Αποστολέας Θέμα: Βαμμένο ΖΕΥΣ πλέον  (Αναγνώστηκε 12045 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jtrip49

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Απ: Βαμμένο ΖΕΥΣ πλέον
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 14, 2015, 08:49:06 μμ »
Αυτο μαλιστα.... απλα τελειο.... αλλα ηθελα ολη τη επιφανεια βαμενη

Αλλα κ παλι πανεμορφο ευγε

Γειά σου Προκόπη ελπίζω να είσαι καλά.
Μπρός το τίποτα αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο βήμα και ίσως αποτελέση και το επετειακό για τα 60 χρόνια
της 343Μ στο τέλος του μήνα, αύριο θα ξέρω λεπτομέρειες, σε λίγο θα έχουμε και μοντελιστικά νέα.....;;; :wink:
Σε χαιρετώ φιλικά Γιάννης. ::salut::
IPMS Ελλάδος - Μέλος #7  (1981-1990)
ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) - 2007.

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 14, 2015, 10:38:33 μμ »
Πραγματικά το Zευς 3 είναι απλά καταπληκτικό!!! Επιτέλους και ένα επετειακό τόσο ωραία βαμμένο και με πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο πάνω του (Ελληνική σημαία, μπλε χρώμα κλπ..). Και επιτέλους όχι άλλη μια αντιγραφή των ξένων επετειακών..Συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν σε αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα.. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vdrap

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Σάμος
  • Μοντέλα να 'χουμε να φτιάχνουμε...
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 14, 2015, 11:07:15 μμ »
Καλησπέρα στην παρέα. Ακόμα θυμάμαι στο ερωτηματολόγιο των ψυχοτεχνικων για τις στρατιωτικές σχολές ερωτήσεις για καλλιτεχνικές ανησυχίες, τυχόν ευαισθησίες κλπ. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι ανησυχίες στο Γιώργο (trelas3) και σε άλλους, ούτε F-104 Ολυμπο και Τίγρη θα βλέπαμε, ούτε RF-5 "παπαγαλάκι", Α-7 και άλλα πολλά. Μπράβο στους ιθύνοντες νοες και σε οσους δούλεψαν σ' αυτό το θέμα . Από τα ωραιότερα βαψιματα ever!

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 14, 2015, 11:45:21 μμ »
Η αισθητική της διακόσμησης του ΖΕΥΣ 3 θα έλεγα πως παραείναι νταλικιέρικη.

Απ το τίποτα πάντως πολύ καλό είναι κι αυτό.

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 14, 2015, 11:51:33 μμ »
Αποθέωση της κακογουστιάς και του κιτς  :?
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 15, 2015, 12:23:14 πμ »
Εμένα μου αρέσει. Και εις ανώτερα παίδες  ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 15, 2015, 12:50:16 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 15, 2015, 01:05:24 πμ »
Πολύ όμορφο επετειακό. Τόσο όμορφο, όσο ήταν και το F-104 "Όλυμπος" στην εποχή του. Καταπληκτική δουλειά, μακάρι να δούμε χαλκομανίες για αυτό. Πολλά μπράβο στους δημιουργούς του.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 15, 2015, 11:12:04 πμ »
Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 15, 2015, 11:31:46 πμ »
Aν δεν ειχε στην ατρακτο την Αρτα και τα Γιαννενα αλλα μονο την Ελληνικη σημαια θα ηταν πολυ πιο ομορφο. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι βαφτηκε με αυτο το ξεπλυμενο μπλε και οχι με κατι πιο εντονο.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 15, 2015, 11:39:31 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 15, 2015, 11:47:15 πμ »
Σε μένα αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει, δεν γίνεται να αρέσει σε όλους ή να πείσουμε τους άλλους στο να τους αρέσει.

Τώρα για άλλους είναι κακόγουστο ή κιτς... Κανένα πρόβλημα... αλλά θα το λέγανε μπροστά στα μούτρα αυτών που το έφτιαξαν; Ή θα έκαναν επικοδομητική κριτική στο τι φαίνεται άσχημο;

Ο Ζεύς νομίζω τέλος της εβδομάδας πάει το RIAT. Ας δούμε τι θα πουν και οι spotters ανά τον κόσμο που θα το δουν εκεί.

::salut::

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 15, 2015, 12:01:50 μμ »
Καθε φορά το ιδιο γίνεται - και είναι καλο οι απόψεις να διίστανται,ωστε να προκύπτει παντα κατι χρήσιμο.

Συνολικά φαίνεται οτι εγινε μια προσπάθεια το αεροσκάφος να χτυπάει πιο έντονα στο μάτι απο το προηγούμενο (κάτι σαν παλιο USN),το πέτυχε αυτο με την έξυπνη & εντυπωσιακή σχεδιάση της σημαίας η οποια στις διελευσεις θα δείχνει υπέροχα,

για το κάθετο σταθερό νομιζω οτι φαινόταν πιο ωραίο το προηγούμενο σχεδιο,αλλωστε τωρα υπαρχουν 3 πραγματα να τραβανε την προσοχή ενω πιστευω οτι η βασικη εικόνα θα επρεπε να ειναι η σημαία και τα σχεδια στο φτερό γύρω της και τα υπολοιπα δύο απλά να συμπληρώνουν την όμορφη εικόνα και όχι  να κραυγάζουν οπτικά  :wink:

Εγω πάντως θα πω μπράβο στα παιδια που το σχεδιασαν και το δούλεψαν,ασχετα αν εχω τις ενστασεις μου στο τελικό αποτελεσμα  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 15, 2015, 12:20:01 μμ »
 ::arrowred::Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ που μού αναγνωρίζεις το δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου...

::arrowred::Μαθιέ, αν έλεγα ότι δεν ανταποκρίνεται στο δικό μου γούστο και την άποψη περί καλαισθησίας, θα γινόταν με διαφορετικό τρόπο αντιληπτό το σχόλιο;

::arrowred:: Νίκο, συνυπογράφω: αναγνωρίζουμε την προσπάθεια, ωστόσο ο καθένας διατηρεί την άποψή του για το αποτέλεσμα.
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 15, 2015, 12:43:45 μμ »
Θεωρω οτι η επιτυχια του Ολυμπος μεχρι στιγμη ειναι ανεπαναληπτη διοτι συνδυαζε τον εντυπωσιακο σχεδιασμο με την φινετσα, σε μια εποχη μαλιστα που το γενικοτερο design που ηταν στην μοδα ηταν τιγκα στην καγκουρια.
Τωρα στην συγκεκριμενη προσπαθεια. Σε καθε περιπτωση λεμε μπραβο σε οσους κοπιασαν. Πρεπει να συνειδητοποιησουμε επισης οτι σε ενα τετοιο εγχειρημα εχουν λογο πολλα ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με το design και ο καθενας οπως ειναι λογικο εχει διαφορετικο γουστο. Ο σχεδιαστης λοιπον (δεν τον ξερω τον ανθρωπο) καλειται να τους ικανοποιησει ολους. Οι αισθητικες εκπτωσεις, ειναι δεδομενες. Εδω καταστρεφονται σχεδια που εχουν στοχο να παραξουν χρημα μεσω της διαφηισης για επιχειρηματιες και αυτοι αντι να ακουσουν την συμβουλη των επαγγελματιων, ακουνε την γυναικα τους και τον μπατζανακη τους.

Τριτο και τελευταιο. Ασχετα με τις οποιες αλλαγες θα μπορουσαν να γινουν, το γενικοτερο στυλ υπαγορευεται και απο το περιβαλλον που θα σταθει το εκαστοτε αντικειμενο (εδω α/φος). Για παραδειγμα δεν γινεται να σχεδιασεις ενα μινιμαλιστικο βαψιμο drift car. To θεμα απο μονο του ζητα ενα βαθμο καγκουριας. Οτιδηποτε αλλο δεν θα τραβα το ματι μεσα σε ενα τοσο εντονο περιγυρο. Οτι και να γινοταν δεν θα μπορουσε να ειχε πχ ενα σχεδιο με λευκες ψιλες τεθλασμενες γραμμες σε γαλαζιο φοντο και ενα Zeus με μικρα γραμματακια στην γωνια του ουραιου. Μπορει να ηταν μια πολυ ωραια προσεγγιση για ενα κουτι σοκολατακια, εδω ομως ο λαος γουσταρει να δει Δια, κεραυνους και γενικα χαμο στο ισωμα. Μπορει να εκτελεστει διαφορετικα, αλλα σε αυτο το κλιμα θα ειναι.

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 15, 2015, 12:53:39 μμ »
Κι ενα τελευταιο. Αντι να υπαρχει γκρινια, μπορει να γινει κατι πολυ απλο.
Να απευθυνθει η πολεμικη αεροπορια με ενα ανοικτο διαγωνισμο στην Καλων Τεχνων, τις σχολες γραφιστικης και οσους επαγγελματιες θα ηθελαν να συμμετασχουν σε ενα διαγωνισμο σχεδιασης του επομενου βαψιματος. Θα υποβληθουν ψηφιακα υποδειγματα οψεων και ειτε μπορει να σχηματιστει καποια επιτροπη ή να γινει ανοικτη ψηφοφορια, φερνοντας και πιο κοντα τον κοσμο σε τετοιες εκδηλωσεις. Το επαθλο θα μπορουσε να ειναι κατι τοσο απλο οσο μια βολτα με F-16. Εγω θα πηγαινα με κωλοτουμπες παντως.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 15, 2015, 12:53:58 μμ »
Προσωπικά μου αρέσει αν και θα το ήθελα λίιιιγο πιο απλό σε μερικά σημεία, μπράβο πάντως για την προσπάθεια!

Και για να βγάλουμε λαβράκι, σε μια φωτό που ανέβασε ο Νικόλας φαίνεται και το ξενιτεμένο Block50 που ήταν χρόνια στην Αμερική για δοκιμές με s/n 1045 και κίτρινα προειδοποιητικά. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 15, 2015, 01:06:23 μμ »
Και για να βγάλουμε λαβράκι, σε μια φωτό που ανέβασε ο Νικόλας φαίνεται και το ξενιτεμένο Block50 που ήταν χρόνια στην Αμερική για δοκιμές με s/n 1045 και κίτρινα προειδοποιητικά. :wink:

Το συγκεκριμένο ουσιαστικά με τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει έχει φτάσει στα ηλεκτρονικά στο επίπεδο των Block 52+. Ο κινητήρας του όμως παραμένει ο F110.

Παρατηρητικός ο Λάμπρος!

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 15, 2015, 01:10:26 μμ »
Και πάνω που ετοιμαζόμουν (έχοντας δει εχτές μόνο το πρώτο post του thread) να μπώ και να γράψω τη γνώμη μου, μπαίνω και έχει γίνει ο χαμός :shock:
Κύριοι ηρεμία, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε (ουσιαστικά για το ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα) :!:

Επί του θέματος, κι εμένα μου φάνηκε ελαφρώς παραφορτωμένο το σχέδιο, αλλά δεν παύει σαν επετειακό να ΠΡΕΠΕΙ να είναι εντυπωσιακό και ίσως λίγο πιο... φανταιζί απ' ότι ίσως θα μας υπαγόρευε η αισθητική μας, μόνο και μόνο για να επιτελεί το σκοπό για τον οποίο βάφτηκε.
Εμένα αν και λίγο "βαρύ" στο μάτι, μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι ιδίως σε αυτή την εποχή, που οι αεροπόροι κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα, για να διατηρήσουν επιχειρησιακά όσα περισσότερα αεροσκάφη μπορούν με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουν, η συγκεκριμένη δουλειά είναι άκρως αξιέπαινη και τους αξίζουν χίλια μπράβο :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος jtrip49

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 15, 2015, 01:15:45 μμ »
Αγαπητοί φίλοι, επιτρέψτε μου να παρέβω καλοπροαίρετα, αυτό που βλέπεται σήμερα (το ΖΕΥΣ 3) αποτελή ένα μικρό θαύμα για την Π.Α., με τα δεδομένα και τις καταστάσεις που διάγουμε στην πατρίδα μας, αποτελή δε προσωπική πρωτοβουλία κάποιων μελών της Π.Α. με σχεδόν μηδενικό κόστος βαφής του εάν αναλογισθούμε το κόστος μια WRAPAROUND Αερογραφίας από επαγγελματία -ες, το εν λόγω πρότζεκτ συζητήτε εδώ και ένα χρόνο και οι αντιρρήσεις ήταν μεγάλες και αφορούσαν ως πρό το επιχειρησειακό κομμάτι (καμουφλάζ του Αερ/φους), βλέπης δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε  ένα Αφος DEMO συνέχεια.
Υπ΄όψη ότι το Αφος DEMO ΖΕΥΣ 2 (-1 και -2 ήταν το ίδιο Αφος) δεν υπάρχη πλέον (επανέφεραν το καμουφλάζ), και το νέο Αφος ανήκη στην 340Μ, και θα αποτελή το DEMO της Π.Α. άγνωστο μέχρι
πότε, σήμερα 15-7-2015 έφυγε για να συμμετάσχη στο RIAT AIR SHOW 2015 και θα επιστρέψη στις 20-7-2015 όπως αναφέρη στην ιστοσελίδα της η Π.Α.
Τέλος για κάποιους που ρωτούσαν λεπτομέρειες για την τελετή των 60 χρόνων της 343Μ (στην οποία ανήκε το DEMO ΖΕΥΣ -1 και -2) σήμερα έμαθα ότι ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ βαμμένο επετειακό για τα 60Χ
της Μοίρας και παράλληλα θα εκτελεσθή επίδειξη από το ΖΕΥΣ 3, δεν γνωρίζω εάν πετάξη και το επετειακό της 343Μ;
Όπως βλέπεται το προσωπικό προσπαθή τις περισσότερες φορές χωρίς βοήθεια και κάθε σχόλιο από τον καναπέ από τους μή γνωρίζοντες έχη αντίκτυπο σε αυτούς, ένας καλός λόγος δεν βλάπτη,
εξ΄άλλου αυτά έχουν αυτά κάνουν λίγο ανοικτό ή λίγο σκούρο δεν πειράζη το αποτέλεσμα μετρά και θα το δείτε μετά το RIAT.
Φιλικά Γιάννης    Χανιά. ::salut::
Υ.Γ. Περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος σε λίγες ημέρες
IPMS Ελλάδος - Μέλος #7  (1981-1990)
ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ Ν. ΧΑΝΙΩΝ (ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) - 2007.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 15, 2015, 02:17:25 μμ »
Κύριοι για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους. Το σχέδιο, αιτηθηκε, σχολιάστηκε, διορθώθηκε και εγκρίθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μέσω της Πολεμικης Μοίρας, 340Μ, που για το διάστημα αυτό έχει αναλάβει το DEMO.
Το επισημαίνω αυτό για να καταλάβουμε ότι δεν αποτελεί επιλογή αποκλειστικά κάποιων ατόμων!
Η σχεδίαση, καθώς και οι μάσκες αποτελούν χορηγία ενός βαρεμένου τύπου με την Πολεμική Αεροπορία.
Η εκτέλεση του έργου έγινε από προσωπικό της Π.Α. το οποίο επίσης αφιλοκερδώς προσφέρθηκε για αυτή την δουλειά, συνολικά διόλου ευκαταφρόνητο κόστος.
Τώρα θα μου πει κάποιος γιατί τα λέω όλα αυτά. Ανήκω στην Π.Α. Και μπορώ να καταλάβω το μέγεθος αυτής της προσπάθειας και περισσότερο το παρασκηνιακό μέγεθος που κανείς εδώ μέσα δεν μπορεί να το καταλάβει.
Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να έχει την άποψή του και την εικαστική του αντίληψη, δεν αντιλέγω σε κάτι τέτοιο, αλλά σχόλια του τύπου ''Η αισθητική της διακόσμησης του ΖΕΥΣ 3 θα έλεγα πως παραείναι νταλικιέρικη'' ή ''Αποθέωση της κακογουστιάς και του κιτς'' απλά δεν τα δέχομαι γιατί μόνο και μόνο από το ύφος, δεν αποτελούν εκφραση άποψης αλλά μάλλον κοροιδίας!!
Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας με κόσμιο τρόπο Μιχάλη και Θείε Νωντα γιατί, όντας Ιπτάμενος, ούτε νταλικιέρης είμαι ούτε οπαδός της κακογουστιάς και της κιτσαρίας, ούτε εγώ ούτε και οι συνάδελφοί μου που μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία!
Το να μην σας αρέσει δικαίωμά σας και μαγκιά σας, εκφράστε το όμως σωστα, πολιτισμένα και κόσμια σεβόμενοι τον κόπο κάποιων.

Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 15, 2015, 02:43:33 μμ »
Επί του θέματος, κι εμένα μου φάνηκε ελαφρώς παραφορτωμένο το σχέδιο, αλλά δεν παύει σαν επετειακό να ΠΡΕΠΕΙ να είναι εντυπωσιακό και ίσως λίγο πιο... φανταιζί απ' ότι ίσως θα μας υπαγόρευε η αισθητική μας, μόνο και μόνο για να επιτελεί το σκοπό για τον οποίο βάφτηκε.
Εμένα αν και λίγο "βαρύ" στο μάτι, μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι ιδίως σε αυτή την εποχή, που οι αεροπόροι κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα, για να διατηρήσουν επιχειρησιακά όσα περισσότερα αεροσκάφη μπορούν με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουν, η συγκεκριμένη δουλειά είναι άκρως αξιέπαινη και τους αξίζουν χίλια μπράβο :!:
συμφωνω 1000000% αψογη αποψη.

τα περι κιτς και αισθητικης με αφηνουν παγερα αδιαφορο (οπως και ασχημη συμπεριφορα καποιων) ....
Για σκεφτειτε....  κατι που για καποιον να ειναι το νορμαλ ..για εμενα να ειναι κιτς και τουμπαλιν. η αισθητικη ειναι υποκειμενικη και αυτο δεν το λεω μονο εγω, αλλα πρεπει να την σεβομαστε.

Προσωπικα τα επετειακα αεροσκαφη μου αρεσουν να ειναι βαρυφορτωμενα και να εχουν χρωματα εντονα και σχεδια....αυτα τα κανει και ξεχωριζουν... αν ειναι να βαψουν ενα καθετο σταθερο δεν ειναι επετειακο.

το σχεδιο αυτο μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το ΖΕΥΣ 2

μοντελιστικως.....περιμενω με αγωνια να βγουνε τα decals απο καποιους ώστε να τα αγορασω και  κατασκευασω.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 15, 2015, 03:47:06 μμ »
Το να μην είναι τo demo α/φος πλήρως βαμμένο απλά μου θυμίζει πως πρόκειται για μάχιμο κομμάτι της Π.Α. - οπότε δεν με ενοχλεί / όπως δεν με ενόχλησε και όταν είδα πρώτη φορά στην Τανάγρα το demo display πριν χρόνια με ένα τυπικά βαμμένο (και προβλεπόμενα... βρώμικο) blk52+.

Το να έχουμε όμως Demo / και σε τέτοιους καιρούς / και με τέτοιο βάψιμο / και με διάθεση κάποιων να το έχουμε, ε, μόνο συγχαρητήρια αξίζει.
Και για όσους πουν ότι "αυτά μας έλειπαν τώρα" κλπ, απλά να πω ότι τα demo displays είναι και αυτά μια ειδικού τύπου εκπαίδευση. Πολεμική Αεροπορία είναι, αεροπλάνα πετάει. Τι να κάνουμε...

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 15, 2015, 04:07:24 μμ »
Το να μην είναι τo demo α/φος πλήρως βαμμένο απλά μου θυμίζει πως πρόκειται για μάχιμο κομμάτι της Π.Α. - οπότε δεν με ενοχλεί / όπως δεν με ενόχλησε και όταν είδα πρώτη φορά στην Τανάγρα το demo display πριν χρόνια με ένα τυπικά βαμμένο (και προβλεπόμενα... βρώμικο) blk52+.

Το να έχουμε όμως Demo / και σε τέτοιους καιρούς / και με τέτοιο βάψιμο / και με διάθεση κάποιων να το έχουμε, ε, μόνο συγχαρητήρια αξίζει.
Και για όσους πουν ότι "αυτά μας έλειπαν τώρα" κλπ, απλά να πω ότι τα demo displays είναι και αυτά μια ειδικού τύπου εκπαίδευση. Πολεμική Αεροπορία είναι, αεροπλάνα πετάει. Τι να κάνουμε...
...και διότι είχαμε καιρό να χαρούμε για κάτι...και πράγματι "μας έλειπαν" πάρα πολύ τέτοιες ευχάριστες  εικόνες. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για αυτούς που γίνανε η αιτία (βάζοντας τέχνη, χρόνο, δουλειά και χρήμα) για αυτό το πανέμορφο σχέδιο, είναι "ευχαριστώ".

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 15, 2015, 04:31:57 μμ »
Επειδή κάποιοι ίσως με παρεξήγησαν.
Κατ αρχάς να διευκρινίσω ότι δεν απαξιώνω την εργασία, το οικονομικό και προσωπικό κόστος καθενός που καλοπροαίρετα συνέβαλε, είναι όλοι αξιέπαινοι.

Θα επιμείνω όμως οτι υπάρχει διεθνώς μια εδραιωμένη αισθητική που αρμόζει σε ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και μάλιστα ΠΟΛΕΜΙΚΗ.

Και αυτή ΔΕΝ είναι η αισθητική της αμερικάνικης νταλίκας.

Tags: