Κατα την διάρκεια της θητείας μου, βρέθηκα στον Λαγό Διδυμοτείχου. Υπηρέτησα στην 37 ΕΜΑ, 3Η Ίλη για 6,5 μήνες σαν ουλαμαγός σε άρματα Μ σειράς (συγκεκριμένα Μ60Α3) και ήθελα να φτιάξω το άρμα μου. Και νά το.
Το μοντέλο είναι το Μ60Α1 USMC with passive armor της Academy στην 1/35 που μου έδωσε ο καπετάν Νικόλας (gtdeath13) οποίο και ευχαριστώ πολύ. Φυσικά, δεν χρησιμοποιήθηκε η θωράκιση, άλλαξε η κάνη με μια άλλη που μου έδωσε ο Μανώλης (BlitzX) τον οποίο επίσης ευχαριστώ πολύ, μπήκε και δεύτερη κεραία για τον δεύτερο ασύρματο, φτιάχτηκε και ο αισθητήρας από σπρού λιμαρισμένο στον ταχύτροχο (έγινε ένας μίνι τόρνος) και περάστηκε το Mr Surfacer 500.
Οι φωτό που ακολουθούν είναι πρίν το αστάρωμα. Απο τότε, διορθώθηκαν κάπειες ατέλειες που φάνηκαν με το αστάρι και βάφτηκε το γαιώδες.
Παρακαλώ την επιείκειά σας, είναι το πρώτο μου άρμα (και όπως το κόβω, τελευταίο - πάντα νόμιζα οτι τα άρματα είναι ξεπέτα, τελικά έχουν την δική τους δυσκολία και στα χέρια ενός άπειρου όπως εγώ, η κατασκευή μοιάζει βουνό

) Θα παρακαλούσα πάντως αν δείτε κάποια πατάτα, να μου το σφυρίξετε!