Αποστολέας Θέμα: Fast 'n furious [15/07/2014 - 15/08/2014]  (Αναγνώστηκε 12832 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
Απ: Fast 'n furious [15/07/2014 - 15/08/2014]
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 10, 2014, 03:42:15 μμ »
Φίλος του Torreto είσαι ρε παιδί? Μες τη μόντα σε βρίσκω. Τουλάχιστον άφησες τον καταλύτη... πάλι καλά :mrgreen:
Όσο για το Ferrariκο, τελειώνω φανοποιία σε λίγο και μπαίνει φούρνο για αστάρια  :twisted:
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

He prefers the American muscle. .. . .
I prefer meshing around. . . .
Ο καταλύτης είναι για να μην με κόψουν στο ΚΤΕΟ!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Ακόμα δεν έχει μπεί Φ/Π η Κυρία??  Τι περιμένεις?!?!?!!!!

Σε συνέχεια λοιπόν κατόπιν ζέστης και όρεξης που βρήκα. .
Βάφτηκε το εσωτερικό με NATO BLACK στα πλαινά και την μέση των καθισμάτων ,FLAT Black τα καθισματα και εσωτερικά χρησιμοποιήθηκε το marder red για να δώσω τόνο NISMO στο R33 ....

Αλλάχθηκε το τιμόνι με ένα αγωνιστικό,περάστηκαν μπαρόμετρα και όργανα πίεσης λαδιού με Temple Guardian Blue και τελικό MATT βερνικι MM (το οποίο είναι και το μοναδικό ματ που δίνει μια απίθανη τελική αίσθηση (Το gloss είπαμε προσωπική γνώμη είναι ήδη μεταμένο στον κήπο!!!)

Μην αναρωτιέστε για το δίπλα κάθισμα.. . περιττά βάρη σε κόντρες δεν υπάρχουν!!!!  :twisted: :twisted:

Το καπάκι ήδη περάστηκε το τελευταίο χέρι χρώματος, βάφτηκε με Flat Black το εμπρός σποιλερ καθώς και με Chrome Silver το πίσω κομμάτι που έχει το λογότυπο του οχήματος (Αλλα πρέπει το διαφανές να περαστεί με Clear Orange)
Περάστηκε ένα χέρι καλό enamel gloss Βερνίκι και περιμένω να στεγνωσει για να αρχίσει γυάλισμα (όσο το καταφέρω!)

Τελικά οι ζάντες βάφτηκαν με μίξη απο Metal Black και Flat Black  Η28 Η12.
Με το Macro φαίνεται έντονος κόκκος αλλά δεν είναι τόσο έντονος με γυμνό μάτι!!

Και επειδή είχε περισσέψει λίγο Metal Black είπα να μπαρουτιάσω λίγο το μπουρί!!

Αυτά!!!
Αντε Μάνο στείλε βαφείο την Κυρία!!! Μην περιμένει είναι αγένεια!!!!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 11, 2014, 08:45:36 πμ »
Το μπουρί όλα τα λεφτά και αυτό το χρώμα ρε παιδί μου, είναι...πολλές κολώνες μπροστά, μου αρέσει προσωπικά το ματάρισμα στο εσωτερικό, του πάει ::thumbleft::

Συνέχεια και τίτλοι τέλους απο εμένα. (το οτι θα είμαι ο πρώτος που θα ολοκληρώνει εμπρόθεσμα μοντέλο σε GB, δεν το περίμενα  ::glossa::) Πρώτα ο Θεός σήμερα φεύγω, έτσι έπρεπε να ολοκληρώσω το μοντέλο μέσα στο ΣΚ.

Με βερνίκι αυτοκινήτου, σκλυρηντή και διαλυτικό σε αναλογίες 2:1:1, περάστηκε δύο απανωτά χέρια όλο το μοντέλο, αφού πρώτα είχα ρίξει ένα χάδι στο μανάρι στο καπώ και στα πλαϊνά, ώστε να λειανθούν λίγο και να μην κάνουν σκαλοπάτι. Στο εσωτερικό περάστηκε παρκετίνη και ακολούθησε wash με μαύρο και τοποθετήθηκε στην θέση του. Το παρμπρίζ, μαζί με την γυάλινη οροφή ήταν ένα κομμάτι και προυπόθεση για να τοποθετηθούν χωρίς πόνο, ήταν να σηκώσεις το καπό. Έλα όμως που εγώ το είχα κολλήσει  ::eusa_wall::, έτσι έκοψα τα κομμάτια ώστε να είναι ανεξάρτητα. Η οροφή μπήκε άνετα και δεν άφησε και κενά, τα έφαγα όλα όμως μέχρι να μπει το παρμπρίζ, βάλε απο δω, σπρώξε απο έκει, τελικά κατάφερα να μπεί, αλλά με δυο μικρά ραγίσματα στην επάνω πλευρά. Μου την έδωσε απίστευτα και για να μην φαίνεται πολύ, το μόνο που σκέφτηκα και τελικά υλοποίησα, ήταν να μασκάρω και να ψεκάσω την κλασσική "ταξιτζήδικη" μαύρη φιμέ κατράμι αντηλιακή λωρίδα.

Βάφτηκαν και τα φώτα - φλας, η μάρκα - μοντέλο στα ελαστικά, αλλά και το σήμα της Corvette με τις σημαίες που μου  βγήκαν τα μάτια και πάλι δεν το πέτυχα όπως θα ήθελα, γιατί έπρεπε να γίνει η δεξια σημαία καρό και η αριστερή να έχει τον χρυσό σταυρό στο κέντρο..παλιά, προσπάθησα δεν τα κατάφερα  ::dontknow:: Περάστηκαν με βαζελίνη περιμετρικά τα ελαστικά να γυαλίσουν.

Βρήκα όμως στα spare του PC, μια λάμπα η οποία ήταν για να καγκουρέψεις το PC, τότε που ήταν της μόδας τα διάφανα καλύμματα, την οποία την είχα κάμποσα χρόνια χωρίς να την έχω κουμπώσει. Έτσι κατακρεούργησα την κάτω μεριά και πήρε και αυτή την θέση της, δίνοντας Black Light φωτισμό  8).

Για snap kit μοντέλο, πλάκα είχε, πειραματίστηκα και με τον αερογράφο στις βαφές - βερνίκι αυτοκινήτου....μια χαρά......πάω να διορθώσω τώρα τις γρατζουνιές στον προφυλακτήρα του κλίμακας 1:1 αυτοκινήτου μου.   ::glossa::

Βάζω μία εδώ και τις υπόλοιπες στις συμμετοχές  :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,29585.0.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις παρατηρήσεις σας.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή επιστροφή σε όσους θα φύγουν ή έχουν ήδη φύγει!!!!!!  ::salut::

The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 11, 2014, 06:44:51 μμ »
Ε και πολύ LIKE ρε φίλε να ουμε. .. . .. . ..
Οχι Κάγκουρας . ..

ΓΚΑΓΚΟΥΡΑΣ κανονικός!!!!!!! Βγάζω το καπέλο  :wink: :wink: :wink:
.....

Άντε τέλος και εγώ.. ..
Εκτός απο το αριστερό κάθισμα που πήρε πόδι γιατί απλά δεν χρειάζεται!!!
Αφαίρεσαι και το φλάς απο κάτω αριστερά . ... .Για να παίρνουν πιο πολύ αέρα τα Tουρπάκια ντε.!!!!!

όπως ανέφερα έριξα το βερνίκι και με micromesh 4000-6000-8000-12000
Σήμερα έπεσε τρίψιμο στο αμάξωμα και δεν περάστηκε με αλοιφή..
Εντοπίστηκε μια κουταμάρα όμως που δεν είχα αντιληφθεί στην κατασκευή η κολώνα του οδηγού είχε στραβώσει κατα την αποθήκευση του κουτιού και όταν μπήκε το διαφανές δεν ήρθε εύκολα (ακόμα τελειώς δεν έχει έρθει) ΑΛΛΑ και πάλι επειδή ειναι ΤΑΜΙΥΑ!!!! κούμπωσε με κάποιο μαγικό τρόπο!!!
Αμάν αυτή η ΤΑΜΙΥΑ!!!!
Έριξα και ένα βαρύ wash.. .  Και πάει γκαράζ για να βγεί βολτα αύριο να βάλει Μπετζίνα  που έχει και προσφορά !!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Το πετάω και στο  Show Room . .. . .
Ευχαριστώ!!!!!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 12, 2014, 06:19:22 μμ »
Μερική πρόοδος κ απο μένα με χρώμα:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Μασκάρισμα για την διχρωμία αφού αποφάσισα να βάψω τα spoiler με μαύρο για να ταιριάξει ακόμα περισσοτερο στο πνεύμα του GB. ΟΙ ζάντες βάφτηκαν με alclad white aluminium κ θα φτιάξω μάσκες για να βάψω το ελαστικό.
Μενουν να βαφτούν με πινέλο οι λεπτομέρειες στην καμπίνα, να μπει το κάθισμα κ να κλείσει το αμαξωμα.Απο ενα dry fit που έκανα δεν φαίνεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην εφαρμογή.
Αυτά για την ώρα, δυστυχώς δε με βλέπω να προλαβαίνω την διορία γιατί με πρόλαβαν απρογραμματιστες διακοπές :mrgreen: :mrgreen:
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 12, 2014, 10:13:13 μμ »
Εγω ειμαι στα τελιωματα με το αμαξωμα,αλλα θα βαλω φωτο τελοιωμενο.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 12, 2014, 11:03:12 μμ »
Kido συγχαρητήρια  ::kerasma::, πιστεύω έχεις πιάσει ακριβώς το θέμα που ζητήθηκε με τα custom ντεκαλς και το φωτισμό!  :D
Hartman πολύ ωραίες καμπύλες το μωρό σου με φοβερό χρωματάκι και ζάντες που τραβάνε τα βλέματα!
Alex82 ωραίο σκαρί και χρώμα αν και λίγο χοντρόκοκκο.  ::salut::
Opelcorsa αναμένουμε να το δούμε τελειωμένο!
Σήμερα μου ήρθε και μένα το Nissan. Προλαβαίνω;  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 13, 2014, 03:48:11 μμ »
Επειδή κάνει μία σχετική ζέστη και επειδή πολλοί έχουν πέσει τέζα και μουχλιάζουν σα δεινόσαυροι μετά από εγκεφαλικό, το παρών GB πάει για λήξη στις 31/08/2014. Συνεχάτε!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 13, 2014, 04:02:08 μμ »
Η αλήθεια είναι οτι όντως εχουμε πεσει τεζα.....ενόψει 15αυγουστου! :mrgreen: :mrgreen: ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 13, 2014, 10:21:18 μμ »
Παράθεση
και επειδή πολλοί έχουν πέσει τέζα και μουχλιάζουν σα δεινόσαυροι μετά από εγκεφαλικό,
Που τα σκεφτεσε ρε Γιώργη χαχαχα Θεος.
Ωραια, σημερα εχω κόψει τα σπρους από το νισσάν και μελετάω πως πρέπει να βάψω τα κομμάτια.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 18, 2014, 03:24:09 πμ »
Παράθεση
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,29585.msg600828.html#msg600828

Πολύ μπόμπα το χρωματάκι! Μου άρεσαν και τα μαύρα πίσω φώτα ! Συγχαρητήρια!

Εγώ τελείωσα με τις δοκιμές στο Νισάν, όσο αφορά το φωτισμό.Τα κύκλωμα ολοκληρώθηκε με  3 κόκκινα λεντ.Τα 2 θα χτυπάνε μεσα απο τις μπροστινές σίτες της μάσκας και το ένα πίσω. Συναρμολογήθηκε η μάσκα, βάφτηκαν κάποια μεταλλικά μέρη όπως ψυγείο και οι άξονες κίνησης.Τρελή πατέντα έγινε με το μασκάρισμα του ψυγείου γιατί το κομμάτι που κολλήθηκε θα βαφτεί αργότερα με το βασικό χρώμα και είναι σε κυκλικό πλαίσιο.

Οι μετατροπές στο κιτ, τα φουσκωτά φτερά στις ρόδες και τα πλαϊνά στις πόρτες μπαίνουν αρκετά δύσκολα αν δεν βάλεις καλά τον πίσω προφυλακτήρα.(που δεν τον έβαλα) Για αρχή έχω κλείσει κάτι κενά μεταξύ προφυλακτήρα και αμαξώματος με μιλιπουτ και θα ακολουθησει και πέρφεκτ πλάστικ πούτι στα φουσκωτά φτερά. Από τα οποία έχουν κολληθεί τα 2 απο τα 4 στο αμάξωμα. Τα άλλα2 θα κολληθούν αφού μπει και η μάσκα στη θέση της.

Φώτος δεν έχω βγάλει περιμένω ανταλλακτικό απο ιμπει για την μηχανή μου, έχω σπάσει την οθόνη!

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 18, 2014, 02:55:12 μμ »
Εαν θυμαμε φτιαχνεις ενα Silvia S15 τουμπανο...καλο τελιωμα.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 18, 2014, 11:47:01 μμ »
Ναι Silvia S13 λέει  :o

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 23, 2014, 09:33:43 μμ »
Γειααα
Σκοτώνεστε στο μοντελάρισμα βλέπω.

Προχωρώντας με τη Σίλβια (το αμαξι που κάνω όχι κοπέλα :P) διαπίστωσα ότι το να κάνεις φιμέ τα τζαμια με clear smoke δεν και τοσο ευκολο.Ασε που δεν έχει αυτο το αποτέλεσμα που θέλω. Να είναι πολύ μαυρο το τζάμι δηλαδή.

Σκέφτηκα τώρα για καμία διαφανή μεμβράνη σε σκούρο χρώμα.Έχετε κάτι κατά νού;

Σχετικά με τη κατασκεύη κόλλησα και τη μάσκα έβαλα και τα φουσκωtά φτερά. Συνέχεια έχει to στοκάρισμα σε αυτα αλλά και τρίψιμο της επιφάνειας από κόλλες και δαχτυλιές.  ::oops::

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 23, 2014, 09:52:47 μμ »
Δοκίμασε χρώματα για βιτρό  :)

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 23, 2014, 10:15:56 μμ »
Χμμ οκ!

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 24, 2014, 04:31:49 μμ »
Αν ψεκαζες παρκετινη με μερικές σταγόνες μαύρο ακρυλικό????
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Oh let it roll baby...
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 24, 2014, 05:34:21 μμ »
Και με smoke μπορείς να το πετύχεις, αλλά θέλει πολλά αραιά χέρια και υπομονή.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 24, 2014, 07:36:39 μμ »
Kido δε νομίζω να πιάσει.  ::salut::
Master Kafrer έχεις δίκιο. Στα πίσω φώτα που περίμενα να στεγνώσει το κάθε υπόστρωμα τελείως. σα να πέτυχε λίγο. Σε μεγάλη επιφάνεια όμως δε μου βγαίνει τόσο ομοιόμορφο το στρώμα. Γιατί έχει μια τάση να γλιστράει το χρώμα..

Βρήκα κάτι φιλμ που κάνουν τα  τζάμια φιμέ. Το ένα είναι αυτοκόλλητο για το εσωτερικό των προβολέων οπότε θα με βολέψει. Πριν το παραγγείλω θα κοιτάξω και στη τοπική αγορά τίποτα μήπως το προλάβω και στο gb.Τα κανονικά φίλμ που είναι για τζάμια έχουν διαδικασία να μπούνε:

Έβγαλα και μερικές φώτο μέσω webcam:

Για να μπούνε τα φουσκωμένα φτερά έπρεπε να κοπούνε με κοφτή τα υπάρχον σε πιο βαθειά καμπύλη! (το έγραφε και στις οδηγίες). Πολύ καλό το κιτ της Aoshima αλλά θέλει προσοχή με το καθάρισμα στα κομμάτια γιατί το πλαστικό της είναι λίγο σκληρό σε σχέση με το πλαστικό που έχουμε συνηθήσει στα τζετ.

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 29, 2014, 12:00:57 πμ »
Σημερινες εργασιες: (μιας κ οι καλοκαιρινες διακοπες με καθυστερησαν λιγακι :mrgreen:)
Ασχοληθηκα κυριως με λεπτομερειες που τις ειχα αφησει για το τελος, ετσι εβαψα το καθισμα κ τις ζωνες, εβαψα τις λεπτομερειες στην καμπινα, φωτα εμπρος κ πισω κ τελειωσα κ την αεροτομη-σποιλερ.
Προσθεσα τα δισκοφρενα στις ροδες κ επειτα εφτιαξα μασκες για τις ζαντες προκειμενου να βαψω το ελαστικο.Ευτυχως κατα το ξεμασκαρισμα δεν ειχα δραματα με το alclad.
Μπηκαν ολα στην θεση τους κ το κιτ αισιως ειναι εδω:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αύριο θα κλεισω σασι, θα μπουν τα διαφανα μερη κ θα δω και τι decals θα χρησιμοποιήσω.. ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 30, 2014, 06:38:28 μμ »
Alex πολύ ωραιο βγαίνει, οι ζάντες τα σπάνε και το μεταλλικό περίβλημα εσωτερικά αληθοφανές!
Πολύ άρεσε και το σώμα του αυτοκινήτου όπου η Airfix έχει δώσει ωραία λεπτομέρεια στις πόρτες.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 30, 2014, 07:33:31 μμ »
Alex πολύ ωραιο βγαίνει, οι ζάντες τα σπάνε και το μεταλλικό περίβλημα εσωτερικά αληθοφανές!
Πολύ άρεσε και το σώμα του αυτοκινήτου όπου η Airfix έχει δώσει ωραία λεπτομέρεια στις πόρτες.  ::salut::

Ευχαριστώ!
Το κιτ  μόλις τελείωσε.Τα διάφανα μερη ειχαν θέμα με την εφαρμογή κ ειδικά τα φώτα τα οποία ήταν μεγάλα κ αναγκάστηκα να τα ''φάω'' για να κατσουν σωστά στην θέση τους.
Φωτό δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα να ποστάρω γιατί λόγω ονομαστικής εορτής δε προλαβαίνω να σηκωνω τηλεφωνα :mrgreen: :mrgreen: ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 31, 2014, 03:17:01 μμ »
Να μαστε λοιπόν πάλι εδώ με τα αποκαλυπτήρια!

Προστέθηκαν κάποιες τελευταίες πινελιές κ τέλος το πρώτο μου αμάξι.Ωραία εμπειρία κ αρκετά διασκεδαστική και ξεκούραστη θα μπορούσα να πω.
Στην  ένωση του πάνω με το κάτω μερος (σασί) είχα επίσης ενα μικρό θεματάκι κ δεν έκατσε οπως θα ήθελα αλλά μικρό το κακό, πιστεύω το διόρθωσα όσο μπορούσα..
Υπόλοιπες φωτογραφίες στις συμμετοχές! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 31, 2014, 08:47:29 μμ »
Πολυ ωραιο και με τα ντεκάλ,  συγχαρητήρια Αλεξ πολυ ωραιο βγηκε! Αξιος δεν φαινοντε οι κακοκαλουπιές τις Airfix.
Θα συμφωνησω οτι ειναι πολύ πιο ξεκουραστα τα αμαξια απο τα τζετ.Πήρα και αλλο ενα κιτ ton kitt της Aoshima.

Εγω τελικά το παρατησα το δικο μου. Δεν τραβουσε το κλιμα. Προσπαθησα να το τελειωσω χτες αλλά ενα εφτιαχνα 2 χαλουσα. Ειδα 2 ελληνiκες ταινίες στο ενδιάμεσο μαγειρεψα, εφαγα εφτιαξα τη φωτογραφική (ήρθε το ανταλακτικο απο το ebay) και εφτασα εως εδω:  ::glossa::

Για Φιμέ τζάμι βρηκα μια διαφάνεια με 20 λεπτά απο ειδη σχεδιου. Δεν ηταν τοσο φιμέ όσο ηθελα, και οχι αυτοκόλλητη. Αν τη βάλω διπλή κατι γινετε. Μιας και το κιτ παει και αυτό στα ειμή  παρήγγειλα αυτό για οοταν το συνεχίσω.

http://www.accestories.com/gr/shop/options/under-3/auto-moto-aytokollhta-film-fanariwn-30cm-x-60cm-detail

Αποσυνδεδεμένος kido

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2014, 09:58:00 πμ »
Κρίμα ρε Άρη που το άφησες θα γινόταν πολύ κουκλί και με τον φωτισμό μέσα που είσαι αυθεντία σε αυτόν το  τομέα. Μου άρεσε πολύ η ιδέα με το μαρκάρισμα στα διαφανή τμήματα αλλά και για τα φίμε.  Ελπίζω να μην το ξεχάσεις και να το δούμε σύντομα τελειωμενο

Αλεξ  καταρχάς χρόνια πολλά για την γιορτή σου πολυχρονος. Το μοντέλο σου μου αρέσει πάρα πολύ και το χρώμα του ταιριάζει. Όσο για την ένωση δεν Φαίνεται πολύ άσχημη στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.

Ευχάριστο και διαφορετικό GB Μπράβο μας!!!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2014, 08:36:12 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ Kido. Οχι δε το παρατάω τελείως  μου άρεσε σα θέμα είχα να φτιάξω από το γυμνάσιο!  Οπότε θα με βλέπετε και στα cars τώρα  ::salut::

Tags: