Αποστολέας Θέμα: Goblin in Love_NEW MINIATURE_by Michael Kontraros Collectibles  (Αναγνώστηκε 1197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Michael Kontraros

• Scale 1/144
  • *
Goblin in Love_NEW MINIATURE_by Michael Kontraros Collectibles
« στις: Ιουνίου 01, 2014, 09:46:38 πμ »
Καλημέρα σε όλους!

Σε ένα μήνα θα είναι διαθέσημη η νέα φιγούρα μου "Goblin in Love". Μπούστο 150mm
Είναι από ριτίνη υψηλής ποιότητας που χυτεύεται στο εξωτερικό και συσκευασμένο σε μεταλλικό κουτί.

Για περισσότερες φωτογραφίες και αν προπαραγγελίες επισκεφθείτε εδώ:

https://www.indiegogo.com/projects/goblin-in-love-by-michael-kontraros-collectibles/x/2681790
ή επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέριες στο
info@mkontraros.com

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Goblin in Love_NEW MINIATURE_by Michael Kontraros Collectibles
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 02, 2014, 11:45:25 μμ »
Πολυ συμπαθητικο κομματι...καλες πωλησεις  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
Απ: Goblin in Love_NEW MINIATURE_by Michael Kontraros Collectibles
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 05, 2014, 12:14:14 πμ »

Είδα το πρωτότυπο κομμάτι. Είναι σχεδόν μονομπλοκ, άψογα χυτευμένο σε ρητίνη, χωρίς ίχνος από καλούπωμα· χωρίς να χρειάζεται στόκο σε ενώσεις ! Η κλίμακα του είναι μικρή, διαφέρει από τα περισσότερα μπούστα που κυκλοφορούν τελευταία (και είναι ¨χορταστικά¨ έως τεράστια), μόλις 150 mm, καθιστώντας το πολύ εύκολα διαχειρίσιμο.

Το θέμα του είναι πολύ χαριτωμένο, πρωτότυπο και οπωσδήποτε ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τους ¨φαντασάδες¨ , αλλά και για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για θέματα για βάψιμο με απεριόριστη ελευθερία χρωματικών επιλογών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αν και είμαι σταθερά φαν της ιστορικής φιγούρας, με ενθουσίασε και αναμένω την κυκλοφορία του.

Προσωπική μου άποψη, μην βασιστείτε στο boxart, μάλλον το αδικεί.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Tags: