ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Special Grοup Builds

Fast 'n furious [15/07/2014 - 15/08/2014]

(1/16) > >>

gkontog:
Χρώμα πέρλα, να περνάει κάτω από την αναιμική λάμπα του δρόμου και να σε στραβώνει η γυαλάδα. Φτερά φουσκωμένα όσο παίρνει, λάστιχα χαμηλού προφίλ όσο πιο φαρδιά γίνετε και φυσικά λεία σαν το μάγουλο της Miranda Kerr. Εξατμίσεις διπλότριπλες, να σκάνε και να βαράει συναγερμός στη NORAD. Φώτα μπρος πίσω, όσα σηκώνει το δυναμό και το απόλυτο gadget, φωτολουρίδα a la Kit μπροστά να λιώνουν οι γκόμενες με το που σκας από τη γωνία (φυσικά με τις μπάντες). Ηχοσύστημα ικανό να καλύψει τη συναυλία του Woodstock και Τερλέγκας να τραγουδάει τις Στροφές με παραμόρφωση κάπου στο 50%. Και αεροτομή πίσω, μεγάλη λέμε και μπροστά ένας σκασμός όργανα έξτρα και η απόλυτη γκομενοπαγίδα, εσωτερικός μπλε φωτισμός, θέσεις για το φραπέ και καθρεφτάκι να φιάχνει το μαλλί η γκόμενα που ο μόνος τρόπος να ανακουφιστεί το σουτιέν της είναι να σανιδώσεις το γκάζι με τα νίτρα ανοικτά, να σκάσουν φλόγες τα μπουριά, να κολλήσουν όλα στο κάθισμα, να φιδιάσει το εργαλείο και να ξεχυθεί μπροστά για τη Βούτα αφού αφήσει 2 πόντους λάστιχο στο φανάρι. Ετσι!

Κάγκουρες λοιπόν. Για πάμε να φιάξουμε...

...αυτοκίνητα από τις ταινίες Fast 'n furious ή στο ίδιο καγκουράδικο στυλ.

Πάμε λοιπόν από 15/07/2014 μέχρι και 15/08/2014 να κάψουμε λάστιχο!

Και αν κάποιος φιάξει και τίποτα banners, του ζωγραφίζω φλόγες στα πλαϊνά του εργαλείου.

kido:
Αξίζει να σημειωθεί πως με το μήνυμα αυτό, έπιασες του 5 άσσους φίλτατε Γιώργο (11111).... ::glossa:: Επίσης στο πολύ ωραίο πρόλογό σου, ξέχασες να αναφέρεις τα αυτοκόλλητα του στυλ, "Σούλα σε αγαπάω" / "Η Παναγιά μαζί σας" / "Είμαι όμορφος και καίω καρδιές" του τέστινΜέσα λοιπόν ο Kido με ένα Kit εύκολο στην κατασκευή, οπότε θα πρέπει να δώσω βάση στα ηλεκτρολογικά - βάψιμο και επίσης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη 01 Αυγούστου γιατί μετά φεύγω για διακοπές. Πολλές δεσμεύσεις μαζί να δώ τι θα καταφέρω. Ο Ramfighter απο τον οποίο το προμηθεύτηκα, παρείχε επίσης λαστιχένια λάστιχα, να αντικαταστήσω τα πλαστικά και φουσκωμένα φτερά μπρος πίσω, τα οποία μάλλον δεν θα τα χρησιμοποιήσω, διότι το κιτ απο μόνο του (custom corvette) έχει ήδη λίγο πιο φούσκωμα απο το κανονικό.Σχετικά με το βάψιμο έχω ήδη στην κατοχή μου χρώματα αυτοκινητου μεταλλικά σε πράσινη και γαλαζοασημί απόχρωση (ίδια με των αυτοκινήτων της οικογένειας  :mrgreen:) καθώς και βερνίκι αυτοκινήτου. Πολύ πειραματισμός λέμε να δούμε τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι οτι θα έχει πλάκα αυτο το GB.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!!!!   ::salut::

gtdeath13:
Τέτοια παίζουνε;
      

     

arcadios:
OXI   ::glossa::

gtdeath13:

--- Παράθεση από: arcadios στις Ιούλιος 17, 2014, 01:32:28 μμ ---OXI   ::glossa::

--- Τέλος παράθεσης ---

Κανάγια αδμινιστράτορα, ινστρούχτορα νταλικοφάγε, λοβιτούρα της murcielago και του shelby...   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση