Αποστολέας Θέμα: U.S. Naval Aviation Project  (Αναγνώστηκε 151206 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: U.S. Naval Aviation Project
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 02, 2014, 01:09:31 πμ »
Γιωργο να στα φερω να τα δοκιμασεις? ::salut::

Εγω απο βδομαδα θα κανω τα τεστ μου.. :wink:

Από Lucky, ε?

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 02, 2014, 01:44:34 πμ »
Απο ebay Αλεξη, πηρα και καποια ακρυλικα της, ολα ΟΚ ::salut:: :wink:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 10:26:05 μμ »
Συνεχεια με το Corsair...

Ειχα ένα πρόβλημα με τις χαλκομανίες (αυτος ηταν ο λογος που σταματησα πριν καιρο την κατασκευη). Τα serial number του αεροπλάνου η Ιταλερι ειχε τη φαεινή ιδέα να τα δωσει σε μαυρο χρωμα. Όταν βαφτηκαν τα Corsair με την TPS παραλλαγη απεκτησαν πολύ ανοιχτα γκρι διακριτικα (μοιροσημα, προειδοποιητικα κτλ), εκτος από το modex τους (''400'',''401'' κτλ) που παρεμεινε μαυρο. Ελάχιστες οι εξαιρεσεις που τα διακριτικα τους βαφτηκαν με λιγο πιο εντονο γκρι σε σχεση με την παραλλαγη, αντι για ανοιχτοτερο. Ετσι μετα από αρκετη σκεψη και δεδομενου ότι τα ηθελα αμεσα (αν δεν βιαζομουν θα τα εκανα παραγγελια στον Τριανταφυλλο) προτιμησα να μασκαρω υπομονετικα και να τα βαψω.
Το αποτέλεσμα δεν μπορω να πω ότι είναι ότι καλυτερο...αλλα μπορω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Επισης θα πεσει και λιγη περιποιηση αργοτερα με στεγνο πινελο και θα δειξουν μαλλον καλυτερα.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Βαφτηκαν τα walkways...

Click to see the original size.

Περιποιηθηκα λιγο ακομα το αεροσκάφος με ακομη περισσοτερες αποχρωσεις του γκρι...

Και ψεκασα gloss βερνικι για να τοποθετηθουν τα σηματα...Τωρα είναι στην φαση στεγνωματος..

::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 10:49:16 μμ »
Αμάν καινούργιο αρρωστάκι μας βρήκε!
Μάσκαρες και έβαψες 72αρια serial!!!

Αν διορθώσεις την αριστερή πλευρά λίγο θα σου έλεγα να τα αφήσεις βαφτά Νώντα!!! Είναι ωραία και πολύ καλύτερα !
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 06, 2014, 11:19:29 μμ »
Νωντα,αραιωνε λιγο παραπανω τα χρωματα και κατεβασε λιγο πιεση γιατι ειναι σαν γιαλοχαρτο το μοντελο! Για τα serial οτι σου εγραψε ο απο πανω!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 12:29:33 πμ »
Αμάν καινούργιο αρρωστάκι μας βρήκε!
Μάσκαρες και έβαψες 72αρια serial!!!

Αν διορθώσεις την αριστερή πλευρά λίγο θα σου έλεγα να τα αφήσεις βαφτά Νώντα!!! Είναι ωραία και πολύ καλύτερα !

Γιωργο ευχαριστω, αλλα τα παραλες. Πιστεψε με δεν είναι τιποτα. Με υπομονη όλα γινονται...απλα σου σπανε λιγο τα νευρα!!  :mrgreen: Χρειαζεται διορθωσεις όπως και να εχει, αλλα θελω να τις αφήσω ένα βημα πριν το τελος να δω πως θα φαινονται μεχρι τοτε τα serial.  ::salut::

Νωντα,αραιωνε λιγο παραπανω τα χρωματα και κατεβασε λιγο πιεση γιατι ειναι σαν γιαλοχαρτο το μοντελο! Για τα serial οτι σου εγραψε ο απο πανω!

Μητσο αραιωνω το χρωμα παρα παρα πολύ, δηλαδή νερο κανονικο!! Βαφω με 0,8 bar και με 0,2 μπεκ στον evolution, οποτε εκ των πραγματων χρειαζομαι αρκετα αριαωμενο χρωμα για να μην μπουκωνει ο αερογραφος.
Με προδιδει η macro εντολη στις φωτογραφιες. Εχει φαει τοσα χερια χρωμα που ισως είναι λογικο να φαινεται ετσι σε αυτό το σταδιο. Με το ματι αν το δεις δεν φαινεται το φαινομενο αυτό. Τωρα με το βερνικι κιολας είναι ακομη καλυτερη η επιφανεια.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 01:34:39 πμ »
Και το ψαχνα! Μeταφέρθηκε στα group builds ε? Καλό! Πόσες συμμοτοχές έχει ;

Νώντα Πολύ ιδιαίτερες οι κατασκευές σου και τα εγχείρηματά σου όπως πάντα θαρραλέα!
Είχα και εγω ανάλογο θέμα με το σειριακό του αρκτικου τζαγκουαρ. Επέλεξα να μη βάλω τιποτα μέχρι να προμηθευτώ άσπρα σερειακά νουμερα. Περασαν χρόνια αλλά πριν λίγο καιρό τις πήρα!
Θα σου πρότεινα το ίδιο, αλλά τώρα που το έβαψες δεν ειναι και άσχημο. Αστο έτσι μέχρι να πάρεις καμία έτοιμη.

πολύ ωραία τα ξεθωριάσματα στη παραλλαγή.
Παράθεση
Με προδιδει η macro εντολη στις φωτογραφιες.
Αχ αυτή η λειτουργία στις μηχανές, δε λέει για 72άρια  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 01:38:05 πμ »
Νώντα μπράβο φίλε!Πολύ καλό βγαίνει!Τώρα πήρα χαμπάρι ότι μεταφέρθηκε εδώ το θέμα και χάρηκα που ξαναέπιασες το Α-7.Με τα στεγνά που θα κάνεις πάνω στα s/n και υα λάδια που θα πέσουν δεν θα καταλάβει κανένας ότι είναι μασκαριστά. Τα ξαθωριάσματα ολ δε μανεϊ. :wink:

Αχ αυτή η λειτουργία στις μηχανές, δε λέει για 72άρια  ::glossa::
Αυτό ξανα πες το! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 09:26:59 πμ »
Και το ψαχνα! Μeταφέρθηκε στα group builds ε? Καλό! Πόσες συμμοτοχές έχει ;

Νώντα Πολύ ιδιαίτερες οι κατασκευές σου και τα εγχείρηματά σου όπως πάντα θαρραλέα!
Είχα και εγω ανάλογο θέμα με το σειριακό του αρκτικου τζαγκουαρ. Επέλεξα να μη βάλω τιποτα μέχρι να προμηθευτώ άσπρα σερειακά νουμερα. Περασαν χρόνια αλλά πριν λίγο καιρό τις πήρα!
Θα σου πρότεινα το ίδιο, αλλά τώρα που το έβαψες δεν ειναι και άσχημο. Αστο έτσι μέχρι να πάρεις καμία έτοιμη.

πολύ ωραία τα ξεθωριάσματα στη παραλλαγή.Αχ αυτή η λειτουργία στις μηχανές, δε λέει για 72άρια  ::glossa::

Αρη σε ευχαριστω. Οντως εψαχνα ολο αυτον τον καιρο για λευκα serial τετοιου μεγεθους και δεν βρηκα τιποτα. Υπαρχουν βεβαια και χαλκομανιες ετοιμες στο εμποριο για ολο το αεροσκαφος, απλα δεν αξιζε να δωσω 12-15 ευρω για να τις βαλω σε τετοιο κιτ. (Να εφτιαχνα το hobby boss ή το fujimi να πω οκ αξιζει  :mrgreen:) Πορευομαστε ετσι προς το παρον και βλεπουμε.  ::salut::

Νώντα μπράβο φίλε!Πολύ καλό βγαίνει!Τώρα πήρα χαμπάρι ότι μεταφέρθηκε εδώ το θέμα και χάρηκα που ξαναέπιασες το Α-7.Με τα στεγνά που θα κάνεις πάνω στα s/n και υα λάδια που θα πέσουν δεν θα καταλάβει κανένας ότι είναι μασκαριστά. Τα ξαθωριάσματα ολ δε μανεϊ. :wink:
Αυτό ξανα πες το! :mrgreen:

Λαμπρο σε ευχαριστω πολυ. Κι εγω ετσι θελω να ελπιζω οτι μετα τα λαδια θα ειναι καλυτερο και πιο ''δεμενο''. Οσο για τα ξεθωριασματα...μετα τα τελικα βερνικια δεν θα φαινονται τοσο εντονα, αλλα τα χαρηκα παρα πολυ. Εβγαλα το αχτι μου με τον αερογραφο.  :mrgreen:  ::salut::

Spoiler (hover to show)
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 07, 2014, 11:54:30 πμ »
Ωραίος Νώντα, απάνω του! Προχώρα με τα λάδια να δούμε βρωμίσματα. Πρόσεξε λίγο με τα φωτίσματα-σκιές στο γκρι, μου φαίνεται ότι έχουν το ίδιο μέγεθος παντού...με τα λάδια μπορείς να το επηρεάσεις... αναμένω τη συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 08, 2014, 09:04:13 πμ »
Ωραίος Νώντα, απάνω του! Προχώρα με τα λάδια να δούμε βρωμίσματα. Πρόσεξε λίγο με τα φωτίσματα-σκιές στο γκρι, μου φαίνεται ότι έχουν το ίδιο μέγεθος παντού...με τα λάδια μπορείς να το επηρεάσεις... αναμένω τη συνέχεια.

Σε ευχαριστω Σακη. Για τα φωτισματα κι εγω αναμενω τα λαδια να κανουν την δουλεια τους. Εχει δρομο ακομα μπροστα του.  :lol: Θα τσεκαρω να δω ομως κι αυτο που λες για το μεγεθος τους ::salut::

Τοποθετησα χθες χαλκομανιες και ειδα οτι η Ιταλερι εχει ξεχασει μερικα πραγματακια ακομη...Σε αυτο το σημειο ομως δεν νομιζω να επεμβω καθως μαλλον θα φερω την καταστροφη. Φωτογραφιες ισως το απογευμα, μολις γυρισω σπιτι.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 08, 2014, 10:04:03 μμ »
Χαλκομανίες τελος!!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ασχοληθηκα και λιγο με το καθισμα. Της Ιταλερι (Esci) δεν μου φαινοταν καλο και (μαλλον) εμοιαζε με το Escapac που φοραγαν τα Corsair στην αρχη της καριερας τους. Ετσι πηρα ενα Stencel καθισμα από το hobby boss και του προσθεσα ζωνες.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 11:33:47 πμ »
Ωραία Νώντα! Μ΄αρέσει το πως ξηγήθηκες το κάθισμα.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 01:12:37 μμ »
Μπόμπα ο πειρατής Νώντα! :wink:
Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 09, 2014, 11:31:32 μμ »
Νώντα πάρα πολύ όμορφο!!
Και φθαρμένο και πανέμορφο!!!

Εχουν κάτσει και οι χαλκομανίες μπόμπα νομίζω οτι είσαι JET. . .  :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Εδώ συνέχεια με τον ''χοντρό''.. .

πέσανε ΟΛΑ τα χρώματα σχεδόν ..
Και παρακάτω έχουμε την γενική εικόνα του F-4 εκτός των μεταλλικών κομματιών ..

Θα ακολουθήσουν μικροδιορθώσεις στο κίτρινο και στο μαύρο του ρυγχους εμπρός αριστερά.
.
Ευχαριστώ!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 12:22:31 πμ »
Σακη , Λαμπρο και Γιωργο σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.  ::salut::

::arrowred:: Γιωργο κουκλι το Phantomι!! Μου αρεσουν πολυ τα επιλεκτικα μπαλωματα που εχεις κανει στα διαφορα σημεια. Το μαυρισμα των πανελ στην ατρακτο στην πρωτη εικονα , στην αρχη με ξενισε λιγο, μου φανηκε λιγο εντονο (στις άλλες φωτογραφιες δεν φαινεται τοσο), αλλα νομιζω με τα λαδια θα δειξει τελειο σαν συνολο. Ετσι κι αλλιως τα Phantom εκει βρωμίζανε αρκετα. Καλη συνεχεια, προβλεπεται πολύ εντυπωσιακο!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 08:45:43 πμ »
Γιώργο ωραίο το φαντόμι. Από κάτω είναι βαμένο άσπρο με λίγο preshade; Γιατί φαίνεται γκρι (αυτές οι φωτογραφικές...)

Νώντα, ο κουρσάρος φαίνεται σούπερ. Και τα μπαλώματα αν και έντονα (εμένα μου φαίνονται) από ότι καταλαβαίνω θα πέσουν όταν πέσουν τα βερνίκια.

Καλή συνέχεια παιδιά.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 09:17:01 μμ »
Νωντα, νομιζω πως με τα λαδια θα δειξει καλυτερα, πρεπει καπως να blendαρει ολο μαζι κατα τη γνωμη μου.Αναμενω :wink:

Γιωργο ωραιο βγαινει το φαντομι, το preshade δεν φαινεται στις φωτο, η αν φαινεται νομιζω πως θελει και αλλη δουλεια-δεν ξερω βεβαια τι εχεις στο μυαλο σου..για να δουμε τη συνεχεια! ::salut::

Προσωπικα λεω τελικα να φτιαξω κατι cool και χαλαρωτικο οπως το Skyray της Tamiya στην 1/72 και να αφησω προς το παρον το Hornet.
Εχω ηδη αρχισει καποιες εργασιες, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει κανεις καλυτερη, η εγχρωμη φωτο απο το καθισμα που φορουσε το αεροσκαφος.

Η καλυτερη που βρηκα ηταν αυτη:

to be continued :wink:

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 10:09:03 μμ »
Αυτές κάνουν?

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 10, 2014, 10:16:22 μμ »
Να σαι καλα αλλα αυτες ειναι απο επομενο μοντελο..δεν ειναι το ιδιο..

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 11, 2014, 09:02:47 πμ »
Ωραίος ο κουρσάρος. Στην αρχή φαινόταν πολύ πουά, αλλά τώρα
τα μπαλώματα έστρωσαν.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος thunderflash

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 11, 2014, 12:51:23 μμ »
Χαιρετω την παρεα.Καθυστερησα λιγο να ξεκινησω,και παρουσιαζω ενα  update απο το Α-4.Ξεκινησα απο το κοκπιτ,το οποιο εβαψα με το Η-51 απο την σειρα mr color.Οσον αφορα το καθισμα,ειχα "πει" να βαλω ενα καθισματακι της Quickboost ,αλλα δεδομενου του σταθερου μου χαρακτηρα,ειπα να "πολεμησω" με το καθισμα που δινει το κιτ.Ετσι επιστρατευτηκε εποξικος στοκος της Tamiya για την επενδυση και λεπτη ταινια της mr Hobby για τις ζωνες...Επισης χρησιμοποιησα λεπτο χαλκοσυρμα και ζεσταμενο πλαστικο για τους μοχλους.......Τα σχολια δικα σας...και συνεχιζουμε. ::salut::

Κωστας ::salut::
....Το πουλακι τσιου,το γκολακι πιου,το μοντελακι τι;......

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 11, 2014, 04:27:21 μμ »
Νωντα, νομιζω πως με τα λαδια θα δειξει καλυτερα, πρεπει καπως να blendαρει ολο μαζι κατα τη γνωμη μου.Αναμενω :wink:

Ωραίος ο κουρσάρος. Στην αρχή φαινόταν πολύ πουά, αλλά τώρα
τα μπαλώματα έστρωσαν.  ::salut::

Γιαννη και Κωστα περιμενω τα λαδια που θα ομαλοποιησουν λιγο την κατασταση. Μολις πεσει και το σατινε βερνικι θα εξαφανιστουν πολλα από τα μπαλωματα και σε συνδιασμο με τα λαδια πιστευω θα είναι . Παθων αρκετες φορες στο παρελθον (εχανα τα μπαλωματα μετα τα βερνικια), τωρα εχω παρει τα μετρα μου.  :lol:

Κωστα (Thunderflash) το καθισμα τα σπαει με τα μαξιλαράκια από εποξικο!! Προσθεσε και πορπες στα τελειώματα των ζωνων και θα είναι τελειο!! Καλη συνεχεια.  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 11, 2014, 07:48:51 μμ »
Γιώργο έχεις κάνει πολύ ωραίο στο φαντομά, ειδικά το γκρι πολύ καλό! ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος thunderflash

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 12, 2014, 11:50:02 πμ »
Ευχαριστω Νωντα  ::salut::
Κωστας
....Το πουλακι τσιου,το γκολακι πιου,το μοντελακι τι;......