Αποστολέας Θέμα: Βαμμένο ΖΕΥΣ πλέον  (Αναγνώστηκε 12042 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Απ: Βαμμένο ΖΕΥΣ πλέον
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 15, 2015, 05:45:50 μμ »
Ας πω και εγώ την π@π@ριά μου,προσωπικά μου αρέσει,είτε είναι βαρυφωρτομένο ή όχι πολλές αεροπορίες τα επετειακά τα κάνουν φανταχτερά και αυτό πιστεύω θέλει ο κόσμος σε ένα show και αυτό μένει που λένε π.χ. είδατε τι ωραίο ήταν βαμμένο το τάδε αεροπλάνο της τάδε χώρας και το show που έκανε;τώρα όσοι έχουν αντίρρηση εδώ μέσα μπορούν κάλιστα να φτιάξουν ένα μοντέλο του F-16 και να το βάψουν όπως αυτοί νομίζουν και να μας το παρουσιάσουν σαν δοκίμιο ή να πάνε να βάψουν το πραγματικό να το κάνουν καλύτερο από τους επαγγελματίες της Π.Α. κατά τά άλλα μας φταίει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε για τα χάλια του βρωμοραγιά στο πλανήτη που είμαστε περίγελος και έχουμε γνώση και γνώμη επί παντός επιστητού.

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 15, 2015, 06:00:56 μμ »
 author=jim-eta link=topic=29738.msg627218#msg627218 date=1436971550]
Ας πω και εγώ την π@π@ριά μου,προσωπικά μου αρέσει,είτε είναι βαρυφωρτομένο ή όχι πολλές αεροπορίες τα επετειακά τα κάνουν φανταχτερά και αυτό πιστεύω θέλει ο κόσμος σε ένα show και αυτό μένει που λένε π.χ. είδατε τι ωραίο ήταν βαμμένο το τάδε αεροπλάνο της τάδε χώρας και το show που έκανε;τώρα όσοι έχουν αντίρρηση εδώ μέσα μπορούν κάλιστα να φτιάξουν ένα μοντέλο του F-16 και να το βάψουν όπως αυτοί νομίζουν και να μας το παρουσιάσουν σαν δοκίμιο ή να πάνε να βάψουν το πραγματικό να το κάνουν καλύτερο από τους επαγγελματίες της Π.Α. κατά τά άλλα μας φταίει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε για τα χάλια του βρωμοραγιά στο πλανήτη που είμαστε περίγελος και έχουμε γνώση και γνώμη επί παντός επιστητού.
[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφώμενά σου!!!
Αυτοί είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 15, 2015, 06:05:35 μμ »
Προσωπικά μου αρέσει αν και θα το ήθελα λίιιιγο πιο απλό σε μερικά σημεία, μπράβο πάντως για την προσπάθεια!

Και για να βγάλουμε λαβράκι, σε μια φωτό που ανέβασε ο Νικόλας φαίνεται και το ξενιτεμένο Block50 που ήταν χρόνια στην Αμερική για δοκιμές με s/n 1045 και κίτρινα προειδοποιητικά. :wink:

Ρε συ Λαμπρο τι ματι εχεις.... που το ειδες βρε θηριο? Νομιζα οτι ειναι ακομα στο Αμερικα το 1045.... απλα να π  κ γω οτι το συγκεκριμενο αφος εχει αναβαθμιστει πλεον σε 52αρι οπως σωστα υποθηκε και εχει γλυτωσει πολλα εκατομ. Δολαρια στην ΠΑ τοσα χρονια απο αναβαθμισεις κ δοκιμες.... τωρα δεν ηξερα οτι εχει επιστρεψει κ η ερωτηση μου ειναι παραμενει επιχειρισιακα στην 341 η 347 blk 50 η εχει μεταφερθει στην Κρητη 340 343???? Σορυ γι το μικρο σπαμ μου αλλα θα ηθελα να μαθω....

Οσο για το βαψιμο εμενα μου αρεσει παρα πολυ θα το προτειμουσα ολοκληρο βαμενο αλλα κ παλι θερμα μπραβο στα παιδια της ΠΑ..... παντως θυμιζει Ελλαδα κ ιστορια κ σε καμια περιπτωση δεν φερνει στο τελευταιο επετιακο α7 που δεν ειχε κατι επανω του Ελληνικο κατα εμενα.... αλλα ξανα μπραβο σε ολα τα παιδια που κανουν σε αυτην την Ελλαδα που ζουμε οποιαδηποτε φιλοτιμη προσπαθειΑ να αναδειξουμε οτι πολιτημοτερο εχουμε.... την ΠΑ...
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 15, 2015, 06:11:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 15, 2015, 07:36:23 μμ »

ε δεν πεθαινω κιολας γιαυτα τα βαψιματα εδω που τα λεμε...

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 15, 2015, 08:07:57 μμ »
κ η ερωτηση μου ειναι παραμενει επιχειρισιακα στην 341 η 347 blk 50 η εχει μεταφερθει στην Κρητη 340 343???? Σορυ γι το μικρο σπαμ μου αλλα θα ηθελα να μαθω....

Το 1045 πετάει με την 335.
Συγνώμη για το spam.
Βαγγέλης Αθανασίου

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 15, 2015, 08:17:29 μμ »
Πιστεύω το Ζευς ΙΙΙ θα σκίσει και θα αφήσει θετικότατα σχόλια για το βάψιμο του!! Συγκριτικά και με τα άλλα που βλέπω..

Αποσυνδεδεμένος Giorgosv78

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
  • modelclub.gr
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 15, 2015, 11:03:35 μμ »
Το αεροσκαφος ειναι πολυ ομορφο! Πολλα συγχαρητηρια στα παιδια, μ αρεσει πολυ! Μ αρεσει η σημαιαρα απο πανω και το αστερι της Βεργινας στην θεση του εθνοσημου. Το αεροσκαφος αναγνωριζεται αμεσως σαν ελληνικο  ::grflag:: οπως και θα πρεπε κατα την γνωμη μου.

Θα το ηθελα βαμμενο ολοκληρο... Ευχαριστω πολυ τα παιδια που δουλεψαν για να γινει, πολλα μπραβο ::thanx::.

Και τωρα λιγο εκτος θεματος.

Παροτι νεο μελος και με σχεδον ανυπαρκτη συμμετοχη στο forum (παρακολουθω συνεχεια ομως) επιτρεψτε μου μια προταση. Εχω καταλαβει και απο προηγουμενα σχετικα θεματα οτι υπαρχει σοβαρο οικονομικο θεμα στην προσπαθεια για τα επετειακα. Η ολη δουλεια γινεται απο δυο τρεις ανθρωπους με μερακι και ελαχιστη υποστηριξη. Οποτε, ολοι εμεις που γουσταρουμε Π.Α., που θελουμε να τα βλεπουμε ολοκληρα βαμμενα, που θελουμε ενα φουλ επετειακο Μ-2000 (που,που,που...) δεν θα μπορουσαμε να βοηθησουμε σε αυτην την προσπαθεια με ενα οργανωμενο τροπο (πχ μεσω modelclub, μεσω ipms, με αλλο τροπο)?

Απο οτι καταλαβαινω εχει μοντελιστες εδω που ειναι στην Π.Α. και θα μπορουσαν να κανουν τη απαραιτητη επικοινωνια και να μας πουν τι χρειαζονται. Ελπιζω να μην ειναι αφελης η προταση μου,και αν γινεται, παρακαλω να μην βγουν μελη να αρχισουν για τις εξαιρετικα δυσκολες οικονομικα εποχες κλπ. Οποιος μπορει, οσο μπορει και οπως μπορει ( μπορει να μην κατ αναγκη οικονομικα..)   

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 16, 2015, 03:02:11 πμ »
Πιστευω πως αν η ΠΑ ανοιγοταν περα απο τον κυκλο των 3-4 ανθρωπων που ειναι προθυμοι να βοηθησουν αυτη την στιγμη, οχι μονο θα ειχε στην διαθεση της περισσοτερες επιλογες, αλλα με καταλληλους χειρισμους θα εβγαζε ολα τα εξοδα και παραπανω. Σαφως επειδη τα καθηκοντα των ανθρωπων εκει ειναι πολυ σοβαρα (δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ο μοναδικος ισως κλαδος των ΕΔ που σεβονται ολοι ανεξαιρετως), αυτο το πραγμα θα πρεπει να το αναλαβει καποια αρμοδια υπηρεσια του στρατου (γραφειο τυπου ή τελος παντων οποιος χειριζεται την εικονα του στρατου απο το επιτελειο).

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 16, 2015, 11:11:41 πμ »
Nα πώ ένα μπράβο στον σχεδιαστή του (ο Αλέξης είναι?)  για την προσπάθεια και το μεράκι του γιατί χωρίς αυτόν μπορεί να είχαμε καταλήξει σε κάτι νερόβραστο σαν τον αποχαιρετιστήριο κουρσάρο. Το βάψιμο έχει στύλ, αρχαιοελληνικά σύμβολα και ελληνική σημαία.    Μπορεί να μην μου αρέσει παρά μόνο η ουρά του, αλλά καταλαβαίνει κανείς οτι είναι ένα αξιοπρεπές ελληνικό αεροσκάφος/πρεσβευτής και αυτό θα μετρήσει σε  ένα διεθνές show.

Αποσυνδεδεμένος takis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 16, 2015, 06:31:04 μμ »
το F 15 μου αρέσει σαν βάψιμο έχει κάτι το διαφορετικο

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 21, 2015, 12:45:22 πμ »
Να και το βιντεάκι από την εμφάνιση του Ζευς στο RIAT...Τελικά όπως έλεγα το βάψιμο τα σπάει για το λόγο για τον οποίο φτιάχτηκε, αεροπορικές επιδείξεις!! Δείτε στο 3:21 πόσο ωραίο φαίνεται το σχέδιο.. https://www.youtube.com/watch?t=323&v=3xR2AsaUzzo 

A και να μη το ξεχάσω μαντέψτε τί βραβείο κέρδισε;;;; Best Livery for the aircraft with the best special paint scheme: Hellenic Air Force Zeus Demo Team Κάποιοι τα λέγαμε από πριν.. :mrgreen: :mrgreen: ʼντε και εις ανώτερα με ένα εντυπωσιακότερο πτητικό προγραμμα γιατί δεν πολυάρεσε στον κόσμο απ' ότι κατάλαβα, τους άρεσε περισσότερο το Βέλγικο F-16 .. :evil:

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 21, 2015, 01:46:29 πμ »
Δε ξέρω ρε παιδιά όταν είδα το βίντεο συγκινήθηκα λίγο.

Μέσα σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκετε η χώρα μας κάποιοι βρήκαν το κουράγιο και την διάθεση να κοσμήσουν αυτό το ιπτάμενο και να δώσουν μια θετική ενέργεια.

Αισθητικά που άρεσε πολύ και άλλο τόσο που τα γαλανόλευκα είναι βαμμένα!  Τα επετειακά έτσι είναι φουλ χρώμα, σημαίες και αερογραφίεςμ μια χαρά το βρίσκω.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 21, 2015, 11:28:17 πμ »
Αυτο μαλιστα.... απλα τελειο.... αλλα ηθελα ολη τη επιφανεια βαμενη

Αλλα κ παλι πανεμορφο ευγε

Εμένα πάλι μου αρέσει που κρατάει και μέρος από την μάχημη παραλλαγή του.

Η αισθητική της διακόσμησης του ΖΕΥΣ 3 θα έλεγα πως παραείναι νταλικιέρικη.

Απ το τίποτα πάντως πολύ καλό είναι κι αυτό.

Έχεις ένα point...Θα μπορούσε να είναι πιο λιτό.

Aν δεν ειχε στην ατρακτο την Αρτα και τα Γιαννενα αλλα μονο την Ελληνικη σημαια θα ηταν πολυ πιο ομορφο. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι βαφτηκε με αυτο το ξεπλυμενο μπλε και οχι με κατι πιο εντονο.

Το σχόλιό σου κολλάει και με το προηγούμενο quote.
Το έχουν φορτώσει πολύ.Η σημαία είναι πολύ καλή και θα έπρεπε να είναι πιο έντονο το μπλε.Να χτυπάει από μακρυά.
Υποπτέυομαι πως για το ξέπλυμα φταίει οτι στη σημαία έχουν κάνει γυαλάδες και σκιές, μπορεί όμως να φταίει και ο φωτισμός.
Πάντως στις αποστάσεις που θα βλέπει ο θεατής το αεροσκάφος οι σκιές απλά δεν θα φαίνονται.
Ο Δίας στο rudder θα έπρεπε να είναι πιο στυλιζαρισμένος.
Το γεράκι πίσω από το cockpit Θα έπρεπε να είναι η πιο μπροστά η ανύπαρκτο...

Πάντως συνολικά νομίζω ότι είναι πιο καλό από άλλα αεροσκάφη που έχουμε δει πρόσφατα.Ίσως η επόμενη έκδοση να
είναι πιο καλή.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 21, 2015, 01:45:47 μμ »
The Best Livery award, for the aircraft with the best special paint scheme, went to the Hellenic Air Force Zeus Demo Team. Andy Armstrong presented the award to demo pilot Maj Sotiris Stralis who said: "It has been a pleasure for the Hellenic Air Force display team 'Zeus' to participate for the first time at RIAT 2015, and a true honour to be awarded the best painted aircraft trophy. See you next year!"

Αυτο τα λεει ολα.... παντα στην κορυφη η ΠΑ εκει που ανηκει.... ευγε στα παιδια
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 21, 2015, 02:02:41 μμ »
Και αν googlάρετε αυτή τη στιγμή Riat 2015 και πάτε στις εικόνες, θα δείτε ότι κυριαρχούν φωτός του Ζευς!!! Αν μη τι άλλο το σχέδιο άρεσε, βραβεύθηκε, άρα τί καλύτερη απόδειξη;; Οπότε δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω συζήτησης για το αν είναι καλό ή όχι το συγκεκριμένο βάψιμο.. Απλά αναμονή να βγούν και οι χαλκομανίες!!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 21, 2015, 02:14:08 μμ »
Και αν googlάρετε αυτή τη στιγμή Riat 2015 και πάτε στις εικόνες, θα δείτε ότι κυριαρχούν φωτός του Ζευς!!! Αν μη τι άλλο το σχέδιο άρεσε, βραβεύθηκε, άρα τί καλύτερη απόδειξη;; Οπότε δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω συζήτησης για το αν είναι καλό ή όχι το συγκεκριμένο βάψιμο.. Απλά αναμονή να βγούν και οι χαλκομανίες!!
Και ποιός θα τις φτιάξει αυτές τις χαλκομανίες??? Οχι οτι θα τις αγόραζα, γιατί εξακολουθεί να μην μου αρέσει παρά μόνο η ουρά του, αλλά αναρωτιέμαι ποιός θα προβεί στην κατασκευή τους.. Οταν οι Γάλλοι ανέθεσαν σε γραφιστικά γραφεία την σχεδίαση επετειακών Rafale (το μαύρο) και Alfa Jet, η παραγωγή των χαλκομανιών για μοντέλα έγινε στην συνέχεια από αυτά τα γραφεία. Θεωρώ δίκαιο να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.

Αποσυνδεδεμένος jtrip49

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 21, 2015, 04:13:22 μμ »
Και ποιός θα τις φτιάξει αυτές τις χαλκομανίες??? Οχι οτι θα τις αγόραζα, γιατί εξακολουθεί να μην μου αρέσει παρά μόνο η ουρά του, αλλά αναρωτιέμαι ποιός θα προβεί στην κατασκευή τους.. Οταν οι Γάλλοι ανέθεσαν σε γραφιστικά γραφεία την σχεδίαση επετειακών Rafale (το μαύρο) και Alfa Jet, η παραγωγή των χαλκομανιών για μοντέλα έγινε στην συνέχεια από αυτά τα γραφεία. Θεωρώ δίκαιο να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, πρωτίστως για χάρη της Π.Α. και κατ΄επέκταση μόνο για ορισμένους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ......
Διότι η Π.Α. διαθέτη ΠΡΣ (ε.ε. & ε.α.) που μπορή να κάνη τα πάντα για αυτήν χωρίς ανταλλάγματα και οφέλη....., αυτά για να μπούν τελικά
τα πράγματα στην θέση τους όσον αφορά το ΘΕΜΑ και τις Κασσάνδρες του καναπέ.
Με εκτίμηση
Γιάννης Ε. Τριπολιτάκης  ::salut::

IPMS Ελλάδος - Μέλος #7  (1981-1990)
ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) - 2007.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 21, 2015, 04:19:47 μμ »

Ευτυχώς ο σχεδιαστής είναι και κορυφαίος μοντελιστης, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες. Θα δείξει...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 21, 2015, 04:43:17 μμ »
Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, πρωτίστως για χάρη της Π.Α. και κατ΄επέκταση μόνο για ορισμένους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ......
Διότι η Π.Α. διαθέτη ΠΡΣ (ε.ε. & ε.α.) που μπορή να κάνη τα πάντα για αυτήν χωρίς ανταλλάγματα και οφέλη....., αυτά για να μπούν τελικά
τα πράγματα στην θέση τους όσον αφορά το ΘΕΜΑ και τις Κασσάνδρες του καναπέ.
Με εκτίμηση
Γιάννης Ε. Τριπολιτάκης  ::salut::

Να είστε καλά κ.Τριπολιτάκη.. Εσάς είχα στο νου μου όταν έγραψα ότι αναμένουμε την κυκλοφορία των χαλκομανιών βασιζόμενος σε ένα σας σχόλιο σε ποστ πιο πάνω!!

Αποσυνδεδεμένος takis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 21, 2015, 06:08:34 μμ »
μακάρι να βγουν μου αρέσει πάρα πολύ

και ένα μεγάλο ΕΥΓΕ για άλλη μια φορά στην Π.Α

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 21, 2015, 06:34:54 μμ »
Παντως δεν χρειαζεται να ανεβαινουν οι τονοι.
Ενα απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινει καποιος που ασχολειται με εφαρμοσμενες τεχνες, ειναι οτι θα υπαρχει καλη και κακη κριτικη, εφοσον απευθυνεσαι στο προσωπικο γουστο του καθενος. Και απευθυνεσαι στο προσωπικο γουστο του καθενος μετα απο δουλεια και πονο ετσι? Δεν πατας το κουμπι και βγηκε η χοντρη. Παρολα αυτα πρεπει να δεχεσαι την κριτικη, να συγκρατεις το πρωτο αισθημα της αντιδρασης και θυμου και να προσπαθεις να ξεδιαλεξεις τα καιρια σημεια απο τις κακοηθειες. Ειναι λιγο Σαολιν η φαση, αλλα δεν γινεται να τσακωνεσαι με ολο τον κοσμο.

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 21, 2015, 07:27:16 μμ »

Τι σημασία έχει ποιος θα τις φτιάξει;  Τι σημασία έχει τι κάνανε οι Γάλλοι με τις χαλκομανίες τους;
Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον αρνητισμό. :roll:
Το σίγουρο είναι πως όποιος και να την φτιάξει, και όσο και αν δεν σου αρέσει προσωπικά, αντικειμενικά θα είναι σίγουρα μια δημοφιλής καρτέλα στους Έλληνες μοντελιστές (αν όχι και παγκοσμίως) αφού οι περισσότεροι έχουν βαρεθεί τα γκρι F-16.

Αποσυνδεδεμένος jtrip49

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 21, 2015, 07:32:39 μμ »
Παντως δεν χρειαζεται να ανεβαινουν οι τονοι.
Ενα απο τα πρωτα πραγματα που μαθαινει καποιος που ασχολειται με εφαρμοσμενες τεχνες, ειναι οτι θα υπαρχει καλη και κακη κριτικη, εφοσον απευθυνεσαι στο προσωπικο γουστο του καθενος. Και απευθυνεσαι στο προσωπικο γουστο του καθενος μετα απο δουλεια και πονο ετσι? Δεν πατας το κουμπι και βγηκε η χοντρη. Παρολα αυτα πρεπει να δεχεσαι την κριτικη, να συγκρατεις το πρωτο αισθημα της αντιδρασης και θυμου και να προσπαθεις να ξεδιαλεξεις τα καιρια σημεια απο τις κακοηθειες. Ειναι λιγο Σαολιν η φαση, αλλα δεν γινεται να τσακωνεσαι με ολο τον κοσμο.

Λάθος η εκτίμηση και η σκέψη σου αγαπητέ φίλε μου, ούτε τα περί Σαολίν με αφορούν και ούτε τσακώνομαι με κανένα, ούτε ασχολούμαι επαγγελματικά με εφαρμοσμένες τέχνες,  είμαι απλά πρώην μέλος της Π.Α. και 54 χρόνια ερασιτέχνης μοντελιστής και της εποχής που όλα τα φτιάχναμε μόνοι μας (τα όποια μοντέλα ήταν τότε σε νάϋλον σακκουλάκια σκέτα) εάν κατανοής τι εννοώ.....;;;, ενώ τώρα όλα είναι εμπόριο και αυτά που σχεδιάζω είναι εντελώς ερασιτεχνικά χωρίς εμπορευματική δραστηριότητα και απευθύνονται και αφορούν την Π.Α. και φίλους αυτής (ερασιτέχνες μοντελιστές).
Το θέμα θεωρήται λήξαν συγνώμη για την παρέμβαση μου και εύχομαι την Παρασκευή 24-7-2015 να δούμε ένα νέο επετειακό F-16 για τα 60 χρόνια της 343Μ!!!, εγώ θα είμαι εκεί γι' αυτό και για το DEMO
ZEYS III.
Φιλικά Γιάννης  ::salut::
Υ.Γ. Μια ζωή στην Π.Α. δεν αξιώθηκα ένα επετειακό και στα 10 τελευταία χρόνια έγιναν 30!!! γι αυτό και μόνο πρέπη να αισθάνεσθαι τυχεροί μοντελιστές.....
IPMS Ελλάδος - Μέλος #7  (1981-1990)
ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) - 2007.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 21, 2015, 07:57:12 μμ »
Γιάννη ο Idomeneas δεν αναφερόταν σε εσένα, και το πνεύμα του μόνο συγκαταβατικό είναι...

Tags: