Αποστολέας Θέμα: The Harrier Quintet 1/72  (Αναγνώστηκε 7543 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
The Harrier Quintet 1/72
« στις: Μαΐου 29, 2014, 05:12:38 μμ »
Το Harrier ομολογω ότι δεν μου γεμιζε ποτε το ματι. Με τις καινούριες κυκλοφοριες της airfix αρχισε να μου κανει κλικ και ετσι ειπα να ξεκινησω 3 από αυτά ενω αργοτερα προστεθηκε ένα ακομα το οποιο το αγορασα από τον φιλο Ακη (checkyour6). Όλα θα γινουν Βρετανικα FRS.1, FA.2, GR.3 και GR.7a.

Click to see the original size.

ʼλλο ένα harrier, αμερικανικο αυτή τη φορα, με περιμενει υπομονετικα για καποια στιγμη στο μελλον, μεχρι να κυκλοφορησει καποια εταιρεια χαλκομανίες που να μου κανουν το κλικ.

Αυτή τη φορα ειπα να δοκιμασω διαφορετικη σειρα στην κατασκευη, καθως είναι 4 τα κιτ, είναι πολύ ευκολο να βαρεθω σε καποιο σημειο, οποτε ξεκινησα από τα πιο βαρετα, ετσι ώστε να εχω τα πιο ενδιαφεροντα στη συνεχεια και να παραμεινει ο ενθουσιασμος.

Ετοιμαστηκαν τα κομματια και βαφτηκαν

Click to see the original size. Click to see the original size.

Στη συνεχεια αρχισα να καταπιάνομαι με τα κοκπιτ. Δεν με ενδιεφερε η ακριβεια με βαση τα πραγματικα, (72αρια είναι εξαλλου...), αλλα κατι στο περιπου για να ξεγελάει το ματι.

Και ετσι εχουμε

FRS.1 (hasegawa)

FA.2
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Gr.3

Gr.7a

Και όλα τα κοκπιτ και καθίσματα μαζι με τις προσθηκες τους

Συνεχιζεται...

Νώντας

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: The Harrier Quartet 1/72
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 29, 2014, 05:25:01 μμ »
Μ'αρεσεις σε λεω! :lol: Αλαξε μονο τις πορπες απο τις ζωνες γιατι ειναι πολυ χοντρο το πλαστικο και δειχνουν λες και ακουμπησες τουβλα επανω.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 29, 2014, 05:35:13 μμ »
Αν ξαναέκανα κάποιο ατομικό GB μετά τα 5άρια θα ήταν αυτό! Μπράβο Νώντα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 29, 2014, 05:39:20 μμ »
Αν και αρματάς μου αρέσει το όλο project.
Καλή συνέχεια.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 29, 2014, 05:44:25 μμ »
Ωραίο project . Πολυ όμορφες οι σκρατσιες.

Πρόσεχε μόνο μην σου πέσουν κάτω τα φελιζόλ γιατί τότε .....  :twisted:
Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρων.

::salut:: Κώστας

Αποσυνδεδεμένος HEL(las)

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σωμα στην Σαλονικη, μυαλο και καρδια στην Κομοτηνη
  • "ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΝΤΕΣ"
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 29, 2014, 06:05:19 μμ »
Πολυ ενδιαφερον το πακετο των Harrier ! Μου εδωσες ιδεες για το πως μετατρεπεται ενα ανυπαρκτο κοκπιτ 72αριου(φανταζομαι οτι τα κιτ δινουν χαλκομανιες για το κοκπιτ) σε αληθοφανεστατο χωρις την αγορα καποιου βελτιωτικου  ::thumbleft:: ::thumbleft::
Καλη συνεχεια και απο μενα , ανυπομονω να δω την συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 29, 2014, 06:16:55 μμ »
Υπέροχα!!! Καλή αρχή (έγινε) και καλή συνέχεια.

Το Hasegawa πέρασε απο τα χεράκια μου, και έχω να πώ, ότι είναι ενδιαφέρον, απλά να προσέξεις την ένωση της ατράκτου με το εμπρός μέρος του α/φους. Σε μένα έκανε σκαλοπάτι  :evil:
Για το Gr7/9 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Για τα υπόλοιπα θα περιμένω απο σένα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 29, 2014, 06:21:22 μμ »
Α καλά....
Για Αμερικάνικο υποθέτω εννοείς το AV-8A (Gr-1)?
Έχω Αμερικάνικα και από Esci και MPC(δίνουν επιλογές) αλλά και καρτέλλα της microscale..

Διθέσιο δεν θα φτιάξεις? Μπορείς να πάρεις της Sword ή να παιδέψεις της Heller που έχω αν θες.(εναλλακτικά σε Ιταλερι/Esci Sea Harrier/gr-1/gr-3) προσθέτεις τα χρήσιμα κομμάτια από Heller(μπροστινή άτρακτο,κάθετο)

Φίλε διάλεξες θεματάρα!!!!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 29, 2014, 06:57:56 μμ »
Πολύ ωραία είναι όλα, αλλά θα ήθελα να ήξερα στην 1/72 πως καταφέρνεις και ανοίγεις τρύπες στα όργανα χωρίς να διαλύονται !!!
(στην 1/48 τα φτιάχνω αλλά δεν ...)
Καλή συνέχεια και μιας και έχω ένα Harrier θα το θεωρήσω το κατασκευαστικό σου σαν φροντιστήριο.  ::salut::

Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος Μανούσος

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 29, 2014, 07:26:49 μμ »
ʼπαιχτος ο παίκτης !!!

::salut:: ::salut:: ::salut::
Μέτρον Άριστον

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 29, 2014, 07:28:51 μμ »
Μ'αρεσεις σε λεω! :lol: Αλαξε μονο τις πορπες απο τις ζωνες γιατι ειναι πολυ χοντρο το πλαστικο και δειχνουν λες και ακουμπησες τουβλα επανω.

Σε ευχαριστω Μητσο, να σαι καλα!! Δυστυχως οι πορπες δεν θα αλλαχτουν, η κατασκευη εχει προχωρησει αρκετα από τοτε και εχουν βαφτει. Ισως φταιει και το μακρο που αναδεικνυει τις λεπτομέρειες. Στο ματι δεν φαινεται και πολύ.  ::salut::

Αν ξαναέκανα κάποιο ατομικό GB μετά τα 5άρια θα ήταν αυτό! Μπράβο Νώντα.

Σε ευχαριστω Γιαννη, να σαι καλα!! Πραγματικα αυτό το ατομικο GB αποφασιστηκε μεσα σε 5 λεπτα, χαζεύοντας review των κιτ στο ιντερνετ. Το εχω εξαλλου το χουι με τα διπλα κιτ σε παραλληλες κατασκευες.  :mrgreen: ::salut::

Αν και αρματάς μου αρέσει το όλο project.
Καλή συνέχεια.

Σε ευχαριστω πολύ Φανη, να σαι καλα!! Ολοι οι αρματαδες καταβαθος εχετε μια κρυφη αγαπη για αεροπλάνα (όπως κι εμεις οι αεροπλαναδες για τα αρματα). Πιασε ένα αεροπλανακι και θα δεις. Βλεπε alexssgti..  ::glossa:: :mrgreen: ::salut::

Ωραίο project . Πολυ όμορφες οι σκρατσιες.

Πρόσεχε μόνο μην σου πέσουν κάτω τα φελιζόλ γιατί τότε .....  :twisted:
Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρων.

::salut:: Κώστας

Κωστα σε ευχαριστω πολύ, να σαι καλα!! Τα φελιζολ και όμως εχουν πεσει 2-3 φορες. Θυματα οι ακροπτερυγιοι τροχοι του GR.7 οι οποιοι μεχρι και σημερα είναι απλα ακουμπισμένοι σε τρυπες στο φελιζολ. Το πιο εκνευριστικο είναι να ψάχνεις στο χαλί με μια λαμπα στο χερι...παλι καλα, τα βρηκα όλα εγκαιρα.  ::salut::

Πολυ ενδιαφερον το πακετο των Harrier ! Μου εδωσες ιδεες για το πως μετατρεπεται ενα ανυπαρκτο κοκπιτ 72αριου(φανταζομαι οτι τα κιτ δινουν χαλκομανιες για το κοκπιτ) σε αληθοφανεστατο χωρις την αγορα καποιου βελτιωτικου  ::thumbleft:: ::thumbleft::
Καλη συνεχεια και απο μενα , ανυπομονω να δω την συνεχεια

Σε ευχαριστω πολύ φιλε HELLAS!! Τα κιτ δινουν όλα χαλκομανίες. Σιγουρα οι σκρατσιες αυτές δεν φτανουν ουτε στο 10% ένα βελτιωτικο της Aires (για της Pavla πιστευω είμαι σχετικα κοντα  ::glossa:: :lol:), αλλα λογω του ότι είναι μικρη η κλιμακα, το ματι αν θα δει ένα ελαχιστα βελτιωμενο κοκπιτ, με δυο τρια πραγματάκια, θα ξεγελαστεί.  ::salut::

Υπέροχα!!! Καλή αρχή (έγινε) και καλή συνέχεια.

Το Hasegawa πέρασε απο τα χεράκια μου, και έχω να πώ, ότι είναι ενδιαφέρον, απλά να προσέξεις την ένωση της ατράκτου με το εμπρός μέρος του α/φους. Σε μένα έκανε σκαλοπάτι  :evil:
Για το Gr7/9 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
Για τα υπόλοιπα θα περιμένω απο σένα  ::salut::

Δημητρη σε ευχαριστω πολύ, να σαι καλα!! Το hasegawa για την εποχη που κυκλοφορησε ηταν παρα πολύ ωραιο. Το κακο είναι ότι δινει μαζι καθισμα με μπανιερα και τις γνωστες ρηχες (για μενα) γραμμώσεις της hasegawa. Η ενωση δεν μου εκανε καποιο σκαλοπατι, απλα ένα κενο μεταξυ ατρακτου και εμπρος μερους. Το χειροτερο σημειο είναι οι εισαγωγες που το εσωτερικο κομματι δεν καθεται στο ιδιο υψος με το εξωτερικο, οποτε βλέπεις σκαλοπάτια κοιτωντας μεσα. Θα μπει FOD τελικα σε αυτό.
Το Gr7/9 είναι από τις καλυτερες κυκλοφοριες  ever της Airfix. Πολλα κομματια, πολύ λεπτομερες, πολλες δυνατότητες από αποψη παρουσιασης, εξαιρετικα σηματα, πολύ ομορφο κοκπιτ, αν και δεν δινει ανάγλυφους διακοπτες, δινει όμως καποια πανελακια υπερυψωμενα, το εχω ερωτευτεί!!! Τοσο που μαλλον θα το ξαναπαρω για να το μετατρέψω σε Αμερικανικο B+....αν και πιστευω ότι καποια στιγμη θα το βγαλουν οι Εγγλεζαρες ετοιμο αν κρινω από την διαταξη των κομματιων.
To FA.2 πολύ καλο, αν και εχω ακουσει μετρια σχολια. Αν εξαιρέσεις το πολύ απλοικο κοκπιτ πιστευω είναι μια χαρα.
Το Gr.3 είναι κι αυτό εξαιρετικο, αρκετα κομματια, λεπτομερες. Συνεχισαν στο ιδιο μοτιβο με το Gr.7/9 πιο απλοικο βεβαια...χωρις όμως να φτασουν το Gr7/9 σε κοκπιτ.  ::salut::

Α καλά....
Για Αμερικάνικο υποθέτω εννοείς το AV-8A (Gr-1)?
Έχω Αμερικάνικα και από Esci και MPC(δίνουν επιλογές) αλλά και καρτέλλα της microscale..

Διθέσιο δεν θα φτιάξεις? Μπορείς να πάρεις της Sword ή να παιδέψεις της Heller που έχω αν θες.(εναλλακτικά σε Ιταλερι/Esci Sea Harrier/gr-1/gr-3) προσθέτεις τα χρήσιμα κομμάτια από Heller(μπροστινή άτρακτο,κάθετο)

Φίλε διάλεξες θεματάρα!!!!

Να σαι καλα Γιωργο, σε ευχαριστω!! Ηξερα ότι εισαι μεγας fan των harrier!! Αμερικανικο εννοω το B+ από hasegawa και περιμενω καποια εταιρεια να βγαλει καποιες ενδιαφερουσες χαλκομανίες σε hi-vis. Ακομα δεν εχω βρει τιποτα, αλλα δεν το βιαζομαι. Αυτό θα παρει τον χρονο του, συνοδευεται και από μερικες ρητινες.  :mrgreen:
Διθεσιο το σκεφτηκα να φτιαξω αλλα μου φανηκε λιγο παιδεμα, ειτε από sword (short-run αρα και μπελαλιδικο) ειτε από heller που θελει ριζικη ανακατασκευή. Οποτε για την ωρα θα μεινω στα 4  ::salut::

Πολύ ωραία είναι όλα, αλλά θα ήθελα να ήξερα στην 1/72 πως καταφέρνεις και ανοίγεις τρύπες στα όργανα χωρίς να διαλύονται !!!
(στην 1/48 τα φτιάχνω αλλά δεν ...)
Καλή συνέχεια και μιας και έχω ένα Harrier θα το θεωρήσω το κατασκευαστικό σου σαν φροντιστήριο.  ::salut::

Σε ευχαριστω πολύ Ηλια, να σαι καλα!! Τρυπες με ένα απλο μοντελιστικο pin vice και αρκετα μικρα σε διαμετρο τρυπανακια. Με ταχυτροχο πιστευω ευκολα θα διαλυοταν ο πινακας. Απλα θελει ένα μικρο καρφωμα πρωτα να μην χασεις το κεντρο. (σαν να ανοίγεις τρυπα σε πλακακι με το τρυπανι)  ::salut::

ʼπαιχτος ο παίκτης !!!

::salut:: ::salut:: ::salut::

Σε ευχαριστω πολύ Μανουσο, να σαι καλα!!  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 29, 2014, 07:44:53 μμ »
Συνεχεια με βαψιμο και τα παρελκομενα του!!

FRS.1

FA.2

Gr.3

Gr.7a

Όλα τα καθίσματα μαζι Martin Baker Mk10 για FRS.1 και FA.2, Μk9 για Gr.3 και Mk12 για Gr.7a

Και αφου όλα βαφτηκαν ξεκινησε η κατασκευη των βασικων κομματιων, ετσι ώστε να στοκαριστουν τα κιτ και να προστεθουν οι λεπτομέρειες μετα στο καθενα. Σε αυτή την κατασταση βρίσκονται σημερα. Μπορω να πω ότι όλα τα κιτ εχουν πολύ καλη εως εξαιρετικη εφαρμογή. Ελάχιστες εξαιρέσεις σε σημεια που θελουν λιγο επιπλεον στοκαρισμα. Θα δειξει και η νεκροψια βεβαια τις επομενες μερες...ή και βδομάδες  ::glossa:: :lol:

Νώντας

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 29, 2014, 09:15:06 μμ »
Νώντα εξαιρετικές δουλειές...!!!!

Τα καινούρια της Airfix είναι state of the art(που λένε και στο χωριό μου)- Και με τις βελτιώσεις σου στο στα κόκπιτ τα κάνεις ακόμα πιό state... :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 29, 2014, 10:30:42 μμ »
Ουαου!  8) Μπράβο ρε συ Νώντα,πολύ ξεχωριστή συλλογή!Μέχρι τώρα η δουλειά σου είναι πανέμορφη!
Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το GR.7 και δείχνει να είναι κιτάρα!Νομίζω θα προχωρήσω σύντομα σε αγορά μιας και μου έβαλες φωτιές!
Καλή συνέχεια!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 30, 2014, 12:30:35 πμ »
Αυτά είναι: Harriers παντού  :!:

Μπράβο Νώντα  ::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 30, 2014, 09:31:11 πμ »
Νώντα εξαιρετικές δουλειές...!!!!

Τα καινούρια της Airfix είναι state of the art(που λένε και στο χωριό μου)- Και με τις βελτιώσεις σου στο στα κόκπιτ τα κάνεις ακόμα πιό state... :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Πανο σε ευχαριστω πολυ, να σαι καλα!! Ολα τα καινουρια κιτ της airfix ειναι μαναρια και αξιζουν και με το παραπανω. Πιασε το 3αρι κι εσυ να το θαυμασουμε!! Και state of the art και value for money. Ειδικα το Gr.1 που εχει 11 ευρα  :wink: ::salut::

Ουαου!  8) Μπράβο ρε συ Νώντα,πολύ ξεχωριστή συλλογή!Μέχρι τώρα η δουλειά σου είναι πανέμορφη!
Εδώ και καιρό ζαχαρώνω το GR.7 και δείχνει να είναι κιτάρα!Νομίζω θα προχωρήσω σύντομα σε αγορά μιας και μου έβαλες φωτιές!
Καλή συνέχεια!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Λαμπρο σε ευχαριστω πολυ, να σαι καλα!! Ομολογω οτι απο τα 4 το αγαπημενο μου ειναι το 7αρι, λογω της λεπτομερειας που εχει. Ειναι κιταρα!! Μακαρι να το βγαλουν και σε αμερικανικο πεζοναυτέ'ι'κο στο προσεχες μελλον!! Αλλα 2 θα παρω τοτε!!  ::salut::

Αυτά είναι: Harriers παντού  :!:

Μπράβο Νώντα  ::salut::

Σε ευχαριστω πολυ Μιχαλη, να σαι καλα!! Εγγλεζαρες full οι χαρριεροκατασκευες!! Κακασχημα αεροσκαφη για μενα, αλλα μου γινανε πολυ αγαπητα!! ::salut::
Spoiler (hover to show)

Νώντας

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 30, 2014, 10:19:52 πμ »
Να κανεις γαργαρες με αμολυβδη ρε,που θα μου πεις το FRS1 ασχημο! :evil:

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 30, 2014, 11:46:36 πμ »
Να κανεις γαργαρες με αμολυβδη ρε,που θα μου πεις το FRS1 ασχημο! :evil:

Ωωωωωχχχχ εξυσα πληγη!!!   :mrgreen:
Εχει αυτο το κατι που το βλεπεις και λες, ναι ειναι Βρεταννικο!! ...με οτι συνεπαγεται...
Ενταξει , δεν το λες εντελως ασχημο, του ταιριαζει ισως καλυτερα το ''ιδιαιτερο''  ::glossa::

Spoiler (hover to show)
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 30, 2014, 01:21:34 μμ »
Νώντα είσαι «σεμινάριο»!!! Πολά μπράβο για την υπομονή και την κατασκευή.

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 30, 2014, 02:12:55 μμ »
Εκπληκτικές οι εργασίες στα κόκπιτ!!!! Τα κομμάτια ΖΤΠ τα κόλλησες απ'ευθείας στα Φύλλα Πλαστικού ή είχες ανοιξει τρύπες πρώτα?? Καή συνέχεια  ::salut::
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 30, 2014, 02:51:27 μμ »
θεματαραααααα καλη συνεχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος diehard

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 30, 2014, 08:23:12 μμ »
Φοβερή ιδέα, άψογη εκτέλεση ...

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 30, 2014, 10:44:11 μμ »
Νώντα είσαι «σεμινάριο»!!! Πολά μπράβο για την υπομονή και την κατασκευή.

:oops: :oops: :oops:
Σακη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, να σαι καλα!! Αν και νομιζω τα παραλες. Απλες και ταπεινες προσθηκες κανω, ετσι να ζωντανεψει λιγο το κοκπιτ. Εχω πολλα ακομα να μαθω.  ::salut::

Εκπληκτικές οι εργασίες στα κόκπιτ!!!! Τα κομμάτια ΖΤΠ τα κόλλησες απ'ευθείας στα Φύλλα Πλαστικού ή είχες ανοιξει τρύπες πρώτα?? Καή συνέχεια  ::salut::

Σε ευχαριστω πολύ φιλε Kido, να σαι καλα!! Τα ΖΤΠ τα κολλησα, αφου πρωτα ειχα κανει τις αντιστοιχες τρυπες στα φυλλα πλαστικου με ένα pin vice. Αυτό το εκανα για λογους στιβαρότητας, γιατι συγκρατιόντουσαν καλυτερα όταν πηγαινα να τα κοψω και να τα λιμαρω.  ::salut::

θεματαραααααα καλη συνεχεια  ::salut::

Γιωργο σε ευχαριστω πολύ να σαι καλα!!   ::salut::

Φοβερή ιδέα, άψογη εκτέλεση ...

Σε ευχαριστω πολύ φιλε diehard, να σαι καλα!! Ελπιζω να τα καταφερω και τα 4 μεχρι το τελος για να ολοκληρωθεί η συλλογη  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 31, 2014, 04:51:55 μμ »
Α εισ'ωραιοοοοςςςςς. Τωρα το είδα αυτο το thread.

Πονεμορφα τα πιλοτήρια,γελασα για το σχολιο με το τουβλο :P

Δώσε πόνο!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 01, 2014, 04:25:13 μμ »
Α εισ'ωραιοοοοςςςςς. Τωρα το είδα αυτο το thread.

Πονεμορφα τα πιλοτήρια,γελασα για το σχολιο με το τουβλο :P

Δώσε πόνο!

Σε ευχαριστω πολύ Αρη, να σαι καλα!! Οσο για το τουβλο...το μακρο της φωτογραφικης  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: ::salut::
Νώντας

Tags: