Αποστολέας Θέμα: Πολικη αρκουδα MIG-37B FERRET-E (Τελικες Φωτος)  (Αναγνώστηκε 5219 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: (Update 99%)Ρωσικη Πολικη MIG Αρκουδα κατα φαντασιαν 1/48 (MIG-37B FERRET-E)
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 01:41:28 πμ »
Βασιλη πολυ σπανιο το θεμα σου και φαινεται να εχεις πανει παρα πολυ καλη δουλεια!
Περιμενουμε τις τελικες φωτογραφιες. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
Απ: (Update 99%)Ρωσικη Πολικη MIG Αρκουδα κατα φαντασιαν 1/48 (MIG-37B FERRET-E)
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 05:59:32 μμ »
Συμπατριώτη Βασίλη πολύ ωραίο και ενδιαφέρον το project! Μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 09:27:25 μμ »
Πολυ ωραια η πολικη σου αρκουδα bill!Τωρα με γυρισες πισω καμια 25αρια χρονια οταν ειχε πρωτοβγει το κιτ της Italeri (που δεν υπηρχε η ενημερωση που υπαρχει σημερα)και αναρωτιωμασταν αν ηταν αληθινο! Μηπως η ιταλερι ηξερε κατι περισσοτερο απο τον υπολοιπο κοσμο;Τελικα αποδειχτηκε μπαρουφα οπως και το f-19.Anyway το αποτελεσμα ειναι πολυ ομορφο! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 10:07:00 μμ »
Billare πως μου ξεφυγε αυτο;Μαλλον ο τιτλος με ειχε ξεγελασει.
Ακομα ειναι στον παγκο το δικο μου και παιζω με πιθανες παραλλαγες.
Μαματο ειναι ετσι αν κι εγω προτιμω πιο πολυχρωμια (εγω ειμαι σε φαση α λα σουκοι αλλα πιο απλοικη)
Καλα τελειωματα και δωσε φωτο να παρουμε φωτια....εγω δηλαδη μπας και το τελειωσω και κανει παρεα στα F-19 μου  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 11:23:29 μμ »
Μου άρεσε πολύ έτσι που το παρουσίασες.Τι έμεινε για να τελειώσει;
παρε μια επεξεγσμένη φώτο οσο αφορά τα leves και το vibrancy:

:arrow: Giorgos G Πραγματικά τελείως υποθετικά κιτ και τα 2. Αυτό θυμίζει περισσότερο μαχητικό στο διάστημα.
Στη ταινία "Stealth" Εχουν ένα άφος που μοιάζει πολύ στο f-19:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 12:58:35 πμ »
Λαμπρο ,συμπατριωτη μου Κωστα ,Γιωργο Μιχαλη και Ακη σας ευχαριστω πολυ  ::salut::Μιχαλη περιμενω να δω και το δικο σου σιγουρα κατι καλο θα ετοιμασεις,,ειδικα με τον δημιουργικο οιστρο που εχεις τελευταια.Γιωργο πραγματι ενα κτι που σε γυριζει πολλα χρονια πισω και ενα αεροσκαφος που δηστυχως μαλλον εμεινε στην φαντασια του μυαλου της ΙΤΑΛΕΡΙ.Ακη ευχαριστω για την διορθωμενη φωτο και οντως το δυο κιτ  mig-37 kai f-19 πιο πολυ μοιαζουν σαν κατι απο τον πολεμο των αστρων η τελος παντων κατι που πεταει  στο διαστημα η πεταει μονο στο μυαλο καποιων εταιριων παραγωγης κιτ...εμας παντως καλο μας κανει οπως και  να μοιαζουν..γιατι απλα ειναι ξεχωριστα..και δεν μοιαζουν με κανενα αλλο και εφοσον υπαρχουν διαθεσιμα  και κλεισμενα σε κουτακια και σακουλακια γιατι οχι να μην φτιαξουμε καποιο απο αυτα ετσι για αλλαγη ..ευχαριστω και παλι παιδια  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Απ: Πολικη αρκουδα MIG-37B FERRET-E .Τελικες Φωτος
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 04:40:55 μμ »
Τελικες φωτος οπως σας υποσχεθηκα με το MIG-37  που σημερα πηρε την θεση του στην βιτρινα και αυτο ..παρεα με τα υπολοιπα..Ευκολο κτι γενικα με οχι και τοσο καλη εφαρμογη αλλα ο στοκος ειναι παντα διπλα μας και με λιγη εως κατθολου λεπτομερεια...εκτος απο τα gun bays kai wheel bays που εκει ηταν καλυτερα τα πραγματα....Τελος λοιπον για ενα αεροσκαφος που υπηρχε μονο στον εγκεφαλο καποιων...ελπιζω να βρω συντομα ενα f-19  να κανει του  παρεα διπλα στην βιτρινα...σχολια και παρατηρησεις ελευθερα για την κακομουτσουνη χοντρουλα αλλα και τοσο διαστηιμικη αρκουδα....συντομα κοντα σας με επομενο προτζεκτ  ::salut::
[/url[url=http://postimage.org/image/guin1rdw/]

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 04:46:00 μμ »
και μια που δεν ανοιγει παραπανω

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 05:55:13 μμ »
Βιll, ωραίο το πρωην φουτουριστικό, θυμίζει και κάτι απο τα παιδικά μας χρόνια. Πως φαίνεται δίπλα στα καμπυλάτα; εκει θέλουμε καμιά φωτο με υλικό + απο το κοκπιτ/making off
Το μονο μειον στο σκαφος αυτό, νομιζω αφορά τις 1 2 καμπύλες που υπάρχουν ειδάλλως ειναι γαμω τα σχήματα. Θα φανταζόσασταν ένα ακονισμένο f117;

Συμφωνώ με φαντομακιας, μιας και βλeποντάς τη σιλουέτα του, θυμίζει κατι απο usa

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 06:50:05 μμ »
 Μου αρέσει πάρα πολύ, όχι μόνο λόγω του επιστημονικής φαντασίας σχήμα και παρελθόν, αλλά κυρίως επειδή το έχεις προσέξει και με το παραπάνω. Πάρα πολύ καλή δουλειά!  ::salut::

Εύχομαι να βρεις σύντομα και F-19!
Spoiler (hover to show)
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 11:35:21 μμ »
Πολύ ωραίο βγήκε Βασίλη.Το χρώμα που επέλεξες του πάει πολύ και τα διάφορα decal μαζί με τις φθορές το ανέδειξαν και άλλο!
Ίσως είναι και το μόνο με τα κυρίως φτερά διαγωνίως προς τα κάτω.
Μου άρεσε που φαίνεται και ο κινητήρας από μπροστά   ::salut::

Τι έχεις για επόμενο;

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 12:53:32 πμ »
Μπραβο Βασιλη,πανεμορφο το εκανες!
Παρα πολυ καλη δουλεια σε ολα τα σημεια! ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 11:50:29 πμ »
Ευχαριστω πολυ παιδια,,χαιρομαι που σας αρεσε και δειχνει πως παρολο που ηταν σχετικα κακο κιτ δεν ηταν χαμενος χρονος και τραβαει λιγακι τα βλεματα στην βιτρινα με το ξεχωριστο του σχημα(ισως να φταιει βεβαια και το χρωμα γι αυτο  :lol:)Ελπιζω να βρω συτομα και το αντιπαλο δεος F-19. ευχαριστω για αλλη μια φορα για τα καλα σας λογια..Αρη το επομενο κατα 80% θα ειναι το eurofighter typhoon της Italeri εκτος και αν αλλαξω γνωμη τελευταια στιγμη ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 08:28:30 μμ »
Billy οι φωτογραφιες εδωσαν στο μοντελο την εικονα που του αξιζει,δηλ.φοβερο!Δεν θα μεινουμε φυσικα στο γεγονος αν υπηρξε η οχι αλλα στη δουλεια που εγινε πανω του στην οποια δοθηκε η απαραιτητη προσοχη σαν να ηταν επιχειρησιακο.Μια απορια μονο οχι προς εσενα,αλλα προς την Italeri.Με τοσο αρνητικη διεδρο,κλιση στα καθετα σταθερα,τετραγωνισμενη καλυπτρα και ρυγχος τι αεροδυναμικο συντελεστη θα ειχε;Θα μπορουσε αραγε να πεταξει; :roll: ::salut:: ::salut:: ::salut::   
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 10:44:13 μμ »
Γιωργο σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.χαιρομαι που σου αρεσε...τωρα για το αν θα μπορουσε να πεταξει ετσι οπως ειναι σχεδιασμενο με αεροδυναμικο συντελεστη τοιχου..αυτο ειναι μια απορια  την οποια ειχα κι εγω,,ασε που ετσι οπως ειναι τα φτερα του κατεβασμενα το ασχημαινον κιολας,,αλλα ειπαμε οταν μια εικονα ειναι στο μυαλο την κανεις οτι θες ασχετα αν ειναι λειτουργικη η οχι.. ::salut::

Tags: