ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Special Grοup Builds
U.S. Naval Aviation Project
ALEX_SSGTi:
Θεματάρα, αλλά έχει ένα ελαττωματάκι... Jet ρε κανίβαλοι?
::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Κατάσκοπος:
Καλή αρχή παιδιά!
Θεματολογία ανεξάντλητη. Αλλά... ξεκινάτε με το BAe Hawk :?: :?: :?: :!:
Spoiler (hover to show)Ευκαιρία o Hartmann7 να τελειώσει τον προουλέρη του! :mrgreen: :mrgreen:
::salut::
Μαθιός
Eagle:
Καλή αρχή σε ένα πολύ αγαπημένο θέμα.
Σας παραπέμπω σε αυτό το λινκ για να σας ανοίξω λίγο την όρεξη.
http://www.eagleaviation.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=51&Itemid=164
Εγώ πάντως θα ξεκινούσα με ένα F/A-18C! ::salut::
felix:
Ξεκινησαμε λοιπον!!!
Για αρχη λεω να συνεχισω ενα project που ηταν στον παγο και ξεθαφτηκε προσφατα απο το ντουλαπι, A-7E Italeri (Esci) 1/72. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα θα βασιστει στο εξωτερικο βαψιμο που θα εχει πολλες πολλες φθορες.
( ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22405.msg460867.html#msg460867 )
Αργοτερα βλεπουμε, πολλα εχει το στοκ, αλλα μαλλον με βλεπω με πρωιμη σφηκα του 1985 8)
--- Παράθεση από: Κατάσκοπος στις Σεπτεμβρίου 12, 2014, 07:42:51 πμ ---
Θεματολογία ανεξάντλητη. Αλλά... ξεκινάτε με το BAe Hawk :?: :?: :?: :!:
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ειναι hawk!!! Ειναι Goshawk!!! ::glossa:: Αμερικανοποιηση 8)
Επισης να πουμε οτι το τοπικ θα εμπλουτιζεται και απο ενδιαφερουσες φωτογραφιες - ιστοριες σχετικα με τις κατασκευες και οχι μονο.
Παμε λοιπον!! Gentlemen catch you cutters!! :mrgreen:
Κατάσκοπος:
--- Παράθεση από: felix στις Σεπτεμβρίου 12, 2014, 09:35:01 πμ ---...
Δεν ειναι hawk!!! Ειναι Goshawk!!! ::glossa:: Αμερικανοποιηση 8)
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Νώντα, πείτε το όπως θέλετε, αμερικανιά δεν είναι :mrgreen: Είναι ένα BAe Hawk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
θα μπορούσε βέβαια στη θέση του να είναι ένα Alpha Jet ή ένα εκσυγχρονισμένο Τ-2 αλλά δεν προτιμήθηκαν στον διαγωνισμό VTXTS του 1978.
Καλή αρχή!
Μαθιός
Spoiler (hover to show)Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Τ-45, σας πειράζω λίγο. Όπως είπα και πιο πάνω έχετε ΠΑΡΑ πολλές επιλογές στο group build σας και στα πρώτα μου μοντελιστικά βήματα το US Navy με τραβούσε, το πρώτο μου jet δεν ήταν κανένα άλλο παρά ο Γάταρος (έστω και Matchbox).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση