Αποστολέας Θέμα: KV-1 MOD 1939 TRUMPETER 1/35  (Αναγνώστηκε 1316 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
KV-1 MOD 1939 TRUMPETER 1/35
« στις: Αυγούστου 06, 2014, 06:18:20 μμ »
Το μοντελο φτιαχτηκε κατευθειαν απο το κουτι χωρις προσθηκη after market προιοντων.Ευκολο στην συναρμολογηση με εξαιρεση τις
ερπυστριες οι οποιες με δυσκολεψαν στην κοληση και τοποθετηση τους.Βαφτηκε με χρωματα gunze,χρησιμοποιηθηκαν λαδια,εγινε
wash αλλα δεν θελησα να το σκονισω-βρωμισω πολυ και το αφησα οπως το βλεπετε.Γνωμες,κριτικες,σχολια δεκτα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: KV-1 MOD 1939 TRUMPETER 1/35
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 06, 2014, 06:35:00 μμ »
Εμένα μου αρέσει πολύ.
Η μόνη παρατήρηση που θα μπορούσα να κάνω ότι οι φθορές στο πάνω μέρος είναι πολλαπλάσιες του κάτω.  Πιο λογικό νομίζω θα ήταν το κάτω μέρος να έχει περισσότερες φθορές.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος vag26leo2A4

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή η καρδιά, το υπόλοιπο Αλεξπολη
  • Όπου η Δόξα και το καθήκον
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 06, 2014, 06:39:06 μμ »
Υπέροχο. Μαρέσουν οι τονικότητες που χρησιμοποίησες και κατα την γνώμη μου, φαίνεται ότι έχεις μελετήσει παρα πολύ καλά τις τεχνικές του Μig. Εύχομαι το επομενό σου μοντέλο να έχει έστω και λίγα λερώματα. Συνέχισε έτσι... Φιλικά ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 06, 2014, 08:55:58 μμ »
Ωραίος και με προσοχή στην λεπτομέρεια!...Μπράβο!...  ::salut::
Σου ξέφυγαν λιγάκι τα φωτίσματα στις πάνω επιφάνειες του αριστερού φτερού (ήθελε περισσότερο "γέμισμα") και το pinwash σε μερικά σημεία ήθελε λίγο συμμάζεμα , αλλά τέτοια πράγματα θεωρούνται πταίσματα!...
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να είσαι πιο τολμηρός με τα "λερώματα" στο κάτω μέρος του σκάφους...

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 06, 2014, 10:25:09 μμ »
Δεν μπορεί να κάνει κάποιος λάθος με ένα KV. Όλα τα κιτ είναι σχεδόν άριστα και προσφέρουν ωραίες και μπαμπάτσικες κατασκευές.

Πολύ όμορφο, μπορείς ακόμα να το κάνεις καλύτερο με επιλεκτικό σκόνισμα λέρωμα. Όχι τίποτε σημαντικό, ίσως αν σκόνιζες τις πλευρές μέσα από τις ερπύστριες και λίγο χαμηλά μπροστά και πίσω.

::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 06, 2014, 11:43:49 μμ »
Αν και κατα τοπους θα μπορουσαν να γινουν πραγματακια,εν γενει μου αρεσει πολυ και ο τροπος που το χειριστηκες αλλα και το αποτελεσμα.Μπραβο!

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 07, 2014, 10:40:53 πμ »
Χαιρομαι που σας αρεσε.Δεκτες οι παρατηρησεις σας για περισοτερο σκονισμα,στα περισοτερα μοντελα μου ειναι πιο πολυ λερωμενα π.χ. το Nashorn http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,27684.0.html αλλα εχοντας στο μυαλο μου ενα αρθρο του συναδελφου μοντελιστη Φωτη Παναγιωτοπουλου στο MODEL EXPERT τ.107 με 3 υπεροχα κιτ Γερμανικων κυνηγων
αρματων τα οποια παρουσιαζονται ''καθαρα'' με βασικες φθορες μονο,εφοσον δεν τοποθετηθουν σε διοραματα,ειπα να το αφησω το KV-1 πιο καθαρο.
Ευχαριστω και παλι ολους για τα σχολια σας

Tags: