Α...πολύ ωραία τα φορτώματα...αν χρειαστω κ εγω κατι παραπάνω λοιπον απο αυτά που έχω ξερω που να απευθυνθώ..
Σαφώς το 50αρι μπροστα είναι πολυ καλύτερο απο το αίσχος της Ιταλερι..
ʼλεξ να το κάνεις!!! Είναι πολύ ωραία κομμάτια, που ανεβάζουν το σύνολο. Μένουν ακόμα τα κουτιά με τα MRE, και η ταμπέλα στο πίσω μέρος, που λέει "DANGER - Stay Back" κ.λ.π.
Μπραβο ρε στραταρχα αν και αμερικανακι (αν και δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο το εκανες κουκλι)
Καλα ομως σοβαρα τωρα ειναι δυνατον να εμεινες απο χαρτοτενια.... απο χαρτοτενια?Εσυ? 
Καλα τελειωματα!!!!
Λάμπρο μαύρα μάτια!!! Ναι ρε φίλε, είναι ο νόμος του Μέρφι. Στην πραγματικότητα δεν ξέμεινα, αλλά ξέχασα να την πάρω στο εξοχικό, όπου μοντελάρω, και τώρα άντε βρές...
Παπάτζα, φτιάξε τα σκονίσματα πάνω στο ράφι με τα φορτώματα: φαίνεται ότι ήταν υγρό και λίμνιασε.
Μάλιστα!!! Σπεύδω!!!
Σκόνισε την πράσινη πόρτα και τα πλαινά των τροχών.
Εεεε... σκονισμένα είναι... απλά φοβάμαι μην το παρακάνω...
Επίσης μάταρε τους σάκους που κρέμονται από τα παραπέτια: Μοιάζουν με σκουπιδοσακούλες
Ενδιαφέρον! Στόχος μου ήταν να αποδώσω το αδιάβροχο ύφασμα των καλυμμάτων.... Είναι περασμένα με παρκετίνη μόνο.... Δεν έπιασε έ???
Τέλος, έχω απορία, τι ρόλο βαράει το βαρέλι των χημικών στην καρότσα ενός gun truck... Είναι για να έχουν τις μπύρες στον πάγο ή μήπως έχουν τη φέτα από το χωριό
:

Θα σε παραπέμψω στην απάντηση του Τέτσιου:
Θα συμφωνησω με τον Γιωργο οτι αυτο ειναι βαρελι απο ελιες(κι ας μην ειναι κεραμιδι χρωμα βαρβαροι,λιγο χρωμα πηγε να δωσει ο ανθρωπος!
)
Και να τα πείτε στον Λευτέρη που μου τα έδωσε και με μπρίζωσε!!!!

(Thanx Λευτέρη!!!!!)
Φάνη, Γιώργο (giwrgosd) και Γιώργο (gtets), σας ευχαριστώ πολύ!!!!