Αποστολέας Θέμα: Fast 'n furious [15/07/2014 - 15/08/2014]  (Αναγνώστηκε 14794 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Απ: Fast 'n furious [15/07/2014 - 15/08/2014]
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 20, 2014, 08:29:12 μμ »
Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι δεν θα προλαβουμε ουτε καν να τα ξεκεινησουμε λογο τον καλοκαιρινών διακοπων, μηπως να το καναμε μεχει τελος η και 15/9;

Αυτο πιστευω οτι ειναι νεο ρεκορ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

5 μερες μετα το ξεκίνημα του GB να συζητάμε για παράταση  :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 20, 2014, 11:05:22 μμ »
Πιστεύω πως απο την στιγμή που έγινε τόσος ντόρος για τα GB και τελικά η διαχείρηση κατέληξε σε αυτό το οργανωμένο πρόγραμμα (που στους περισσότερους αν όχι σε όλους, μας άρεσε) δεν υπάρχει λόγος να ζητάμε παράταση λόγω καλοκαιρινών διακοπών, αφού 1. το πρόγραμμα ήταν γνωστό εδώ κ καιρό 2. νομίζω πως η διαχείριση σκέφτηκε κ αυτούς που είτε λόγω δουλειάς είτε οικονομικών θα μείνουν Αθήνα κ δεν θα πάνε διακοπές... ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 22, 2014, 04:22:09 μμ »
Οκ αποδεκτο.
Εχω και καποιες επηλιγες σε ζαντες.

και Nismo που ειναι και οι δικες του ποιο παλιο μοντελο.

Και το κιτ

Admin Edit: Παρακαλώ για οριζόντια στοίχιση των φωτογραφιών.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 22, 2014, 10:17:36 μμ »
Ξεκίνημα και εγώ λοιπόν. . .. .
Το ξεκίνημα>??
 GT-R R33 . . ..  .
Κίτ ΤΑΜΙΥΑ βέβαια. . δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι θα επιλέξει κάποιος για μια γρήγορη κατασκευή. .
Το καπάκι ήδη έχει βαφτεί με 2 χέρια χρώματος (θα επέλθουν και διορθώσεις όμως)  Χρώμα όμως.. . Midnight purple ....  :wink:
Το χρώμα είναι τίμια δημιουργία απο Audi!  :mrgreen: :mrgreen:

Έχει βαφτεί επίσης και το Intercooler με Η8  καθώς και τα εμπρός δισκόφρενα με Η8 επίσης και οι δαγκάνες με Blood Red
Η συνέχεια στον Δρόμο!!!!!!  ::sprint:: ::bristow::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 23, 2014, 12:34:56 πμ »
opelcorsa-a Αυτή σα να μου αρέσει περισσότερο.Βεβαια αν δεν τις βάλεις να δεις στο αμάξωμα ποια τεριαζει δεν ξέρεις.

HARTMANN7 πολύ ωραία σαν χρώμα αλλά κάπως χοντρόκοκκο το βλέπω στο μακρο. πολύ μουρη όμως ε;

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 23, 2014, 08:33:51 πμ »
Γιώργο χρωματαρα το περλε, φαντάζομαι δεν έχει βερνικωθει σωστα? Το είχες σε spray η το ψεκασες εσύ με τον αερογραφο???? Αν δεν βαριέσαι κάνε και τρύπες στα δισκόφρενα! Δεν ξέρω βέβαια τι ζάντες θα βάλεις και αν έχουν ανοιχτα μπράτσα και θα φαίνονται απο μέσα.
Opelcorsa-a τουμπανο τα ζαντικα!!!! Μου αρέσουν πολύ οι πρωτες αλλά δεν ξέρω τι λεπτομέρεια δίνει το κιτ σε δαγκάνες - δισκοφρεανα , για να μην φαινεται και άδειο εκεί μέσα
Καλη συνέχεια!!!!!
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 23, 2014, 09:06:18 πμ »

...

Καλά ρε, τι την έβαλες την παραπάνω φωτό; Με έκανες να νομίζω ότι αυξήθηκε η μυωπία μου...  :mrgreen:
Ασε που τρόμαξα ότι και οι άλλες θα είναι ίδιες.

Τσίλικο χρώμα.

Καλή συνέχεια φίλε! (στο υπ' αρ. 7ο πρότζεκτ!)

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

• Scale 1/35
  • *
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 23, 2014, 04:05:07 μμ »
Opelcorsa-a τουμπανο τα ζαντικα!!!! Μου αρέσουν πολύ οι πρωτες αλλά δεν ξέρω τι λεπτομέρεια δίνει το κιτ σε δαγκάνες - δισκοφρεανα , για να μην φαινεται και άδειο εκεί μέσα
Καλη συνέχεια!!!!!

Εχει τελεια λεπτομερια με Brembo χαλκομανιες και τουμπανα δισκοφρενα με τριπιτι και χαρακτη.

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 23, 2014, 10:33:31 μμ »
ʼρη είναι λίγο πιο χοντρόκοκκο αλλά στο γυμνό μάτι όχι τόσο. .

Kido το χρώμα είναι κανονικό αυτοκινήτου απο το συνεργείο που δουλεύω  :wink:
Ψεκαστό με αερογράφο και αραίωση με Laquer.
Βασικά σκέφτηκα να τα τρυπήσω αλλά βαρέθηκα γιατί αλλιώς θα τα άλλαζα με κάτι χαρακτά αγωνιστικά που είχα spare.
(Βαρέθηκα να φτιάξω όμως τα μουαγιέ γιατί δεν έμπαινε!!!

Μαθιέ το 6ο είναι  :mrgreen: :mrgreen:
Έλα τώρα υπερβολές . Αφού ειμαι γνωστός για τις κάκιστες φωτό!!! ::glossa:: ::glossa::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 27, 2014, 11:00:11 μμ »
Kαλησπέρα σε όλους. Ξέθαψα από το πατάρι μου ένα πανάρχαιο μοντέλο corvette 3ης γενιάς. Το μοντέλο είναι "φουσκωμένο από την μάνα του", οπότε είναι μία καλή βάση για κάγκουρα. Προκειται για πολύ απλό μοντέλο, (για το οποίο αμφιβάλλω εαν είναι πραγματικό arifix), αποτελείται από  40 μόνο κομμάτια (που δεν τα έχω όλα), με μηδενική εσωτερική λεπτόμέρεια και πρόβλεψη για προσθήκη ηλεκτροκινητήρα. Δεν με πειράζει αυτό. Αυτό που με παραξενεύει είναι οτι για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν περιέχονται ζάντες και λάστιχα. Μέχρι στιγμής του έχω προσθέσει  μία περιποιημένη αεροτομή πίσω, έχω ανοίξει  οτι τρύπες υπήρχαν στο αμάξωμα για να βάλω μεταλλικές σίτες και κατασκεύασα μπροστά μία ομολογουμένως υπερβολική "μπούκα" ::glossa:: ::glossa::

Αύριο θα συνεχιστούν τα τριψίματα και θα δώ τι θα βάλω στο εσωτερικό του.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 27, 2014, 11:14:32 μμ »
Eίχες μια αγάπη στις κορβέτες παλία κιάλλη ξέθαψες;  :lol: Ο κινητήρας από αεροπλάνο είναι; έκατσε κουτί!

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 27, 2014, 11:26:14 μμ »
Οντως, προέκυψε από κοιλιακό φορέα πυροβόλων αγγλικού F-4, εξού και οι τρύπες για τις δύο κάννες (δεν φαίνονται καλά). Αύριο μάλλον θα το ξανααλλάξω. Δεν είναι τελειωμένο και μόνο κουτί δεν εκατσε. Ο φορέας υπέστη λυγισμό, κάμψη, διάτρηση, κατάτμηση, λείανση, αναδόμηση, ξήλωμα 2 φορές και πολύ τρίψιμο.

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 30, 2014, 09:31:05 πμ »
Συνέχεια με την Κορβέτα.

Τα ελαστικά του κιτ ήταν πλαστικά, έτσι ο ramfighter, ευγενικά μου παραχώρησε ελαστικά τα οποία τσεκούρεψα στο κέντρο και ταίριαξα τις ζάντες

Βήμα 2ο οι πλαϊνές εξατμίσεις, όπου οι απολήξεις κόπηκαν και απο πλαίσια απο κιτ τα οποία προηγουμένως έκαναν μπάνιο σε βραστό νερό, ώστε να τους δοθεί η απαραίτητη κλίση, τρυπήθηκαν και κολλήθηκαν στο μοντέλο

Βήμα 3ο Το μοντέλο περάστηκε ένα χρώμα το οποίο υποτίθεται πως είναι πράσινο μεταλλικό, αλλά μάλλον ή λάθος μου είχαν κάνει στον κωδικό (το είχα αγοράσει πριν χρόνια) ή άλλαξε η απόχρωσή του με τα χρόνια... :roll:. Όπως και να έχει το χρώμα φέρνει πιο πολύ προς πολύ σκούρο μπλέ μεταλλικό.

Βήμα 4ο Στη μηχανη αναζήτησης έγραψα car tribal decals και ξεκίνησε η αναζητηση της καγκουριάς. Επειδή η Κορβέτα έχει πολλές γωνίες δεν ήθελα τα πλαϊνα decals να επεκταθουν πολύ, αλλά να κρατήσουν ένα μακρόστενο στυλ. Επίσης στην αναζήτηση πέτυχα και ένα γκομενάκι το οποίο αποφάσισα να το "στήσω" στο καπώ. Έτσι λοιπόν κατέληξα στα τρια κάτωθι, τα οποία τα εκτύπωσα και αποτύπωσα το περίγραμμά τους με την βοήθεα καρμπόν, πάνω σε ταινία μασκαρίσματος και κατόπιν τα πέρασα στο μοντέλο

Βήμα 5ο το εσωτερικό,, το ποίο με αφορμή αυτή τη φωτό

Click to see the original size.

αραίωσα κόκκινο με ελάχιστες σταγόνες μαύρου και ψέκασα τα κομμάτια, μάσκαρα και ψεκασα το μαύρο και με πινέλο και Humbrol Metalcote τα χρωμιομένα μέρη

Βήμα 6ο Ψεκάστηκε το γαλαζοαημί, δυο χέρια, αλλά θα γίνουν διορθώσεις σε κάποια σημεία, γιατί έχει σκουπιδάκια και λογικά σήμερα μόλις τελειώσει το βάψιμο θα βγουν και οι ταινίες.. Με παίζει λίγο άγχος να δω πως θα φαίνεται μετά την αφαίρεση των ταινιών.

Τα χρώματα αυτοκινήτου αραιώθηκαν με διαλυρικό αυτοκινήτου "γρήγορο" όπου πραγματικά με την θερμοκρασία που είχε το δωμάτιο (πλυσταριό στην ταράτσα = φούρνος βαφής) μέσα σε λίγα λεπτά μπορούσε να αγγίξεις το μοντέλο. Το χρώμα ήταν αρκετά αραιωμένο και ακολούθησα την συμβουλή φίλου βαφέα όπου μου είπε επι λέξη "Θα του ρίξεις δυο χέρια και μια άχνα για να βγουν τα μέταλλα πάνω"  :mrgreen:.

Ερώτηση. Στο εσωτερικό να κάνω ένα διακριτικό wash και κανα στεγνό πινέλο για να τονιστούν οι λεπτομέρειες και οι ενδείξεις?? Δεν έχω ξαναφτιάξει τουτου και δεν ξέρω.. :roll:  :twisted:

Ευχαριστώ για τα σχόλια - παρατηρήσεις σας  ::salut::
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 30, 2014, 10:10:03 πμ »
Kαλημέρα. Ωραία δουλειά  ::salut:: ::salut::. Οπως το βλέπω εγώ, το εσωτερικό θέλει μόνο ένα τόνισμα των γραμμώσεων στα καθίσματα και στις πόρτες και αν φαίνεται στο τέλος, άσπρα νουμερα στα όργανα και ασημί στο ραδιοκασετόφωνο. Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 01, 2014, 10:32:59 πμ »
Κιdo πολύ ωραίο βγαίνει και οι μάσκες όλα τα λεφτά. Νόμιζα ήταν stencils όμως χαρά στο κουράγιο σου!

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 01, 2014, 12:55:29 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Οι μάσκες έπεσαν!!!! Θέλω λίγο μονο να κάνω ένα χάδι με 2000 ντουκόχαρτο να σβήσω λίγο τα σκαλοπάτια απο το μασκάρισμα. Λογικά σήμερα πάμε για το βερνίκι αυτοκινήτου.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 01, 2014, 11:52:07 μμ »
Πολύ όμορφα το τα πλαινά σχέδια! Η γυνάικα απο πάνω βγήκε λίγο μοντέρνα τέχνη.Tο χαιδεμα τώρα το θέλει  :mrgreen:
Καλή συνέχεια!

• Scale 1/35
  • *
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 02, 2014, 04:28:38 μμ »
Εγω εχω φτασει εδω,τωρα διαφενα μεροι και αμαξωμα... Θελει βεβαια καποιες ακομα λεπτομεριες.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 02, 2014, 05:47:51 μμ »
Ωραία σύνθεση έκανες μόνο που απογοητεύτηκα λίγο από το φινίρισμα. Για πάμε.

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 02, 2014, 10:44:33 μμ »
Aργησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Το κιτ αποτελείται απο 50 μόλις κομμάτια κ μέχρι στιγμής απο εφαρμογή κανενα πρόβλημα.Το πλαστικό είναι λίγο χοντρό κ μου θύμισε κάτι παλιά καλούπια της εταιρίας...
Εργασίες έχουν ξεκινήσει με το εσωτερικό, μπήκε στόκος στα πινμαρκς κ στις τρύπες απο τις κεραίες (αφού δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν) κ αποφάσισα τελικά να το βάψω με μπλε μεταλλικό συγκεκριμένα το H25 gunze-sky blue.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Aυτά για την ώρα,αύριο θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του κ κατα πάσα πιθανότητα θα έχουμε κ χρώμα. ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 03, 2014, 05:58:26 πμ »
Εποχή μεγάλης τεμπελιάς και σπαρίλας, αλλά το θέμα του GB άκρως καλοκαιρινό και ανάλαφρο, οπότε είπα να μπώ κι εγώ με το τελευταίο 24άρι που έχει μείνει στο στόκ μου και που το αγόρασα πριν 21 χρόνια ::sofos11:: ::glossa:: :mrgreen:

Μισοξεκινημένο, βαμμένα μηχανικά μέρη και καμπίνα, η οποία όμως θα γίνει reset και θα βαφτεί με αερογράφο αυτή τη φορά :wink:

Τα μαμά... τρακτερολάστιχα και οι vintage ζάντες, θα αλλαχτούν με σύγχρονο ζαντικό και σλίκς [ευγενική χορηγία του κυρίου Γιαννόπουλου (aka Hartmann7)] για να καγκουρέψει λιγάκι το αργαλείο.

Ενώ από χρώμα θα πέσει ένα από τα παρακάτω αυτοκινητάδικα ακρυλικά [πορτοκαλί μεταλλικό (Focus ST), μώβ (πεθαμενουλί) μεταλλικό, ή λευκό πέρλα], ή κάποιος συνδιασμός αυτών :roll:

Το μόνο που έκανα από προχτές που ξέθαψα το κίτ, είναι να κολλήσω το... ρύγχος ::glossa:: στο αμάξωμα και το καπώ στην κλειστή θέση, μιας και δεν έχω καμιά όρεξη για reset και στον κινητήρα, ο οποίος μάλιστα αν και καλός σαν βάση θα ήθελε αρκετές προσθήκες, αν ήταν να αφήσω το καπώ ανοιχτό ::eusa_whistle::

Σύντομα κοντά σας  :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 03, 2014, 04:10:54 μμ »
Ωραίος ο KIDO!!!
Τρομερή απόδοση το μεταλλικό!!!!

Φρέντυ ωραίο φίλε μου και η καλύτερη επιλογή ζάντας που μπορούσες νομίζω!!!!

Μάνο .. .
Ελα τώρα που Βαριέσαι για προχώρα.. . για προχώρα!!!! (Λευκή πέρλα η ψήφος μου κύριος!!!)

Αλεξ αν θές έχω και το άλλο χρώμα που σου έλεγα. Σφύρα αν είναι!!

Συνεχίσω λίγο και εγώ λοιπόν. .
Πρίν πάμε στο αμάξωμα που θέλει δουλειά το !#$χρώμα!!!

Συνέχισα και τελείωσα με το κάτω μέρος,...
Αντιστρεπτική και η πίσω γέφυρα βάφτηκαν με Η8 και με Tyre Black H77 πίσω ημιαξόνια και τα ψαλίδια.
Το διαφορικό το πίσω επίσης με Η8 και το καπάκι του με Guardian Purple για να δείχνει λίγο περισσότερο...

Κατα την συναρμολόγηση της εξάτμισης έκανα μια ατσαλιά και την έσπασα.. . . λίγο. . .. τόσο δα. ..
Οπότε πήρα το μαμά καζανάκι... λίγο μεγαλύτερη διάμετρο σωλήνα . .. έκοψα και το μεσαίο .  (περιττα βάρη!!!!)
Και έφτιαξα μια μπούκα (αφού το λέπτυνα λίγο) και το υπόλοιπο κομμάτι το οποίο το πέρασα κάτω απο την αντιστρεπτική γιατί δεν χώραγε απο πάνω!!!!  :mrgreen: :mrgreen:

Έχει περαστεί και το ταμπλώ με H77 και Η12 και θα γίνουν οι λεπτμέριες αφού πέσει βερνίκι και μπεί το καντραν.

Fast & Furious και ζάντα μαμα.. . δεν πάει οπότε το μεγάλο αδερφάκι του R33 με το όνομα R34 δάνεισε τις ζάντες του στον πιτσιρικά. ..

Αυτά προς το παρών . .. . .
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 03, 2014, 04:15:56 μμ »
Φίλος του Torreto είσαι ρε παιδί? Μες τη μόντα σε βρίσκω. Τουλάχιστον άφησες τον καταλύτη... πάλι καλά :mrgreen:

Όσο για το Ferrariκο, τελειώνω φανοποιία σε λίγο και μπαίνει φούρνο για αστάρια  :twisted:

ΜΦΧ

• Scale 1/35
  • *
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 03, 2014, 05:12:33 μμ »

Φρέντυ ωραίο φίλε μου και η καλύτερη επιλογή ζάντας που μπορούσες νομίζω!!!!

Μάνο .. .
Ελα τώρα που Βαριέσαι για προχώρα.. . για προχώρα!!!! (Λευκή πέρλα η ψήφος μου κύριος!!!)

Το εβαψα το μπλε της Vallejo 71.089 αλλα θα πεσει μεταλο και θα γινει καγκουρικο με μαυρο ματ καπο και πορ-παγκαζ. :lol:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 04, 2014, 10:37:50 μμ »
Χθές και σήμερα, σε χαλαρούς ρυθμούς, στοκότριψα και αστάρωσα με λευκό αστάρι Motip. Το οποίο αστάρι, όσο το χρησιμοποιώ (εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια δλδ) τόσο το εκτιμώ περισσότερο. Έστρωσε άψογα σεμί-ματ προς ματ, χωρίς να χτίζει όσο κι αν επιμείνεις και χωρίς καθόλου κόκκο :!:

Σύντομα κοντά σας :mrgreen:

ΜΦΧ

Tags: