Κατ'αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά "Ακρίτη" (συγγνώμη, δεν ξέρω πώς ονομάζεσαι) για τα δύο τελευταία σου posts, και ειδικά για το δεύτερο και μεγαλύτερο, γιατί μου έλυσες και δικές μου απορίες και έμαθα καινούργια πράγματα. Επί παραδείγματι, όσες φορές χρησιμοποίησα microballoons ήταν σε ενάμιξη με ατλακολ, όπου το μείγμα έπηζε πολύ γρήγορα κιόλας. Πλέον, έχω έναν πληρέστερο οδηγό για τις μελλοντικές προσπάθειες.
Όσον αφορά την όποια παρεξήγηση που παρ'ολίγον να δημιουργήθηκε σχετικά με τις επισημάνσεις μας για την επικινδυνότητά τους, και τα λοιπά αχρείαστα, κατά τη γνώμη μου, δηκτικά σχόλια, πιστεύω ότι οφείλειται σε λανθασμένη ανάγνωση κι ερμηνεία των επισημάνεων. Δηλαδή, σε κανένα σημείο δεν προτάθηκε η μη αγορά ή αποφυγή χρήσης του υλικού, αλλά τονίστηκε η ειδική του φύση και ότι χρήζει περισσότερης της συνήθους προσοχής. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε όλοι πως, επειδή σαν "εξωτικό" υλικό, που δεν είναι δηλαδή ευρέως γνωστό σε πολλούς σαν υλικό απομίμησης χιονιού, πόσω μάλλον η ασφαλής χρήση του, είναι καλό να υπάρχουν αυτές οι απλές επισημάνσεις, μαζί με τις προτάσεις και τεχνικές χρήσης του.
Με την ευκαιρία προτείνω στη Διαχείριση να μεταφέρει όλο ή μέρος του θέματος στις "τεχνικές".
Τέλος, να επιβεβαιώσω ότι όντως υπάρχει και σε μεγάλες συσκευασίες, ακόμα και "χύμα", δηλαδή αγοράζεις όσο θέλεις. Έτσι έχω αποκτήσει κι εγώ τη δική μου ποσότητα, από τη Neotex.