ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: "Γάτες"

F-14D Tomcat VF-2 Bounty Hunters [Hobby Boss 1/72]

(1/6) > >>

Spook:
Καλησπέρα!

Μιας και το GB τελειώνει και το F-14 της Fujimi δεν ήθελα να το βιαστώ είπα να δοκιμάσω το κιτ της Hobby Boss μιας και φαίνεται πιο εύκολο στην κατασκευή αν και πιο απλό σε ορισμένα σημεία. Γενικά έχει καλή εφαρμογή εκτός από το σημείο των εισαγωγών οι οποίες είναι.....απαράδεκτες οπότε θα καλυφθούν στο τέλος με κάτι που να μοιάζει με μουσαμά.  :mrgreen:

To μοντέλο θα αναπαριστά low-visibility αεροσκάφος των VF-2 Bounty Hunters

http://store.carrierbuilders.net/images/DS_F14_007.jpg

Φωτογραφίες από το κατασκευαστικό δεν υπάρχουν μιας και έγινε αρκετά γρήγορα οπότε κάποια θεματάκια εφαρμογής έχουν παραμείνει ελπίζοντας να σωθεί λίγο η κατασκευή με το βάψιμο.

Το cockpit δίνεται μόνο με decal οπότε επιστρατεύτηκε ένα σετ της Eduard για το -D της Revell ώστε να γεμίσει ο χώρος εκτός από την τετράγωνη οθόνη στο πίσω μέρος η οποία δεν δίνεται σε ΡΕ.Και μερικές από το βάψιμοΟι φθορές έγιναν με σταδιακό ξάνοιγμα των βασικών χρωμάτων ενώ τα walkways στις εισαγωγές βάφτηκαν με μίξη Gunship Grey και  μαύρου και φθάρθηκαν αναλόγως.

Ελπίζω να προλάβω τουλάχιστον αυτό να το ολοκληρώσω πριν το τέλος του GB.  :mrgreen:  ::salut:: ::salut::

felix:
Ωωωωωπααααα!!! Επιασες καινουριο Τομκατ!?!?! Ποτε προλαβες βρε θηριο?!?! NAS Oceana εχει γινει ο παγκος σου μου φαινεται  ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::
Φοβερο το βαψιμο με τις σωστες φθορες!!! Αλατι ή σκετο αερογραφο και ψιλη δεσμη? Μουρλια θα γινει Ανδρεα!! Ζηλευω!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Spook:
Χμμ το Fujimi μπήκε προσωρινά στην άκρη..... Μάλλον θα ελεγα πως για να προλαβω μπήκε αυτό εμπρός.  :mrgreen:

Να σαι καλα! Απλό βάψιμο με αερογραφο και αρκετά αραιωμένο χρωμα. Αλάτι ίσως είναι υπερβολή για την κλιμακα. Θα πρέπει να είναι αρκετά ψιλό και παντα με τον φόβο οτι θα λιώσει τελείως απο το νερο. Αργότερα λεω να ψεκασω σε συγκεκριμένα σημεία αρκετά αραιωμένο μαυρο/καφε για να τονισθουν οι φθορές.

Spoiler (hover to show)Check pm :wink:

HARTMANN7:
Εσυ θα το προλάβεις!!
Εγώ ούτε απο δίπλα δεν θα περάσω  :mrgreen: :mrgreen:

Αντρέα ωραίο βγαίνει μια χαρά είναι!!!!

nosdio:
Ευχομαι καλα τελειωματα και φυσικα εντος χρονου!!  Ωραιο βγαινει...βαλε μπρος για τις επομενες φθορες με το αραιωμενο μαυρο/καφε και φωτο :twisted: :twisted: :wink: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση