Αποστολέας Θέμα: Tα φωτα σας για αγορα αερογραφου  (Αναγνώστηκε 23023 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Tα φωτα σας για αγορα αερογραφου
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 21, 2014, 11:26:39 μμ »
Ναι αλλά υπάρχουν και κάτι κουλοί που δεν τα καταφέρνουν και θέλουν από το χόμπυ να χαλαρώσουν και όχι να βάλουν κόπο και επιμονή γιατί βάζουν μπόλικο κόπο και επιμονή στη ρημάδα τη δουλειά τους 12+ ωρίτσες την ημέρα. Κάθε μέρα. Τι να κάνουμε... μπορεί να χαλάνε το χόμπυ, μπορεί να είναι απλοί συναρμολογητές και τριτοκλασάτοι μπογιατζήδες, αλλά υπάρχουν και αυτοί...

πέστα !!
εγώ κρατήθηκα !!
ασε που ... και το σωστό μασκάρισμα είναι τέχνη που λίγοι κατέχουν !!
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. αρχίσαμε να σπαμάρουμε ...... Συγγνώμη !!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 21, 2014, 11:43:22 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 21, 2014, 11:44:07 μμ »
και με λίγα "μακαρόνια" blue-tack μπορείς να κάνεις ..θαύματα με το εργαλείο !!

Σ.Σ.

Εγω εχω φιλο που εχει κανει ghost με τον 200αρη ελευθερο χερι με σμαλτο ΜΜ και εχει βγει τζαμι..με την 0.5 μυτη και το παλιο spray regulator..αρα.....με gunze εχω βγαλει πολυ ψιλη δεσμη με τον ιδιο αερογραφο του φιλου μου..20 χρονων μοντελο.

Αυτο που καταλαβαινει κανεις...ειναι οτι ολα ειναι σχετικα γενικα και ειδικα για τον καθενα. Η φραση  κουλος ποτε δε μου αρεσε και ουτε μου αρεσει, ουτε πιστευω οτι ειμαι καλος η δεν ξερω και γω τι...αλλα πραγματικα υπαρχουν πολλοι χρηστες που δεν εχουν κατσει να ψαξουν τοn αερογραφο τους...οχι δεν μπορουν...απλα βαριουνται και δεν εχουν ασχοληθει..με εξασκηση και επιμονη το 90% μαθαινει....

Αποσυνδεδεμένος boulba

• LIVE TO FLY....FLY TO LIVE...
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: L.A.(Λεκανοπέδιο Αττικής)
  • πίνει , καπνίζει και κάνει θόρυβο!!!
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 22, 2014, 09:56:43 πμ »
Καλημέρα σε όλους, επειδή κι εγω θέλω να αγοράσω τον πρώτο μου αερογραφο.....και παρακολουθώντας όλη τη συζήτηση οφείλω να ομολογήσω ότι..... Ειμαι περισσότερο μπερδεμένος! :mrgreen:
...επειδή όμως έχω σιγουρες πληροφορίες ότι σε ενα μήνα θα κυκλοφορήσει το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο με Μονή και διπλή λειτουργία μαζί..... Με όλων των είδαν τα κύπελλα και μπεκ δάκρυα σταγόνες και αμύγδαλα! Με διάμετρος απο 0.1 εώς 1.4 .... Θα κάνω υπομονή!
 Prettyαερογραφος!! ::glossa::!!! Και σώθηκα με όλοι!!!! ::salut::     
αααααα...ξέχασα! Θα μπορούμε να τον δουλέψουμε και με ´´φωνητικες´´ εντολες!... Ούτε κουλαμαρα δεν με σταματάει! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 22, 2014, 10:02:56 πμ »
Καλημέρα σε όλους, επειδή κι εγω θέλω να αγοράσω τον πρώτο μου αερογραφο.....και παρακολουθώντας όλη τη συζήτηση οφείλω να ομολογήσω ότι..... Ειμαι περισσότερο μπερδεμένος! :mrgreen:
...επειδή όμως έχω σιγουρες πληροφορίες ότι σε ενα μήνα θα κυκλοφορήσει το ΑΠΟΛΥΤΟ εργαλείο με Μονή και διπλή λειτουργία μαζί..... Με όλων των είδαν τα κύπελλα και μπεκ δάκρυα σταγόνες και αμύγδαλα! Με διάμετρος απο 0.1 εώς 1.4 .... Θα κάνω υπομονή!
 Prettyαερογραφος!! ::glossa::!!! Και σώθηκα με όλοι!!!! ::salut::     
αααααα...ξέχασα! Θα μπορούμε να τον δουλέψουμε και με ´´φωνητικες´´ εντολες!... Ούτε κουλαμαρα δεν με σταματάει! :mrgreen:
Κράτα μου δύο κομμάτια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος boulba

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 22, 2014, 10:21:52 πμ »
Με την αγορά ενός έχεις δώρο τον δεύτερο!,,
Θέλεις 4 δηλαδή?.....( χρυσές δουλειάς θα κάνω   :lol: ... Ούτε για τα κάλαντα δεν θα βγω φέτος!!!)

.....και για να μην παρεξηγηθεί κανείς δηλώνω ευθαρσώς Αρχηκουλος!!!....εδώ δεν ντρέπονται άλλοι κι άλλοι να δηλώνουν ..πολιτικοί ας πούμε,εγω θα ντράπηκα? χεχεχεχεχεχε..ανοίξω σαυτην την κοινωνική ομάδα!.....

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 22, 2014, 05:20:01 μμ »
Yπομονή δεν χρειάζεται να κάνεις, χρήματα χρειάζεσαι και σοβαρολογώ. Τυγχάνει να υπαρχει τέτοιος αερογράφος που μπορείς να του προσαρτήσεις ένα κάρο διατομές και κυπελλα, με μια επιπλέον διατάξη μετατρέπεται από διπλής σε μονής λειτουργίας (άλλα 30EUR ομως) και με μία ακόμα διατάξη γίνεται από βαρύτητας αναρρόφησης (και άλλα τριάντα ευρώ χώρια τα επιπλέον βαζάκια. Γίνεται και sidefeed αλλά μόνο με το μπουκαλάκι της μάνας του. 48 δυνατοί συνδυασμοί και δεν υπερβαλλω καθόλου. Οσο για την φωνητική λειτουργία, σε συγχωρώ επειδή είσαι νέος και δεν θυμάσαι οτι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα και μάλιστα έχει παρουσιαστεί στο forum (αλλά βέβαια θέλει και αυτή τα (πολλά) χρήματα της.

Αποσυνδεδεμένος manosgtir

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη-Αθηνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 22, 2014, 07:15:03 μμ »
Boulba καλησπέρα
για πες και σε εμενα πληροφοριες για ποιον αερογραφο μιλας... μιας και δηλωνω και εγω ασχετος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος boulba

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 22, 2014, 11:09:36 μμ »
Yπομονή δεν χρειάζεται να κάνεις, χρήματα χρειάζεσαι και σοβαρολογώ. Τυγχάνει να υπαρχει τέτοιος αερογράφος που μπορείς να του προσαρτήσεις ένα κάρο διατομές και κυπελλα, με μια επιπλέον διατάξη μετατρέπεται από διπλής σε μονής λειτουργίας (άλλα 30EUR ομως) και με μία ακόμα διατάξη γίνεται από βαρύτητας αναρρόφησης (και άλλα τριάντα ευρώ χώρια τα επιπλέον βαζάκια. Γίνεται και sidefeed αλλά μόνο με το μπουκαλάκι της μάνας του. 48 δυνατοί συνδυασμοί και δεν υπερβαλλω καθόλου. Οσο για την φωνητική λειτουργία, σε συγχωρώ επειδή είσαι νέος και δεν θυμάσαι οτι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα και μάλιστα έχει παρουσιαστεί στο forum (αλλά βέβαια θέλει και αυτή τα (πολλά) χρήματα της.
.       Φιλε.....νομίζω ειναι περιττό να σου πω ότι έχω μείνει άφωνος! Και απογοητευμένος μαζί....γιατί ήταν μια σκέψη για να τα κονομησω  :D ... η πρώτη ήταν πίσω στο 2004 στην Ολυμπιάδα,να ντύνω τσολιά ενα κολλητό 2.06 μπόι και να τον φωτογραφίζω με Polaroid με τις τουρίστριες.....δεν δέχτηκε ο μπαγασας ...υπάρχει τέτοια εργαλείο ε? :o.

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 12:39:20 πμ »
Αγοράζοντας τέτοια εργαλεία από το εξωτερικό θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας το κόστος που θα προκύψει εάν τυχόν υπάρχει κάποια αστοχία.  Θα πρέπει να αποσταλεί ξανά στο εξωτερικό, αναμονή για επισκευή ή αλλαγή κλπ.
Αγοράζοντας από εγχώριο κατάστημα και βοηθάτε στην επιβίωση του καταστήματος και ξέρετε ότι θα έχετε άμεσο after sales service.
Δηλαδή, 100EUR για έναν Iwata Revolution CR τα θεωρείς πολλά;  Για τους κινέζικους, αν είχε τη δυνατότητα (και την πελατεία) το κατάστημα να εισάγει κανένα container μπορεί να έβγαινε και 15EUR ο ένας.  Ο Κινέζος που πουλάει απευθείας από το εργοστάσιο στο e-bay δεν είναι η σωστή σύγκριση.  Η σωστή σύγκριση θα ήταν με αντίστοιχα μοντελιστικά καταστήματα του εξωτερικού...
Just my 2 cents....

Καταρχην να διευκρινησω απο την αρχη, οτι δεν εχω καμια σχεση (ουτε φιλικη) με κανενα καταστημα, δεν ειναι ο στοχος μου να κακολογησω ή και αβανταρω κανενα, απλα γραφω την αντικειμενικη (ελπιζω) γνωμη μου σαν καταναλωτης.
Οσον αφορα τις αγορες απο εξωτερικο, ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να παραλαβεις κατι dead on arival. Τοτε σιγουρα μπλεκεις με μπρος πισω και παντα επιβαρυνεσαι με μεταφορικα για κατι που δεν δουλευε εξαρχης. Βεβαια αυτο ειναι σπανιο να συμβει και πρεπει να εισαι αρκετα γκαντεμης ή να εχει θεμα ο ποιοτικος ελεγχος μιας εταιρειας. Πχ γι'αυτο απεφυγα τον Talon που θεωρητικα τα κανει ολα. Οσον αφορα αγορες απο Ebay ενας κινδυνος μου ειναι η πωληση ενος μεταχειρισμενου αερογραφου για καινουργιο. Ουτως ή αλλως οι αερογραφοι δεν ειναι σφραγισμενοι, αν δεν εχει καποιο εμφανες σημαδι, δεν προκειται να το καταλαβεις ειδικα αν εισαι αρχαριος. Εγω αν ηθελα τωρα ανετα τον πωλουσα για καινουριο. Μια δικλειδα ασφαλειας ειναι να βλεπεις αν ο πωλητης εχει πολλα κομματια. Ο επομενος κινδυνος (αν κι εδω μπαινουμε σε θεωριες συνομωσιας που γεννα το παρανοικο μυαλο μου) ειναι να πεσεις σε κανενα γατο που εχει προσβαση σε κομματια που εχουν απορριφθει απο τον ποιοτικο ελεγχο πχ της Iwata και να τα πουλα φαινομενικα φθηνα.
Οταν αγοραζεις απο μακρια υπαρχει και ενα ποσοστο κινδυνου, το οποιο πιστευω πως ειναι μικρο και σχετικα αποδεκτο αν προστατευεις τον εαυτο σου οσο γινεται (πχ αγορα με paypal).

Tωρα στο θεμα των τιμων. Ο Revolution των 100 ευρω, εχει μια τιμη σχετικα νορμαλ με βαση τις διεθνεις τιμες της αγορας. Δεν ειναι προσφορα αλλα δεν ειναι και κλοπη. Το θεμα ειναι ομως το ''τιμες για ολα τα βαλαντια''. Ε καλως ή κακως 100 ευρω ΔΕΝ ειναι για ολα τα βαλαντια και επισης προσεξε την λογικη μου. Οταν ξεπερασω ενα χρηματικο ''κατωφλι'', τοτε γιατι να μην δωσω αλλα 20-30-40 και να παρω κατι καλυτερο? Πχ τον δικο μου τον πηρα 140 ευρω και εχει υπερδιπλασιες δυνατοτητες σαν εργαλειο. Οταν λοιπον ο μεσος Αμερικανος ή Ευρωπαιος καταναλωτης θα βρει μια καλη επωνυμη λυση και αρκετα κατω των 100 ευρω, ο Ελληνας σαν ενδιαμεση κατασταση μεταξυ των κινεζικων του ebay και τα ακριβοτερα επωνυμα μοντελα, εχει τους... κινεζικους του ebay με αλλο ονομα σταμπωμενο και την τιμη τριπλασιασμενη.
Αν τα ελληνικα καταστηματα (και σε αυτα δεν περιλαμβανω μονο τα μοντελιστικα, τα προκλητικοτερα παραδειγματα θα τα βρεις σε καταστηματα χειροτεχνιας ή υλικων ζωγραφικης) ειχαν αυτους τους κινεζικους με μια ελαχιστη προσαυξηση λογω φορων, ξεκαθαριζαν απο την αρχη τα τυχον θεματα που μπορει να αντιμετωπισει ο χρηστης και τους χρησιμοποιουσαν ως μεσο μυησης μελλοντικων πελατων, τοτε ολα θα ηταν οκ. Αυτη την στιγμη αυτο που γινεται ομως δεν ειναι καθολου οκ και η δικαιολογια οτι αυτοι ειναι ''καλοι'' κινεζικοι με ανταλλακτικα, δεν στεκει γιατι και οι Veda πχ που κανουν ενα 20ρικο στο ebay εχουν διαθεσιμα ολα τα ανταλλακτικα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 03:05:45 πμ »
Θα σταθω στην τελευταια παραγραφο του προηγουμενου ποστ και απλα θα πω οτι συμφωνω 1000% ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 03:24:27 πμ »
...
Αυτο που καταλαβαινει κανεις...ειναι οτι ολα ειναι σχετικα γενικα και ειδικα για τον καθενα. Η φραση  κουλος ποτε δε μου αρεσε και ουτε μου αρεσει, ουτε πιστευω οτι ειμαι καλος η δεν ξερω και γω τι...αλλα πραγματικα υπαρχουν πολλοι χρηστες που δεν εχουν κατσει να ψαξουν τοn αερογραφο τους...οχι δεν μπορουν...απλα βαριουνται και δεν εχουν ασχοληθει..με εξασκηση και επιμονη το 90% μαθαινει....
Συμφωνώ 100% με τον Γιάννη.
Και συμπληρώνω πώς, όταν πέρασα από τον 0,3 Ταιβανέζικο (μαιμού Badger 150) στον 0,3 Iwata Revolution είπα: τώρα έχω επιτέλους αερογράφο. Όταν δε, απόκτησα τον 0,2 Iwata HP-B+, απλά έπαθα πολιτισμικό σοκ και δεν πίστευα ότι αυτά που έγραφε ο αερογράφος τα έκανα εγώ, ένας μέτριος μοντελιστής. Όπως λέγαν άλλωστε και οι παλιοί, το καλό εργαλείο σου δίνει χέρι. Αυτό δε που παρατήρησα, όταν άρχισα να χρησιμοποιώ τον 0,2, ήταν ότι το ίδιο το εργαλείο και οι δυνατότητες του, με πόρωναν και με φιτίλιαζαν να προσπαθήσω να βάψω καλύτερα και όσο πιο δύσκολα βαψίματα μπορούσα.
Έχω πάθει βέβαια και γερό καζίκι με κινέζικη μαιμού (αντίγραφο Iwata M1) συνολικού κόστους 25EUR από Αγγλία, ο οποίος πολύ απλά... ποτέ δεν κατάφερε να βάψει :evil:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος safridia

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Π.Φαληρο
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 07:47:39 πμ »
Καταρχην να διευκρινησω απο την αρχη, οτι δεν εχω καμια σχεση (ουτε φιλικη) με κανενα καταστημα, δεν ειναι ο στοχος μου να κακολογησω ή και αβανταρω κανενα, απλα γραφω την αντικειμενικη (ελπιζω) γνωμη μου σαν καταναλωτης.
Οσον αφορα τις αγορες απο εξωτερικο, ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να παραλαβεις κατι dead on arival. Τοτε σιγουρα μπλεκεις με μπρος πισω και παντα επιβαρυνεσαι με μεταφορικα για κατι που δεν δουλευε εξαρχης. Βεβαια αυτο ειναι σπανιο να συμβει και πρεπει να εισαι αρκετα γκαντεμης ή να εχει θεμα ο ποιοτικος ελεγχος μιας εταιρειας. Πχ γι'αυτο απεφυγα τον Talon που θεωρητικα τα κανει ολα.
Για το κοστος των μεταφορικων δεν ισχυει. Πλεον η paypall για καθε αγορα που κανεις με τις υπηρεσιες της υποστηριζει και για την Ελλαδα πληρωμη με χρεωση δικια της των μεταφορικων για την επιστοφη του χαλασμενου προιοντος. Παραμενει ομως η καθυστερηση που αναφερεις με το μπρος πισω. Το αναφερω γιατι ειναι καινουργια υπηρεσια και δεν το ξερουν αρκετοι.
http://www.kathimerini.gr/790438/article/texnologia/diadiktyo/dwrean-epistrofh-proiontwn-gia-toys-ellhnes-xrhstes-toy-paypal

Συμφωνω με Blitz-X, εχω διαβασει στο φορουμ οτι παλιοτερα επαγγελματιες εχουν κανει σεμιναρια για αερογραφους και ζωντανες δοκιμες με προιοντα που πουλανε. Αυτο θα ηταν καλο να ξαναγινει, ζωντανη συγκριση καλων, μετριων και κακων αερογραφων. Να φερει ο καθενας τον δικο του (για παραδειγμα εχω ενα κινεζικο των 20ευρω) και να δοκιμασει και τους καλους. Μονο ετσι βλεπεις τις διαφορες που υπαρχουν μεταξυ τους. Αλλιως στην φωτογραφια και οι κινεζικοι εξαιρετικοι ειναι.

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 08:39:45 πμ »
Συμφωνω με Blitz-X, εχω διαβασει στο φορουμ οτι παλιοτερα επαγγελματιες εχουν κανει σεμιναρια για αερογραφους και ζωντανες δοκιμες με προιοντα που πουλανε. Αυτο θα ηταν καλο να ξαναγινει, ζωντανη συγκριση καλων, μετριων και κακων αερογραφων. Να φερει ο καθενας τον δικο του (για παραδειγμα εχω ενα κινεζικο των 20ευρω) και να δοκιμασει και τους καλους. Μονο ετσι βλεπεις τις διαφορες που υπαρχουν μεταξυ τους. Αλλιως στην φωτογραφια και οι κινεζικοι εξαιρετικοι ειναι.

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου Παναγιώτη εξαιρετική ιδέα, μόνο έτσι θα βοηθούσαμε τους νεότερους να έχουν καλύτερη
εικόνα πριν την αγορά κάποιου αερογράφου. Υπάρχουν εδώ μέσα παιδιά που κάνουν θαύματα με έναν εαρογράφο στο
χέρι και μπορούν να χειρίζονται διαφορετικά μοντέλα.
Μόνον έτσι θα βοηθήσουμε αλλιώς θα μπερδεύουμε κόσμο με αντιπαραθέσεις.     

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος larozas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 10:02:42 πμ »
Οι Paache είναι από τους πλέον γνωστούς και καλούς αερογράφους...
Ο Καβαθάς (καλή του ώρα) και ο Τσώνος, τους είχαν/έχουν στους βασικούς αερογράφους που χρησιμοποιούν...
Τυχαίο, δε νομίζω...

http://www.paascheairbrush.com/

Κώστα , ο Νίκος εδώ και κάποιες δεκαετίες έβαφε αποκλειστικά με τον ΙWATA HP-B (ο συγκεκριμένος φαίνεται και στο τευχος ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ - ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ) .Από τότε που έπιασε στα χέρια του το Ιερό Δισκοπότηρο του Αερογραφισμού τον IWATA CUSTOM MICRON B δεν ξαναλέρωσε ποτέ τα χέρια του με άλλον αερογράφο.Ο Μέγας τα τελευταία 30 χρόνια χρησιμοποιεί τον ΟLYMPOS HP-101.Κανέναν άλλον.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 11:38:31 πμ »
Μπορεί να έχω κάνει λάθος σε αυτό που είδα εγώ... Δεν είμαι και ο expert να αναγνωρίζω αερογράφους, μάλλον στον αντίποδα θα έλεγα...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 01:16:00 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος larozas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 10:22:35 πμ »
Eυχαριστώ για την επιβεβαίωση Σταυρο.Αυτό για τον SOTAR πρώτη μου φορά το ακούω, θεωρώ αδιανόητο ένας συνειδητοποιημένος χρήστης Ιαπωνικού εργαλείου να μεταπηδήσει σε Αμερικάνικο.  Δεν μπορεί να συμβαίνει.  Είσαι σίγουρος γι'αυτό ???

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 03:32:34 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος safridia

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Π.Φαληρο
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 05:21:09 μμ »
Δεν θα ηταν καλυτερο τα ασχετα να μετακινηθουν σε αλλο θεμα; Μπαινω να διαβασω για συμβουλες σε αερογραφο και καταληγω να διαβαζω με τι εργαλειο βαφαν οι μεγαλοι γκουρου του χωρου. Σας σεβομαι αλλα βαριεμαι να διαβαζω τι εχει ο ενας και τι ο αλλος.

Αποσυνδεδεμένος boulba

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 05:57:24 μμ »
Δεν θα ηταν καλυτερο τα ασχετα να μετακινηθουν σε αλλο θεμα; Μπαινω να διαβασω για συμβουλες σε αερογραφο και καταληγω να διαβαζω με τι εργαλειο βαφαν οι μεγαλοι γκουρου του χωρου. Σας σεβομαι αλλα βαριεμαι να διαβαζω τι εχει ο ενας και τι ο αλλος.
ειναι πάντως "δείγμα" να ξέρεις τα εργαλεία των κορυφαίων!

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 06:00:00 μμ »
Eυχαριστώ για την επιβεβαίωση Σταυρο.Αυτό για τον SOTAR πρώτη μου φορά το ακούω, θεωρώ αδιανόητο ένας συνειδητοποιημένος χρήστης Ιαπωνικού εργαλείου να μεταπηδήσει σε Αμερικάνικο.  Δεν μπορεί να συμβαίνει.  Είσαι σίγουρος γι'αυτό ???

είμαι σίγουρος γι αυτό που έγραψα, όπως το έγραψα αλλά δεν ξερω αν χρησιμοποιεί και τα δυο εργαλεία
 :wink:
θα ρωτησω και θα σας ..πω !!
Σ.Σ.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις:

http://www.helmo.gr/index.php?option=com_deeppockets&task=catContShow&cat=22&id=1979&Itemid=35

Φωτο Νο. 45 και κάπου εδώ τελειώνει η κουβέντα για τους γκουρουαερογράφους.
Και για να ικανοποιήσουμε τον Παναγιώτη "safridia" που έχει δίκιο να παραπονιέται για τα σπαμ, να συμβάλλω με μια απλή συμβουλή: ο καλύτερος αερογράφος είναι ο δικός σας. Κανένας άλλος. Ειδικά για τους νέους/αρχάριους, κάνετε μια σύντομη έρευνα αγοράς και αγοράστε έναν καλό αερογράφο. Όχι των 30 Ευρώ, ούτε των 300. Έναν μεσαίο. Μάθετε τον και μάθετε με αυτόν. Έτσι θα γίνει ο "καλύτερος" αερογράφος ειδικά δια του πετυχημένου αποτελέσματος. Ακόμα και αν δεν γίνει θα σας δώσει αρκετά μαθήματα έτσι ώστε ο επόμενος σας να είναι ο καλύτερος. Αυτός θα μπορούσε να ανήκει στην ακριβή τάξη.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 06:11:27 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 06:25:25 μμ »
Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 06:34:26 μμ »
Γιατί δεν γίνεται μια δημοσκόπηση (ελληνιστή Poll) να ψηφίσουν όσα μέλη του MC θέλουν ποιον αερογράφο προτιμούν;  Δεν βλέπω να έχει γίνει παλιότερα κάτι τέτοιο αλλά και να έχει γίνει σίγουρα θα έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα μιας και υπάρχουν και καινούργια μοντέλα στην αγορά.
Η διαχείριση τι λέει;
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Tags: