Το μπουρί όλα τα λεφτά και αυτό το χρώμα ρε παιδί μου, είναι...πολλές κολώνες μπροστά, μου αρέσει προσωπικά το ματάρισμα στο εσωτερικό, του πάει
Συνέχεια και τίτλοι τέλους απο εμένα. (το οτι θα είμαι ο πρώτος που θα ολοκληρώνει εμπρόθεσμα μοντέλο σε GB, δεν το περίμενα
) Πρώτα ο Θεός σήμερα φεύγω, έτσι έπρεπε να ολοκληρώσω το μοντέλο μέσα στο ΣΚ.
Με βερνίκι αυτοκινήτου, σκλυρηντή και διαλυτικό σε αναλογίες 2:1:1, περάστηκε δύο απανωτά χέρια όλο το μοντέλο, αφού πρώτα είχα ρίξει ένα χάδι στο μανάρι στο καπώ και στα πλαϊνά, ώστε να λειανθούν λίγο και να μην κάνουν σκαλοπάτι. Στο εσωτερικό περάστηκε παρκετίνη και ακολούθησε wash με μαύρο και τοποθετήθηκε στην θέση του. Το παρμπρίζ, μαζί με την γυάλινη οροφή ήταν ένα κομμάτι και προυπόθεση για να τοποθετηθούν χωρίς πόνο, ήταν να σηκώσεις το καπό. Έλα όμως που εγώ το είχα κολλήσει
, έτσι έκοψα τα κομμάτια ώστε να είναι ανεξάρτητα. Η οροφή μπήκε άνετα και δεν άφησε και κενά, τα έφαγα όλα όμως μέχρι να μπει το παρμπρίζ, βάλε απο δω, σπρώξε απο έκει, τελικά κατάφερα να μπεί, αλλά με δυο μικρά ραγίσματα στην επάνω πλευρά. Μου την έδωσε απίστευτα και για να μην φαίνεται πολύ, το μόνο που σκέφτηκα και τελικά υλοποίησα, ήταν να μασκάρω και να ψεκάσω την κλασσική "ταξιτζήδικη" μαύρη φιμέ κατράμι αντηλιακή λωρίδα.
Βάφτηκαν και τα φώτα - φλας, η μάρκα - μοντέλο στα ελαστικά, αλλά και το σήμα της Corvette με τις σημαίες που μου βγήκαν τα μάτια και πάλι δεν το πέτυχα όπως θα ήθελα, γιατί έπρεπε να γίνει η δεξια σημαία καρό και η αριστερή να έχει τον χρυσό σταυρό στο κέντρο..παλιά, προσπάθησα δεν τα κατάφερα
Περάστηκαν με βαζελίνη περιμετρικά τα ελαστικά να γυαλίσουν.
Βρήκα όμως στα spare του PC, μια λάμπα η οποία ήταν για να καγκουρέψεις το PC, τότε που ήταν της μόδας τα διάφανα καλύμματα, την οποία την είχα κάμποσα χρόνια χωρίς να την έχω κουμπώσει. Έτσι κατακρεούργησα την κάτω μεριά και πήρε και αυτή την θέση της, δίνοντας Black Light φωτισμό
.
Για snap kit μοντέλο, πλάκα είχε, πειραματίστηκα και με τον αερογράφο στις βαφές - βερνίκι αυτοκινήτου....μια χαρά......πάω να διορθώσω τώρα τις γρατζουνιές στον προφυλακτήρα του κλίμακας 1:1 αυτοκινήτου μου.
Βάζω μία εδώ και τις υπόλοιπες στις συμμετοχές
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,29585.0.htmlΕυχαριστώ εκ των προτέρων για τις παρατηρήσεις σας.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιστροφή σε όσους θα φύγουν ή έχουν ήδη φύγει!!!!!!