Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πολύ ωραία δουλειά που κάνετε.
Ασχολούμουν με το μοντελισμό πριν περίπου 20 χρόνια και τελευταία με έπιασε πάλι το μεράκι και σκέφτομαι να ξεκινήσω.
Μη φανταστείτε ότι ήμουν στα επίπεδα τα δικά σας φυσικά αλλά προσπαθούσα και εγώ.
Για να μη σας ζαλίζω τυγχάνει να είμαι κάτοχος των 2 ανωτέρω αερογράφου και κομπρεσέρ και έχω κάποιες ερωτήσεις ώστε αφού ξεκινάω να το κάνω όσο πιο σωστά γίνετε.
1. Το κομπρεσέρ έχει αγοραστεί πριν από χρόνια από AlexPac και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για αποσκονισμό του υπολογιστή.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω (και δεδομένου ότι δεν μου περισσεύουν χρήματα για αγορά νέου προς το παρόν) είναι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω έστω αρχικά (και ίσως με κάποια μετατροπή
κάτι διάβασα για παγίδες κτλ), για βάψιμο με αερογράφο ώστε να μάθω τη χρήση του τελευταίου.
2. Ο ανωτέρω αερογράφος επίσης έχει αγοραστεί εδώ και χρόνια αλλά δεν έχει βάψει ακόμα και η ερώτηση είναι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το μικρό μεταλλικό δοχείο που δείχνω στη φωτογραφία μιας και τυγχάνει να έχω ένα στη κατοχή μου, περισσότερο για οικονομία στο χρώμα.
και 3. Αν υπάρχει κάποιο υλικό για βάψιμο πιο φτηνό από εναμελς και ακρυλικά με το οποίο θα μπορούσα να πειραματιστώ αρχικά για να μάθω (κάπου διάβασα για μελάνι αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος).
Ευχαριστώ και περιμένω τις συμβουλές σας.
(ενημερωτικά αυτά που θέλω να βάψω είναι φιγούρες 120μμ busts κτλ και αεροπλάνα - άρματα 2 παγκοσμίου 1¨48 κυρίως)