Κύριοι για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους. Το σχέδιο, αιτηθηκε, σχολιάστηκε, διορθώθηκε και εγκρίθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μέσω της Πολεμικης Μοίρας, 340Μ, που για το διάστημα αυτό έχει αναλάβει το DEMO.
Το επισημαίνω αυτό για να καταλάβουμε ότι δεν αποτελεί επιλογή αποκλειστικά κάποιων ατόμων!
Η σχεδίαση, καθώς και οι μάσκες αποτελούν χορηγία ενός βαρεμένου τύπου με την Πολεμική Αεροπορία.
Η εκτέλεση του έργου έγινε από προσωπικό της Π.Α. το οποίο επίσης αφιλοκερδώς προσφέρθηκε για αυτή την δουλειά, συνολικά διόλου ευκαταφρόνητο κόστος.
Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί τα λέω όλα αυτά. Ανήκω στην Π.Α. Και μπορώ να καταλάβω το μέγεθος αυτής της προσπάθειας και περισσότερο το παρασκηνιακό μέγεθος που κανείς εδώ μέσα δεν μπορεί να το καταλάβει.
Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να έχει την άποψή του και την εικαστική του αντίληψη, δεν αντιλέγω σε κάτι τέτοιο, αλλά σχόλια του τύπου ''Η αισθητική της διακόσμησης του ΖΕΥΣ 3 θα έλεγα πως παραείναι νταλικιέρικη'' ή ''Αποθέωση της κακογουστιάς και του κιτς'' απλά δεν τα δέχομαι γιατί μόνο και μόνο από το ύφος, δεν αποτελούν εκφραση άποψης αλλά μάλλον κοροιδίας!!
Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας με κόσμιο τρόπο Μιχάλη και Θείε Νωντα γιατί, όντας Ιπτάμενος, ούτε νταλικιέρης είμαι ούτε οπαδός της κακογουστιάς και της κιτσαρίας, ούτε εγώ ούτε και οι συνάδελφοί μου που μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία!
Το να μην σας αρέσει δικαίωμά σας και μαγκιά σας, εκφράστε το όμως σωστα, πολιτισμένα και κόσμια σεβόμενοι τον κόπο κάποιων.
Γιάννης