Μ'αρεσεις σε λεω!
Αλαξε μονο τις πορπες απο τις ζωνες γιατι ειναι πολυ χοντρο το πλαστικο και δειχνουν λες και ακουμπησες τουβλα επανω.
Σε ευχαριστω Μητσο, να σαι καλα!! Δυστυχως οι πορπες δεν θα αλλαχτουν, η κατασκευη εχει προχωρησει αρκετα από τοτε και εχουν βαφτει. Ισως φταιει και το μακρο που αναδεικνυει τις λεπτομέρειες. Στο ματι δεν φαινεται και πολύ.

Αν ξαναέκανα κάποιο ατομικό GB μετά τα 5άρια θα ήταν αυτό! Μπράβο Νώντα.
Σε ευχαριστω Γιαννη, να σαι καλα!! Πραγματικα αυτό το ατομικο GB αποφασιστηκε μεσα σε 5 λεπτα, χαζεύοντας review των κιτ στο ιντερνετ. Το εχω εξαλλου το χουι με τα διπλα κιτ σε παραλληλες κατασκευες.

Αν και αρματάς μου αρέσει το όλο project.
Καλή συνέχεια.

Σε ευχαριστω πολύ Φανη, να σαι καλα!! Ολοι οι αρματαδες καταβαθος εχετε μια κρυφη αγαπη για αεροπλάνα (όπως κι εμεις οι αεροπλαναδες για τα αρματα). Πιασε ένα αεροπλανακι και θα δεις. Βλεπε alexssgti..

Ωραίο project . Πολυ όμορφες οι σκρατσιες.
Πρόσεχε μόνο μην σου πέσουν κάτω τα φελιζόλ γιατί τότε .....
Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρων.
Κώστας
Κωστα σε ευχαριστω πολύ, να σαι καλα!! Τα φελιζολ και όμως εχουν πεσει 2-3 φορες. Θυματα οι ακροπτερυγιοι τροχοι του GR.7 οι οποιοι μεχρι και σημερα είναι απλα ακουμπισμένοι σε τρυπες στο φελιζολ. Το πιο εκνευριστικο είναι να ψάχνεις στο χαλί με μια λαμπα στο χερι...παλι καλα, τα βρηκα όλα εγκαιρα.

Πολυ ενδιαφερον το πακετο των Harrier ! Μου εδωσες ιδεες για το πως μετατρεπεται ενα ανυπαρκτο κοκπιτ 72αριου(φανταζομαι οτι τα κιτ δινουν χαλκομανιες για το κοκπιτ) σε αληθοφανεστατο χωρις την αγορα καποιου βελτιωτικου

Καλη συνεχεια και απο μενα , ανυπομονω να δω την συνεχεια
Σε ευχαριστω πολύ φιλε HELLAS!! Τα κιτ δινουν όλα χαλκομανίες. Σιγουρα οι σκρατσιες αυτές δεν φτανουν ουτε στο 10% ένα βελτιωτικο της Aires (για της Pavla πιστευω είμαι σχετικα κοντα

), αλλα λογω του ότι είναι μικρη η κλιμακα, το ματι αν θα δει ένα ελαχιστα βελτιωμενο κοκπιτ, με δυο τρια πραγματάκια, θα ξεγελαστεί.

Υπέροχα!!! Καλή αρχή (έγινε) και καλή συνέχεια.
Το Hasegawa πέρασε απο τα χεράκια μου, και έχω να πώ, ότι είναι ενδιαφέρον, απλά να προσέξεις την ένωση της ατράκτου με το εμπρός μέρος του α/φους. Σε μένα έκανε σκαλοπάτι 
Για το Gr7/9 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Για τα υπόλοιπα θα περιμένω απο σένα 
Δημητρη σε ευχαριστω πολύ, να σαι καλα!! Το hasegawa για την εποχη που κυκλοφορησε ηταν παρα πολύ ωραιο. Το κακο είναι ότι δινει μαζι καθισμα με μπανιερα και τις γνωστες ρηχες (για μενα) γραμμώσεις της hasegawa. Η ενωση δεν μου εκανε καποιο σκαλοπατι, απλα ένα κενο μεταξυ ατρακτου και εμπρος μερους. Το χειροτερο σημειο είναι οι εισαγωγες που το εσωτερικο κομματι δεν καθεται στο ιδιο υψος με το εξωτερικο, οποτε βλέπεις σκαλοπάτια κοιτωντας μεσα. Θα μπει FOD τελικα σε αυτό.
Το Gr7/9 είναι από τις καλυτερες κυκλοφοριες ever της Airfix. Πολλα κομματια, πολύ λεπτομερες, πολλες δυνατότητες από αποψη παρουσιασης, εξαιρετικα σηματα, πολύ ομορφο κοκπιτ, αν και δεν δινει ανάγλυφους διακοπτες, δινει όμως καποια πανελακια υπερυψωμενα, το εχω ερωτευτεί!!! Τοσο που μαλλον θα το ξαναπαρω για να το μετατρέψω σε Αμερικανικο B+....αν και πιστευω ότι καποια στιγμη θα το βγαλουν οι Εγγλεζαρες ετοιμο αν κρινω από την διαταξη των κομματιων.
To FA.2 πολύ καλο, αν και εχω ακουσει μετρια σχολια. Αν εξαιρέσεις το πολύ απλοικο κοκπιτ πιστευω είναι μια χαρα.
Το Gr.3 είναι κι αυτό εξαιρετικο, αρκετα κομματια, λεπτομερες. Συνεχισαν στο ιδιο μοτιβο με το Gr.7/9 πιο απλοικο βεβαια...χωρις όμως να φτασουν το Gr7/9 σε κοκπιτ.

Α καλά....
Για Αμερικάνικο υποθέτω εννοείς το AV-8A (Gr-1)?
Έχω Αμερικάνικα και από Esci και MPC(δίνουν επιλογές) αλλά και καρτέλλα της microscale..
Διθέσιο δεν θα φτιάξεις? Μπορείς να πάρεις της Sword ή να παιδέψεις της Heller που έχω αν θες.(εναλλακτικά σε Ιταλερι/Esci Sea Harrier/gr-1/gr-3) προσθέτεις τα χρήσιμα κομμάτια από Heller(μπροστινή άτρακτο,κάθετο)
Φίλε διάλεξες θεματάρα!!!!
Να σαι καλα Γιωργο, σε ευχαριστω!! Ηξερα ότι εισαι μεγας fan των harrier!! Αμερικανικο εννοω το B+ από hasegawa και περιμενω καποια εταιρεια να βγαλει καποιες ενδιαφερουσες χαλκομανίες σε hi-vis. Ακομα δεν εχω βρει τιποτα, αλλα δεν το βιαζομαι. Αυτό θα παρει τον χρονο του, συνοδευεται και από μερικες ρητινες.
Διθεσιο το σκεφτηκα να φτιαξω αλλα μου φανηκε λιγο παιδεμα, ειτε από sword (short-run αρα και μπελαλιδικο) ειτε από heller που θελει ριζικη ανακατασκευή. Οποτε για την ωρα θα μεινω στα 4

Πολύ ωραία είναι όλα, αλλά θα ήθελα να ήξερα στην 1/72 πως καταφέρνεις και ανοίγεις τρύπες στα όργανα χωρίς να διαλύονται !!!
(στην 1/48 τα φτιάχνω αλλά δεν ...)
Καλή συνέχεια και μιας και έχω ένα Harrier θα το θεωρήσω το κατασκευαστικό σου σαν φροντιστήριο. 
Σε ευχαριστω πολύ Ηλια, να σαι καλα!! Τρυπες με ένα απλο μοντελιστικο pin vice και αρκετα μικρα σε διαμετρο τρυπανακια. Με ταχυτροχο πιστευω ευκολα θα διαλυοταν ο πινακας. Απλα θελει ένα μικρο καρφωμα πρωτα να μην χασεις το κεντρο. (σαν να ανοίγεις τρυπα σε πλακακι με το τρυπανι)

ʼπαιχτος ο παίκτης !!!

Σε ευχαριστω πολύ Μανουσο, να σαι καλα!!