Το πρωτο κιτ, ειναι απο τα αρχικα κιτ F-16D Block 52 της hasegawa και γι αυτο τα extra κομματια που χρειαζονταν για -D block 52 τα παρεχει σε ρητινες (καμπουρα ηλεκτρονικων, CFTs κτλ.)
http://www.hyperscale.com/2008/reviews/kits/hasegawa09803reviewsg_1.htmΤο δευτερο κιτ ειναι μεταγενεστερο, εκατσαν στην hasegawa και σχεδιασαν τα extra κομματια που παρειχαν σε ρητινες για να τα παρεχουν πλεον σε πλαστικο. Και εχει και ελληνικες χαλκομανιες, οπως και το πρωτο. (....επισης μπορεις να το κανεις και Τουρκικο 50+ αν βρεις τουρκικες χαλκομανιες

)
http://www.super-hobby.com/products/General-Dynamics-F-16D-Block-52-Polish-Air-Force.html?start_p=4Δηλαδη αξιζει το δευτερο κατα τη γνωμη μου καθως οι ρητινες ειναι και λιγο μπελας αν δεν εχεις εμπειρια.
Οσο για τα πραγματικα, και τα block 52+ και τα Block 52+ Adv ειναι ολοκαινουρια, διαφερουν σε μικρολεπτομερειες (μοντελιστικα τουλαχιστον).
Πχ τα δικα μας advanced της 335 εχουν Link 16, σε σχεση με τα προηγουμενα 52+ των 337,340 και 343, δηλαδη μια κεραια κατω απο την εισαγωγη και μπροστα απο την φωλεα του ρινιαιου τροχου. Δεν ξερω τι αλλη διαφορα εχουν γενικοτερα. Καποιος που γνωριζει περισσοτερα για τις διαφορες θα σε βοηθησει.
