα θα την παλεψω .
Το κιτ ειναι απιστευτο , η λεπτομερεια απιθανη (πχ εχει τα σημαδια απο την ηλεκτροκολληση στις ροδες και σε αλλα κομματια και πανω στα λαστιχενια επισωτρα των τροχων την μαρκα !!!) οι οδηγιες ειναι για τα μπαζα  :mrgreen:

Εχω προχωρησει λιγακι και τωρα εχω κολλησει σε ενα σημειο.Κατω απο τις γριλλιες της μηχανης εχei ανεμιστηρες πανω στους οπιους μπαινει ενα photoetched το οποιο στις οδηγιες λεει να το βαψουμε bright red!!!!! ισχυει αυτο?

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Tiger I Mid prod Dragon 6700 1/35 , επιστροφη στα θρανια
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 17, 2014, 11:47:24 μμ »
Φωτο 1 το  επιμαχο σημειο που ανφερα πριν πανω απο τους ανεμιστηρες , φωτο 2 λεπτομερεια απο το πισω μερος, φωτο 3 διακρινεται η μαρκα των λαστιχων

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 18, 2014, 12:53:06 πμ »
Φίλε picos μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. ΄Ολα τα απάρτια της μηχανής πρώτα βάφονταν με μίνιο ( το bright red της Dragon ????!!!) για αντισκουριακή προστασία και μετά με το κανονικό χρώμα. Πολλά απάρτια δεν βάφονταν ποτέ στο κανονικό χρώμα τους ( οι Σοβιετικοί πλησίαζαν !).
Κανονικά όλος ο χώρος της μηχανής βαφόταν με μίνιο και μετά με ένα ανοιχτό σχετικά γκριπράσινο ( εγώ χρησιμοποιώ συνήθως το 79 της humbrol). Το γκρι αυτό υπήρχε στα τεπόζιτα, στα ψυγεία και στα διαχωριστικά διαφράγματα. Ο κινητήρας (maybach πάντα !!) ήταν συνήθως μαύρος.
Τα πτερύγια στις 4 φτερωτές ήταν κανονικά μαύρα-gun metal. Λόγω φθοράς και συστολών-διαστολών έπαιρναν ένα χρώμα προς το 53 Η. Η υπόλοιπη επιφάνεια των φτερωτών ήταν σε γκρι, το ίδιο και τα πλαίσια των ψυγείων. Τα 2 τεπόζιτα συνήθως ήταν σε γκρι, αλλά πολλά παρέμεναν σε μίνιο.
Ελπίζω να κατάλαβα καλά ότι εννοούσες τα πλαίσια των φτερωτών.
Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 18, 2014, 01:52:38 πμ »
Δες που αυτό σκεφτόμουν να πιάσω μόλις τελειώσω το kv-2! Δε βαριέσαι, θα πιάσω άλλο Τίγρη!  :mrgreen:
Όντως είναι φοβερό κιτ και λύνει τα χέρια που έχει το ζιμμεριτ ήδη. Για τους πιο τολμηρους έχει και τα "γυμνά" πλαινά του πήγματος, και όποιος θέλει περνάει το δικό του ζιμμεριτ! Καλή συνέχεια, θα παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον!

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 18, 2014, 12:58:59 μμ »
Ορίστε φωτό του πραγματικού:

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 18, 2014, 01:17:09 μμ »
Υποκλινομαι!!! Ευχαριστω πολυ , απο την αλλη δεν καταλαβαινω απο τις οδηγιες αν το συγκεκριμενο κομματι θα φαινεται απο καπου στο τελειωμενο κιτ.

Απο τις φωτο μπηκα στο site  ::book:: ::book:: ::book:: απιθανο

Οπως επισης και http://www.bild.bundesarchiv.de/ εχει πολυ πραμα

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 18, 2014, 01:40:22 μμ »
Υποκλινομαι!!! Ευχαριστω πολυ , απο την αλλη δεν καταλαβαινω απο τις οδηγιες αν το συγκεκριμενο κομματι θα φαινεται απο καπου στο τελειωμενο κιτ.

Απο τις φωτο μπηκα στο site  ::book:: ::book:: ::book:: απιθανο

Οπως επισης και http://www.bild.bundesarchiv.de/ εχει πολυ πραμα

όχι!...δεν θα φαίνεται τίποτα διότι απο πάνω τοποθετούνται οι γρίλιες με προστατευτικό πλέγμα.... καλή συνέχεια!...

Υ.Γ. το site του Byrden είναι απλά μοναδικό!...

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 03:50:17 μμ »
Καταφερα και εκλεψα ελαχιστο χρονο χτες  και προχωρησα λιγο.

εδω φαινονται οι ανεμιστηρες , στις οδηγιες εχει και αυτες τις 2 εξατμισεις (ο Θεος και η ψυχη τους πως μπαινουν) , τεσπα σε καθε περιπτωση εμποδιζουν το πανω κομματι να κλεισει σωστα οποτε τις σουταρα.Στην 3η και 4η  φωτο εφαρμοσα τα κομματια χωρις κολλα να προλαβω δυσαρεστες καταστασεις και  φαινεται ενα εντονο σκαλοπατι μεταξυ των 2 κομματιων!!!! ειναι φυσιολογικο αυτο? 

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Das Reich
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 04:27:15 μμ »
Ναι , η μπροστινή κάθετη πλάκα θωρακισης προεξείχε απο την οριζόντια .Καλά το πάς.

Ορίστε και μια φωτό του πραγματικού:

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 05:33:51 μμ »
Ο Μoss έχει δίκιο. Η μπροστινή κάθετη πλάκα προεξέχει λίγο ( το γιατί ...;).
Οι έξοδοι του ψυγείου έχουν μπει ανάποδα. ΄Επρεπε να ΄κοιτούν¨προς τα μέσα. Προς τον χώρο του κινητήρα και δεν είναι κολλημένες επάνω στο συγκρότημα τωμ φτερωτών, αλλά στο άνω τμήμα τωμ ψυγείων.
Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 08:14:12 μμ »
Καλα οι οδηγιες ειναι απιστευτες απο το σταδιο 7 που δεν φαινεται τπτ παρα μονο αυτο που εχω κατασκευασει μεχρι τωρα , στο σταδιο 13
ως δια μαγειας εμφανιζονται στο σχεδιο τα πανω κομματια των ψυγειων........τα οποια δεν υπαρχουν στο κιτ (τουλαχιστον απο οσο ειδα)

Αποσυνδεδεμένος Totenkopf

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 21, 2014, 10:19:18 μμ »
Φίλε από προσωπική εμπειρία πάντα, πρόσεχε με τις οδηγίες της Dragon οι τύποι είναι για κλωτσιές. Πάντα δοκιμές των κομματιών χωρίς κόλλα. Συμβουλεύσου βιβλιογραφία κ ίντερνετ, αυτά από εμένα.

Καλή συνέχεια
ΤΚ ::salut::

ΥΓ: Με τα ψυγεία ειδικά μην δίνεις σημασία δεν θα φαίνεται τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 07:22:38 μμ »

εδω φαινονται οι ανεμιστηρες , στις οδηγιες εχει και αυτες τις 2 εξατμισεις (ο Θεος και η ψυχη τους πως μπαινουν) , τεσπα σε καθε περιπτωση εμποδιζουν το πανω κομματι να κλεισει σωστα οποτε τις σουταρα.

Επειδή με έβαλες στην πρίζα με το σχόλιο σου σχετικά με τα ψυγεία, σου έχω την απάντηση από τη σελίδα του Byrden:
http://tiger1.info/EN/DragonRadiators.html

Σε κάποιο κιτ υπήρχαν και τα κομμάτια του ψυγείου που τα δείχνει στις οδηγίες, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά, ίσως να ήταν στο 6350 της cyberhobby και σε άλλα της ίδιας περιόδου.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 08:07:20 μμ »
Σίγουρα υπάρχει στα κιτ 6252 & 6253.. http://www.1999.co.jp/eng/10044769 Στάδιο κατασκευής 7 κομμάτι G12 Αλλά αν κλείσει δε θα φαίνεται τίποτα στο τέλος.. :wink:

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 08:32:01 μμ »
βασικά, δεν κλείνει αν βάλεις τα κομμάτια του ψυγείου, τουλάχιστον το δικό μου δεν κλείνει, δεν ξέρω τα άλλα τι κάνουν, δεν νομίζω όμως να έφτιαξαν την οροφή. Και το 6600 το δίνει το κομμάτι, G31. Όταν θα έρθει η ώρα, θα δούμε αν κλείνει σε εκείνο.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 27, 2014, 10:18:49 μμ »
οριακα κλεινει τωρα με τα προβλεπε κομματια

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 11:53:03 πμ »
Ανανεωση,

χτες που ειχε ζεστη βγηκα στο μπαλκονι (εκει ειναι ο παγκος) να συνεχισω εχω φτασε σε αυτο το σημειο .
Ερωτησεις : τα συρματοσχοθνα υποτιθεται οτι ειναι βαρια και κρεμονται σαν του τσολια ...... οποτε δεν θα πρεπει να ιπτανται σε ορισμενα σημεια οπως φαινεται , πως το διορθωνουμε αυτο?
Επιησς ανακαλυψα μια  ....ια που εκανα ως νεος στον χωρο των αρματων.Ειχα βαλει τους αξονες τισ μιας πλευρας αναποδα :( οποτε αναγκαστηκα να σταξω παλι λιγη κολλα στις υποδοχες των αξονων μεσα στο κυτος και να τους στρεψω στην σωστη πλευρα , τωρα περιμενω το αποτελεμα .Λογικα τωρα θα χασει την δυματοτητα της επαναφορας που εχουν ετσι , αλλα δεν με νοιαζει γιατι θελω τις ερπυτσριες να τις κανω να κρεμονται οπως οι αληθινες πανω στους τροχους και να μην ειναι τεντωμενες .Το θεμα ειναι σε ποια θεση πρεπει ακριβως να μπουν οι αξονες .....

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 02, 2014, 12:17:04 μμ »
Εαν εχεις ορεξη μπορεις να κοψεις το πλαστικο απο τα συρματοσχοινα,να κρατησεις μονο το πνιχτη και τη θηλια και να κατασκευασεις αλλα απο χαλκοσυρμα,τα οποια εχουν περισσοτερη αληθοφανεια.

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 06:34:52 μμ »
Να μαστε παλι , προχωραω με αργο ρυθμο και ανακαλυπτω τα λαθη μου .Σοβαρο λαθος , επρεπε να βαλω πρωτα το πανω κομματι τπυ πηγματος και μετα να βαλω ολα αυτα τα τζατζαλα ματζαλα.Δεν πειραζει οπιος παθαιονει μαθαινει , εξαλλου ειναι το 1ο μου.
Τωρα μερικες φωτο και αποριες.

Στισ φωτο απο 1-5 φιανεται οτι δεν εχει καλη εφαρμογη το κολπο.Μαλσιτα εχει και 2 εγκοπες απο καθε πλευρα οπου ππρεπει θεωρητικα να πεσουν οι πιαστρες των συρματοσχοιων , εκει δεν εκατσαν καλα.Αντιθετα στον πυργισκο ολα  βαινουν καλως.

Τωρα πως το διορθωνουμε αυτο?
1)Με τον κλασσικο στοκο και σπατουλα ?
2)Ειδα σε κανα δυο video για εναν "υγρο?" στοκο που τον απλωναν με πινελο , ξερει καποιος κατι?
3)Αλλου ειδα για σουπερ κολλα....

Σχετικα με τα διαφορα παρελκομενα που μπαινουν , φτυαρια τσιμπιδες κλπ τι γνωμη εχετε να τα βαψω πρωτα και μετα να τα κολλησω δηλαδη μετα το βαψιμο του αρματος?
Το ιδιο και για τις ερπυστριες ιδιως αυτες που μπαινουν στον πυργισκο , οσο το σκεφτομαι μου φαινεται δυσκολο να κατσω εκ των υστερων πανω απο το τελειωμενοο βαμμενο αρμα με το πιναλο να βαφω τα εργαλεια , σιγουρα θα ξεφυγει κατι , διορθωνεται ευκολα αυτο?
Απο την αλλη  αν τα κολλησω μετα μηπως μπλεξω με κολλες που περισσευουν και αυτο ειναι χειροτερο?

Παρακολουθω και την κατασκευη του zboop και παιρνω κουραγιο.

Σιγα σιγα αρχιζω και σκεφτομαι και τα του βαψιματτος , θα σας κουρασω αργοτερα .

Το κιτ δεν παυει να ειναι εξαιρετικο οσον αφορα τισ λεπτομερεις , αν δεν ηταν το 1ο μου θα δοκιμαζα να το φτιαξω και με ανοιχτες τις θυριδες αλλα ειπαμε σιγα σιγα

:twisted: ¨Βρηκα " και ενα βιβλιο της Haynes για τα Tiger ........ για τρελλη λεπτομερεια

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 09, 2014, 08:25:20 μμ »
Εγώ τα εργαλεία τα κολλάω όλα και βάφω τις λεπτομέρειες μετά. Έχει τα καλά του, έχει και τα άσχημα του. Η μόνη εξαίρεση είναι οι εφεδρικές ερπύστριες, οι οποίες αν κολληθούν πριν βαφτεί ο πύργος ή το σημείο που είναι να τοποθετηθούν, τότε υπάρχει κίνδυνος για μεγάλο κομμάτι που θα μείνει άβαφτο, οπότε τις βάφω ξεχωριστά.

Οι οδηγίες του Δράκου, είναι λίγο για να τραβάς τα μαλλιά σου. Στο δικό μου έβαλα πρώτα τα τρία μεγάλα κομμάτια στο πήγμα και μετά άρχισα να βάζω τα υπόλοιπα γιατί αλλιώς θα είχαμε δράματα, ειδικά με τα φίλτρα φάιφελ, έπεσε τρελλό πανηγύρι! Πάντως να ξέρεις ότι τα συρματόσχοινα παίδευσαν και εμένα, σε κάποια σημεία επιστράτευσα κόλλα στιγμής, σελοτέιπ και πολύ μπινελίκι!

Όπως και να έχει, καλά το πας και αναμένουμε την συνέχεια! Πάντα ένας Τίγρης είναι ενδιαφέρον θέμα! :)

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 06:31:40 μμ »
Χαιρετω picos.  ::salut:: Την επομενη φορα θα σου προτεινα  μεχρι να αποκτησεις εμπειρια να παρεις καποιο απο τα αρματα της Tamiya που εχουν πολυ καλη λεπτομερεια και ευκολη κατασκευη, γιατι τα αρματα της Dragon εχουν πολλα κομματια και ειναι περιπλοκα στην κατασκευη ενω και οι οδηγιες ειναι αρκετα μπερδεμενες και χρειαζεται εμπειρια και καλη βιβλιογραφια για να μην γινει λαθος. Τωρα για τα εργαλεια θα σου ελεγα να τα κολλας απο την αρχη για να βαφονται σωστα και οι βασεις στηριξης τους που συνηθως ειναι στο χρωμα που βαφεται το αρμα. Βεβαια θελει προσοχη μετα στο βαψιμο των λεπτομερειων. Ο καθε μοντελιστης μπορει να επιλεξει οτι θελει και μπορει αν τον βολευει καλυτερα να τα βαλει  στο τελος. Για τα κενα θα σου προτεινα τον υγρο στοκο εκτος και αν το κενο ειναι μεγαλο που μπορεις να χρησιμοποιησεις κυανοακρυλικη με προσοχη βεβαια. Αυτα ειχα να σου επισημανω, καλη συνεχεια.  ::salut:: ΣΗΜ. Συνιστω σε ολους να κρατανε τα χρωματα που εχουν μεινει απο το βαψιμο του αρματος  μεχρι να το τελειωσουν γιατι μπορει να χρειαστει να διορθωσουν καποιο σημειο που λερωσαν στην διαρκεια του βαψιματος των λεπτομερειων, και ειδικα αν καποιο χρωμα εχει φτιαχτει απο αναμειξη που ειναι πολυ δυσκολο μετα να πετυχουμε  ακριβως την ιδια αποχρωση.

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 11, 2014, 11:22:17 μμ »
Ευχαριστω για τις απαντησεις , ηδη προμηθευτηκα μετα απο ερυενα  τον mr surfacer 1000 το ΣΚ θα το ξαναπιασω και θα σας ενημερωσω σχτεικα και με φωτο.
Πραγματικα το μοντελο εχει απειρα κομματια αλλα αυτη ειναι και μια απο τις ομορφιες του , εξαλλου πρεπει να δουλευει και λιγο το μυαλο και σε αλλα πραγματα εκτος της δουλειας  :mrgreen:

Επισης πραγματικα δεν το ειχα παρατηρησει σχετικα με τις βασεις στηριξης , οποτε ειναι σχεδον μονοδρομος η εκ των προτερων τοποθετηση .
Τωρα σχετικα με την βιβλιογραφια τι να πω εκει η κατασταση ειναι χαωδης , οταν ειναι να ξεκινησω το βαψιμο θα κανω μια πιο εκτενη ερευνα.

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 16, 2014, 12:17:11 πμ »
Ανανεωση του θεματος ...συνεχισα σημερα δυνατα .Το mr surfacer κανει θαυματα.Εδω μερικες φωτο λεω σιγα σιγα να αρχισω το βαψιμο , πρεπει να κατσω να διαβασω και να αποφασισω τι θα κανω.Πραγματικα χαζευοντας λιγο στο ιτερνετε χαθηκα......αν εχετε καμμια ιδεα που να ειναι ιστορικα σωστη σε σχεση με αυτο που εχω φτιαξει ,βοηθηστε.
Ερωτηση αρχαριου να βαλω σαν πριμερ μινιο? Μετα στις φθορες εξυπηρετει κπου ή ειναι αδιαφορο και να πριμαρω με καλσσικο μαυρο κτλ?

Ριξτε μια ματια και στις φωτο και οπου δειτε κατι μην λυπηθειτε χωστε τα .... εγω μια απορια εχω , καλυπτρα του οδηγου δεξια οπως το κοιταμε πρεπει να ειναι ετσι ή πρεπει να τις περασω ενα χερι στοκο να μην εχει κενο με το πηγμα?

Μερικα κομματια ηταν πραγματι πολυ μικρα!!!

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 16, 2014, 10:11:56 πμ »
Αν κατάλαβα καλά, το περισκόπιο του οδηγού ήταν βιδωτό πάνω στην μπροστινή θωράκιση, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να έχει καλή επαφή με την πλάκα, αλλά δεν πειράζει αν φαίνεται η γραμμή.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι έχεις αφήσει κάποια κομμάτια χωρίς να καθαρίσεις τα απομεινάρια από το πλαίσιο πχ στην άκρη των θυρίδων μπροστά από τον πύργο, στα μπροστινά φτερά, στις βάσεις των μπροστινών κρίκων και σε μερικά άλλα σημεία. Τέλος, σε μια φωτογραφία φαίνεται το ασπίδιο του πυροβόλου να έχει μια κλίση. Είναι κρίμα τόση δουλειά σε ένα ωραίο μοντέλο να χαλάει από κάτι τόσο μικρό. Τώρα, αν είχες σκοπό να καθαρίσεις μετά το κατασκευαστικό, θα σε συμβούλευα να καθαρίζεις τα κομμάτια πριν τα κολλήσεις για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη!

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος picos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 17, 2014, 08:31:44 μμ »
Ευχαριστω για τις υποδειξεις , καθησα χτες και προσπαθησα πολυ να βρω και αλλες αστοχιες και τις διορθωσα  .... τωρα πια πιστευω οτι ειμαι ετοιμος  :mrgreen:

Θα ακολουθησει primer black και μετα ο θεος βοηθος.
οσον αφορα το καμο οι οδηγιες ειναι πολυ δυσνοητες , μαλλον θα παω για το τριχρωμο της Γαλλιας

Pz.Kpfw. VI Tiger I
White 331, Untersturmführer Thomas Amselgruber, s.SS Pz.Abt. 101, 3. Kompanie,

Τωρα για τα χρωματα επειδη χρησιμοποιω εναμελ humbrol  για 
Dark Yellow το 83 ή το 94 ? 
Dark Green to 105?
Red Brown 100 ή 160?

Καθε βοηθεια εκτιμητεα

Tags: