ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

ΕΣ M-48A5

(1/3) > >>

jim-eta:
To M-48A5 δεν το σκόνισα το έχω για παρέλαση καθαρούλι,δεν πέτυχα καλά την σημαία και τους αριθμούς των πινακίδων οι οποίοι βάφτηκαν με το χέρι.

melpas1013:
Θα σε μαλώσω που δεν μου είπες να σου φτιάξω χαλκομανίες...
Μου φαίνεται λίγο ανοικτό το πράσινο... Για τα υπόλοιπα φυσικά δεν τίθεται θέμα...

jim-eta:
Κώστα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για τις χαλκομανίες ,αλλά είχε φτιαχτεί το άρμα πρίν φτιαχτεί το modelclub μας.Στο επόμενο Ελληνικό πρότζεκτ να είσαι σίγουρος πως θα χρειαστώ την βοήθεια σου.Τώρα περιμένουμε και την αυστηρή κριτική του MASTER των αρμάτων του LEOPARD που είναι ένα ζωντανό 304 ΕΒ με τις γνώσεις του πάνω σε ότι έχει ερπύστρια και πολλαπλούς εδαφιαίους τροχούς.

Lman:
καμμία παρεμβασούλα στα σήματα μας παίρνει Δημήτρη  :wink: για να μην αλλοιώνει το αποτέλεσμα
όσον αφορά τον κύριο σαρωτή μας θα σε κρίναι πολύ αυστηρά ειδικά τώρα που έχει και φρεσκότατες εικόνες του πραγματικού στο μυαλό του   :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

DJ ANAS:
Ομορφη δουλεια Δημητρη και προσγμενο βαψιμο.Το προβλημα με τα σηματα λυνετε αμα θελεις με λιγει δουλεια,κατα ταλα SEHR GUT! :wink:

Τασος :wink:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση