Αποστολέας Θέμα: Doctar Ulrich  (Αναγνώστηκε 5086 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

  • Scale 1/35
  • *
  • Μηνύματα: 1423
  • Age: 68
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
Απ: Flak 88
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 10:14:59 μμ »
Kαι εγώ θα ήμουν ευτυχής κύριε, αν μου εξηγούσατε γιατί η απάντησή μου ( η Νο 32 ), η οποία είναι απάντηση της ερωτήσεως Νο 31, είναι εκτός τόπου, χρόνου και θέματος; Είναι τόσο σοβαρή παράβαση των κανόνων του φόρουμ η απάντηση σε απορίες ενός νέου μέλους ή μήπως θα έπρεπε να ανοιχτούν καμμιά δεκαριά νέα θέματα ;

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • *****
  • Μηνύματα: 13250
  • Age: 47
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: Flak 88
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 10:35:17 μμ »
Δεν αναφερόμουν σε εσένα 1st Guards Tank Brigade μόνο, δεν κοίταξα καν ποιός έχει ποστάρει την 32, για να το πάρεις προσωπικά, πρέπει να βγείτε όλοι λίγο από την μπρίζα, γιατί δεν σας κάνει καλό.

Υπενθυμίζω ότι σε ένα από τα πρώτα post του νέου συναδέλφου, απάντησα παραθέτοντας κάποια Link που ΠΡΕΠΕΙ κάθε νέο μέλος να διαβάσει πριν ξεκινήσει.
Υποθέτω ότι δεν το έκανε, ή αν το έκανε αυτά που διάβασε τα πέρασε στο ντούκου!!!

Ένας από τους βασικούς κανόνες λειτουργίας που επιτρέπουν σε ένα forum να είναι λειτουργικό προς τα μέλη του, είναι να δημοσιεύονται τα σωστά θέματα στη σωστή ενότητα, το θέμα να έχει συνάφεια με το περιεχόμενο του topic, αν υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα να συνεχίζουμε τη συζήτηση εκεί αντί να ανοίγουμε καινούργιο ή να ανοίγουμε καινούργιο, αν δε υπάρχει κάποιο άλλο, ώστε να μην έχουμε ένα θέμα με τίτλο για το Flak88 και καταλήγουμε να γράφουμε για το παγούρι των Ρώσσων, και αν είχαν μουστάκι οι 300 του Λεωνίδα.

Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι το πρόβλημα δεν είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις των νέων συναδέλφων (που νομίζετε ότι γράφτηκαν 12000+ post? ), αλλά να τηρούμε κάποια βασικά πράγματα, που αν μη τι άλλο τα γράφουν και οι κανόνες λειτουργία του forum, όπου και πάλι δεν είναι μομφή σε εσάς που απαντήσατε.

Ακόμα λοιπόν και οι φωτογραφίες μετά το θεωρητικό "διάβασμα", κάθετα μπήκαν στο πιο πάνω Post έξω από το παντοπωλείο.

Έχουμε λοιπόν ένα θέμα που θα έπρεπε να είναι τρια ή τέσσερα, και στέκεσαι, στο γιατί έπιασα από την 32 και κάτω και όχι από την 33 ή την 31....

Το θέμα λοιπόν μεταφέρεται στην ενότητα για το καλωσόρισμα των νέων μελών, όπου ο νέος συνάδελφος μπορεί να γράψει ότι θέλει, μέχρι και να ρωτήσει για τα κορδόνια του Κολοκοτρώνη, χωρίς να έχουμε ένα άσχετο θέμα, σε άσχετη ενότητα με άσχετο περιεχόμενο.... Και φυσικά θα αλλάξουμε και τον τίτλο.

Απλά παρακαλώ την επόμενη φορά να μην κάνουμε τις ίδιες παρατηρήσεις...

Tags: