Καλησπέρα και συγγνώμη για την αργοπορημένη ανταπάντηση.
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά κάνω σοβαρή προσπάθεια να βάψω φιγούρα. ʼντε στον ρουχισμό τις εξαρτήσεις κτλ κουτσά στραβά όλοι τα καταφέρνουμε... το πρόσωπο και το δέρμα όμως είναι πραγματική πρόκληση!
Να διευκρινίσω σχετικά με την καταλληλότητα του σετ για την 1/35. Εννοούσα αν είναι σωστό να χρησιμοποιήσω κάποιες σκούρες (κοκκινωπές) αποχρώσεις που στο δικό μου άπειρο μάτι μου φάνηκαν άχρηστες.
Σίγουρα δεν ξέρω να χρησιμοποιώ τέτοιου είδους ακρυλικά και ειδικά ο γρήγορος χρόνος στεγνώματος με εκνεύρισε. Όποτε άρχισα να πειραματίζομαι. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό....
Πρώτα το ζόμπι. Το ονόμασα έτσι γιατί ο τύπος βγήκε αρκετά ασπρουλιάρης. Πρώτα βάφτηκε όλο το πρόσωπο με το base flesh, στη συνεχεία στις πιο φωτεινές επιφάνειες του προσώπου το light flesh και τέλος στα ακόμα πιο φωτεινά σημεία (ακμές) το highlight flesh. Για τη δεύτερη μούρη ακλούθησα τα ιδία βήματα με το ζόμπι απλά στο τέλος χρησιμοποίησα και λάδια ζωγραφικής. Πρώτα κάνοντας ένα wash με burnt umber και ύστερα ένα ελαφρύ πέρασμα όλου του προσώπου με Naples yellow deep

Κρίμα που δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριο.Καλά τα βιντεάκια αλλά δεν είναι αρκετά!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!