ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Χαλκομανίες

Οδηγιες για χαλκομανιες

(1/1)

Χριστος:
παιδια καλησπερα...επειδη ειμαι αρκετα νεος στο σπορ θελω βοηθεια οσο αφορα τις χαλκομανιεσ...δηλαδη πως τοποθετουνται σωστα και μερικα tips...ευχαριστω εκ των προτερο...:)

alexanderb:
Καλώς ήρθες στο χώρο μας φίλε μου.Στο φόρουμ υπάρχει ενότητα αποκλειστικά με τα μυστικά και γενικά τα πάντα που αφορούν τις χαλκομανίες.. http://www.modelclub.gr/forums/index.php/board,4.0.html Όρεξη για διάβασμα να έχεις..Γενικά πάντως ψάξε το φόρουμ έχει πολλή γνώση συσσωρευμένη..

s-mat:
Το φόρουμ εχει ολόκληρη ενότητα που αφορά τις χαλκομανίες.Λίγο ψάξιμο θέλει και θα βρεις τα πάντα...
Επίσης λιγο προσοχή στο που ανοίγουμε καινούργια θέματα..μονο έτσι θα μπορούμε να βοηθηθούμε και να βοηθήσουμε

Το θεμα μετακινήθηκε στη σωστή ενότητα

safridia:
Αντιμετωπιζεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα με τις χαλκομανιες; Συμβουλη μου ειναι να δεις καποια βιντεο στο YouTube και να προμηθευτεις τα σχετικα διαλυματα, οσο ακριβα και να σου φανουν θα τα εχεις μια ολοκληρη μοντελιστικη ζωη.

Πιστευω οτι σε καθε ενοτητα θα ηταν καλο να αφαιρεθει το θεμα "Σχετικα με την ενοτητα: Χαλκομανιες (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ)" το οποιο δεν λεει τιποτα ουσιαστικα και να αντικατασταθει με ενα θεμα πρωτο και καρφιτσωμενο με περιεκτικες οδηγιες. Ας πουμε στην κατηγορια των χαλκομανιων να αναφερει την διαδικασια, τι κανουν τα ζουμια, τι κανουμε με κιτρινισμενες χαλκομανιες, το γυαλιστερο φινιρισμα απο πριν, το σφραγισμα μετα.

s-mat:
Φίλε safridia το θεμα ¨Σχετικα με την ενότητα......¨ προφανώς και δεν εχει να προσφέρει κάτι στην μοντελιστική ανάπτυξη των μελών αλλά αναφέρει με πολυ απλα λόγια τι πραγματεύεται η κάθε ενότητα.ʼρα είναι σχετικό με την λειτουργία του φόρουμ και της κάθε ενότητας ξεχωριστά...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση