Κατασκευή, βάψιμο, φωτίσματα, μασκάρισμα είναι άψογα συγχαρητήρια για την υπομονή σου και τη μεθοδικότητα που δείχνεις, κατά την γνώμη μου θέλει στη συνέχεια έντονο wash μόνο στη γράμμωση για να αναδειχτεί και αυτή, σατινέ βερνίκι για να προστατεύσεις τα χρώματα και να "δέσουν" ομοιόμορφα, προσεκτικό τρίψιμο με ύφασμα ώστε να εξαλειφθούν οι μικρές ατέλειες στην επιφάνεια του μοντέλου και ελάχιστα, σε επιλεγμένα σημεία, σκονίσματα-φθορές με pigments. Το μοντέλο με το σχήμα του τα χρώματά του είναι πολύ εντυπωσιακό δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, κάντο εκθεσιακό. Όσο για τις εξαγωγές η φθορές δείχνουν αφύσικες σε σχέση με το υπόλοιπο μοντέλο, θα σε "αναγκάσουν" να παλιώσεις και το υπόλοιπο και θα χαθεί η πραγματικά πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει με το βάψιμο- μασκάρισμα. Προσπάθησε να αποδώσεις την εμφάνιση του καμένου μετάλλου με διαφορετικούς σκούρους τόνους alclad ή metalizer και νομίζω ότι αυτό αρκεί. Το μυστικό νομίζω ότι είναι η "καθαρή" δουλειά και οι ενδιαφέροντες συνδυασμοί χρωμάτων, σημάτων.
Προκόπη, Άρη ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια