Αποστολέας Θέμα: WWII FUEL TANKERS Opel Blitz B-STOFF tankwagen  (Αναγνώστηκε 3260 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: WWII FUEL TANKERS Opel Blitz B-STOFF tankwagen
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 17, 2014, 01:51:14 πμ »
Κορυφαιο βαψιμο και απο οτι βλεπω φετος..........................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Μπά γιατί το λές αυτό? Με τόσα θαύματα που βλέπουμε τελευταία (του Κτηνίατρου, του Nino, του Μιχάριερ κλπ) μη σου πώ θα δούμε και τη Δευτέρα Παρουσία! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 17, 2014, 04:41:39 μμ »
Ωραία το πάς doctor evegreen!!!....

Χερ Τανασεν,το θυμαμαι αυτο!Ριξε το λινκ να μην το ψαχνω ...

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=15576.0

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 17, 2014, 09:16:38 μμ »
ΛΕΥΤΕΡΗ...ρε ελα μια βολτα εσυ που σε περιμενω και θα σου δειξω ακριβως πως και που γινονται αυτες οι ενεσουλες!! ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Blitz-X,Μανε...σε ειχα προειδοποιησει οτι θα παει ααααααααρρρρρρρρρργγγγγγγγγαααααααααα το πραμα!
Επρεπε να ενημερωθεις πρωτα το ποσο αργα ειναι το δικο μου αργα!Ξερουν κι αλλοι εδω!! :lol: :lol: :lol:
Μοντι....χεστηκα στο γελιο ρε φιλαρακι!!Με κολλησες και βλεπω κι αλλα!! :mrgreen: :mrgreen:

michalis20...μη βιαζεσαι να χαρακτηρισεις τα βαψιματα μου ως ομορφιες...εχε υπομονη και θα δεις τι γινεται συνηθως μετα!! :lol: :lol:

sgt-major...εγω παντως θα παω να τσεκαρω γιατι με βαλατε σε υποψιες! :mrgreen:

Wildcat....ειναι να μην ανοιξει το κουτακι της Πανδωρας... ::glossa:: ::glossa::

Hummel Moss,θα περασω απο το δικο σου να τσεκαρω πως ΔΕΝ γινονται μα(β)λακ(ε)ιες κατα το βαψιμο!

Σας ευχαριστω ολους κυριοι ::thanks_smilie:: ::thanks_smilie::...και μιας και δεν βλεπω μπινελικια για αυτο που εχω κανει μεχρι στιγμης,συνεχιζω με πολυ μικρο update.
Μου φαγαν τα σ'κωτια τα ψιλολογια και απο Οπελ λιγα πραγματα.. :(,οποτε εγιναν τα βασικα βαψιματακια σε καπω και προφυλακτηρα...βαφτηκαν τα βασικα και κολληθηκαν τα φωτα...και..αυτα! :mrgreen:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Παρεπιπτοντως,του φορεσα και τους τροχους για να σταθει λιγο στα ποδια του,οποτε...Πεζε,αν χρειαζεσαι πισω τους τροχους του Τamiya...χμμμ... ::glossa:: :lol: :lol: :lol:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 17, 2014, 10:18:43 μμ »
Τα χρωματάκια στο καπώ είμαι σίγουρος πως θα τα περιποιηθείς γιατί δείχνουν πολύ καινούργια σε σχέση με το υπόλοιπο. Επαναλαμβάνω πως το υπόλοιπο βάψιμο, εμένα τουλάχιστον, μου αρέσει πάρα πολύ!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 18, 2014, 04:15:59 μμ »
Ναι Γιωργη,ακομη ειναι του κουτιου :wink:
Θα διορθωθουν λιγακι εκει που ξεφυγαν απο την ταινια και μετα θα πεσει ταλαιπωρια.
Αρχικα σκεφτομουν να το κανω τσιπαρισμενο,αλλα σκοπος μου ειναι η παλαιωση του οχηματος να εχει περισσοτερο φθαρμενο/ανοιγμενο χρωμα και σκονη/βρωμια/ζουμια κοκ παρα chipping(το οποιο κατα τη γνωμη μου δεν νοειται για ενα μη μαχημο-και δη βυτιοφορο που βρισκεται σε αεροδρομια :wink:)..Οποτε,θελω να ξεφυγω απο το κλασσικο πρωτοκολλο υπερ-φθορας και παω σε πιο λογικα για εμενα προτυπα :wink:
Σ'ευχαριστω φιλαρακο για τα σχολια :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Tags: