Το αεροσκαφος ειναι πολυ ομορφο! Πολλα συγχαρητηρια στα παιδια, μ αρεσει πολυ! Μ αρεσει η σημαιαρα απο πανω και το αστερι της Βεργινας στην θεση του εθνοσημου. Το αεροσκαφος αναγνωριζεται αμεσως σαν ελληνικο

οπως και θα πρεπε κατα την γνωμη μου.
Θα το ηθελα βαμμενο ολοκληρο... Ευχαριστω πολυ τα παιδια που δουλεψαν για να γινει, πολλα μπραβο

.
Και τωρα λιγο εκτος θεματος.
Παροτι νεο μελος και με σχεδον ανυπαρκτη συμμετοχη στο forum (παρακολουθω συνεχεια ομως) επιτρεψτε μου μια προταση. Εχω καταλαβει και απο προηγουμενα σχετικα θεματα οτι υπαρχει σοβαρο οικονομικο θεμα στην προσπαθεια για τα επετειακα. Η ολη δουλεια γινεται απο δυο τρεις ανθρωπους με μερακι και ελαχιστη υποστηριξη. Οποτε, ολοι εμεις που γουσταρουμε Π.Α., που θελουμε να τα βλεπουμε ολοκληρα βαμμενα, που θελουμε ενα φουλ επετειακο Μ-2000 (που,που,που...) δεν θα μπορουσαμε να βοηθησουμε σε αυτην την προσπαθεια με ενα οργανωμενο τροπο (πχ μεσω modelclub, μεσω ipms, με αλλο τροπο)?
Απο οτι καταλαβαινω εχει μοντελιστες εδω που ειναι στην Π.Α. και θα μπορουσαν να κανουν τη απαραιτητη επικοινωνια και να μας πουν τι χρειαζονται. Ελπιζω να μην ειναι αφελης η προταση μου,και αν γινεται, παρακαλω να μην βγουν μελη να αρχισουν για τις εξαιρετικα δυσκολες οικονομικα εποχες κλπ. Οποιος μπορει, οσο μπορει και
οπως μπορει ( μπορει να μην κατ αναγκη οικονομικα..)