Με βάση όσα βλέπω παραπάνω εγώ δεν είμαι καν γατάκι. Νεογέννητο μιας ημέρας και αν. Το στοκ μου είναι μικρότερο ακόμη και από τα ξεκινημένα μερικών παιδιών εδώ μέσα.
Τα δικά μου είναι μόλις 6, παρατίθενται σε αυθαίρετη σειρά παρακάτω:
1) Airfix F-16A 1/72 (conversion σε F-16C)
Δεν έχω πρόχειρη φωτό, ήταν αμερικάνικο και μετά έφαγε reset για να γίνει ελληνικό, μετά είδα τα πολωνικά όταν αγοράστηκαν και μου μπήκε η ιδέα, αλλά τελικά θα γίνει ελληνικό μάλλον what if. Βασικά το έχω για πειράματα.
2) Minicraft AH-64A 1/48
Είναι το μοντέλο που έδωσε η Πτήση το 1996 και ξεκίνησε κάπου τότε. Το ένα από τα δύο γεφύρια της ʼρτας:

Από τότε που το άφησα το 2012, στο ενδιάμεσο τελείωσα ένα (!) μοντέλο και ξεκίνησα άλλα δύο (ξέρω, κακή τακτική).
3) Italeri F-15E 1/72
Ναι αυτό το χρέπι. Το μοντέλο είναι το πρωτότυπο του -Ε και έκανα τις πρώτες μου σκρατσιές σε αυτό, μη φανταστείτε τρομερά πράγματα, τους δύο πυλώνες οπλισμού στις σύμμορφες που το μοντέλο δεν έδινε. Κάποια στιγμή κόλλησα και έμεινε στην άκρη. Το άλλο γεφύρι μου.
4) PM Hawker Sea Fury 1/72
Ο θυμός, μου τον έδωσε ο κολλητός με μόνες προσθήκες στο σύστημα προσγείωσης χωρίς να κολλήσει τίποτα. Έφαγε ένα ρεσετ σε βάψιμο και μετά με αερογράφο βγήκε κάπως έτσι:

5) Mastercraft TS-11 Iskra 1/72
Τρέχον project:
6) MPM XP-56 Black Bullet 1/72
Προσπαθώ να καταλάβω πως μπαίνουν τα κομμάτια

(το που μπαίνουν πάνω κάτω το κατάλαβα!

)
Αυτά τα ολίγα
Μαθιός