Εγώ βλέποντας την όλη φάση, το γραφείο ν' ανατρέπεται και να γέρνει και τα μοντέλα να κάνουν τσουλήθρα και να είναι έτοιμα να σκάσουν κάτω, φυσικά αρχίζω να χτυπιέμαι και φυσικά προσπαθώ να περισώσω ότι μπορώ. Ο αδερφός μου πλακωμένος συνεχίζει να με κοιτάει ...
Είσαι απίθανος ρε μάστορα!!!!!

Φεύγοντας ο πατέρας μου για την δουλειά, με βρήκε να τρέμω βουρκωμένος απάνω από τα σμπαράλια....
Μία βρεγμένη πετσέτα σαν τουρμπάνι τυλιγμένη στο κεφάλι καί εισαι εντάξει!!!!!!
Ευτυχώς εγώ δεν είχα τέτοια "ξεσπάσματα" με τα μοντέλα μου - ήμουν "καλό" παιδί.... Μονάχα μωρέ στων γειτόνων πήγαινα καί "σπάγα" εεεεεε..... εννοώ, λάμβανα μέρος στις αερομαχίες!!!! Αυτά τα παιδιά είχαν το συνήθειο να τα φτιάχνουν καί μετά να παίζουν τα συγκρουόμενα με τα μοντέλα τους ε, οπότε το "εκμεταλεύτηκα" και γω. Ε τί, να χάλαγα τα δικά μου αριστουργήματα;;;;

ΟΜΩΣ το χρώμα του ήταν ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ αιματί!
Καλά ρε άνθρωπε, αντί να πας σε κανα νοσοκομείο να σε δούνε πήγες στην δουλειά!!!
Επειδή το πάθημα γίνεται μάθημα, όταν μου συνέβη κάτι παρόμοιο αποφάσισα πως ότι κι αν κάνω (βαψιμο, τριψιμο, κλπ) θα φοράω πάντα γυαλιά.
Μέσα δεκαετίας του '90: Μητέρα "καλά, πάλι μοντελάκια φτιάχνεις;" - απάντηση μου "ασε με ρε μάνα, το χόμπυ μου είναι!!!" - με το που φεύγει (καί όντως συχγυσμένος) ΜΠΑΜ ατύχημα, πάρε κάτω το χρώμα να έχεις όσο θέλεις στο πάγκο σου. Επανέρχεται, με παρόμοιο σχολιο μετα απο καμια ωρα - φευγει - ΜΠΑΜ παρε να 'χεις κι άλλο ατύχημα. Κόπηκα με το κοπιδι και φυσικά το κομματι που προσπαθουσα να κόψω έπιασε τους ελιγμους για να κάνει γκέλ στον τοίχο και να καταλήξει -ακουσον ακουσον - μέσα στον φραπε!!! Ευτυχως, ο αφρός το "συγκρατησε" και τουλαχιστον απόλαυσα τον καφέ μου!!!!