Πολυ ωραια παρουσιαση Νικο..Υπηρχαν φημες στο νετ οτι το κιτ ισως κ να ειναι το πιο σωστο D που κυκλοφορει ως τωρα.Δεν ξερω αν επιβεβαιωνονται-οι panzero experts συναδελφοι θα αποφανθουν - αλλα σιγουρα ειναι ωραια προσθηκη μιας και οι D δεν ειναι και οι πιο συνηθισμενοι.
Απ οτι βλεπω δινει το περιεργο παραλληλογραμμο κιβωτιο για την δεξια πλαινη πλευρα του πηγματος ,που μεχρι τωρα νομιζω μονο ο mig σε ρητινη εδινε και η voyager σε μικρο-οικονομικο σετ PE. αρα +1.
κριμα παντως που δεν δινει το armored snorkel cap πισω στο ντεκ του κινητηρα.απ τη στιγμη που δινουν χαλκομανιες για τον "824" ,θα επρεπε να το εδιναν μιας και το πραγματικο αρμα το φοραγε.το σχεδιαγραμμα βαφης παντως θα αποδειχθει χρησιμο

Ευχαριστω-ουμε Νικολα

διορθωθηκε ,τωρα ειδα απ τις φωτο σου οτι το δινει κανονικα !