Αποστολέας Θέμα: German E-100 Super Heavy Tank 1/35 Trumpeter  (Αναγνώστηκε 9550 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: German E-100 Super Heavy Tank 1/35 Trumpeter
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 01, 2012, 07:52:27 μμ »
Μια χαρά σε βρίσκω! Πολύ όμορφο το κτήνος και σίγουρα από όπου πέρναγε θα άφηνε το σημάδι του στο έδαφος.
Ευχαριστώ... Αυτό το σημάδι που θα άφηνε το τέρας στο έδαφος θα μείνει και σε εμένα σημάδι στο τέλος...  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 01, 2012, 09:42:00 μμ »
Θα έλεγα βάση του βάρους του άλματος να το έκανες λίγο πιο βαθύ.

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 01, 2012, 10:13:39 μμ »
Κατά την ταπεινή μου άποψη το πιο ενδεδειγμένο για να δείξει σωστά είναι να δράσεις συνδυαστικά... και πάτημα πάνω στο γύψο για ν' αφήσει ίχνη, χωρίς όμως φάγωμα και τα σχετικά και να του βάλεις και τη βιδούλα που λέει ο DIM57 πιο πάνω! Μεγάλο μέρος του βάρους απορροφάται από τις αναρτήσεις αλλά και... από το μεγάλο πλάτος της ερπύστριας! Αν ήταν πιο στενές σίγουρα θα χωνόντουσαν στο έδαφος πριν διαλυθούν!
Καλή συνέχεια με το τέρας!
 ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 18, 2014, 11:15:31 μμ »
Σας το είπα, δεν σας το είπα;  Δεν είμαι καλά γιατρέ μου!!!  ::bioliicon:: ::bioliicon:: ::brancard:: ::brancard:: ::badgood:: ::badgood::

Αφού μου περάσανε οι πνευματικές αναζητήσεις με τις βάσεις, τις λάσπες και τα χώματα κι αποφάσισα ότι χωμάτινη βάση δεν θα δείτε από τα χεράκια μου, έπεσε ξέβαμμα και πάμε για αστάρωμα μετά τα συμμαζέματα. Παραλλαγή αναζητείται, αν και μελετάω τα king tiger για το θέμα. Να τονίσω εδώ ότι το μοναδικό χρώμα που δεν έφυγε είναι το μαγικό gun metal enamel της Tamiya, το οποίο τ έχω πάνω από 10 χρόνια...  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Θα ήθελα λίγο τις σκέψεις σας στο εξής: Σκέφτομαι να αφαιρέσω τις βάσεις για τα εφεδρικά πέδηλα τις ερπύστριας στον πύργο, μιας και θα ήταν πολύ βαριά και μη πρακτικό να τα ανεβάζει εκεί το πλήρωμα. Τι λέτε;

Και πάμε πάλι:  Δεν είμαι καλά γιατρέ μου!!!  ::bioliicon:: ::bioliicon:: ::brancard:: ::brancard:: ::badgood:: ::badgood::

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 19, 2014, 04:30:16 μμ »
Εσύ έχεις βαλθεί να με μπριζώσεις καλοκαιριάτικο και μου φαινεται θα πιάσω το δικό μου Ε-100 μετά από το FT-17.

To βάψιμο πάντως εμένα με άρεζε ::salut::

Χρήστος

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 19, 2014, 07:55:50 μμ »
To βάψιμο πάντως εμένα με άρεζε ::salut::
Το βάψιμο κι εμένα με άρεζε, αλλά είχαν χτίσει τόσο πολύ τα χρώματα που έπρεπε να γίνει το reset για να βαφτεί καλύτερα. Σκέψου ότι έμεινε 4 μέρες στη χλωρίνη για να ξεβάψει και τελείως δεν καθάρισε. Η ερπύστρια είχε τόσο χρώμα που οι ακριανές τρύπες στα πέδηλα είχαν γεμίσει.  :wink: ::salut::

Tags: e-100