Αποστολέας Θέμα: Modelling Bloopers  (Αναγνώστηκε 25508 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
Απ: Modelling Bloopers
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 27, 2014, 02:13:16 μμ »
Μοντελαρω νταλα καλοκαιρι .. :mrgreen:

Το 'χω κάνει καί αυτό, μάλιστα όταν δεν είχαμε κλιματιστικό στο σπίτι, με τον αερογράφο-κομπρεσέρ να εκτελεί καί χρέη ανεμιστήρα!!! :mrgreen:
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 27, 2014, 02:33:25 μμ »
Συνηθίζω να φτιάχνω μικρά "μπαλάκια" από βαμβάκι (συνήθως 1-5mm) για να καθαρίζω το wash, να καθαρίζω τα λάδια, να σκουπίζω τα σήματα κλπ. Φτιάχνω το μπαλάκι, το αφήνω μπροοστά μου, το πιάνω με την λαβίδα, κάνω την δουλειά, το ξαναφήνω, κάνω κάτι άλλο κ.ο.κ.  Πάω να το ξαναπιάσω και έχει εξαφανιστεί! Μα πως; Αφού εκεί ήταν πριν ένα δευτερόλεπτο! Η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται άκρως εκνευριστική αφού έχω φτιάξει και έχω χάσει μπροστα στα μάτια μου "απειρα" μπαλάκια. Και πάνω που νομίζω ότι με κορϊδεύει ο Θεός και ετοιμάζομαι να πω στη Γιαγιά να μου φτιάξει φανουρόπιτα ανακαλύπτω τον φταίχτη: είναι η μουσική! Σχεδόν πάντα όταν μοντελάρω ακούω μουσική. Μέχρι εδώ καλά, έλα μου όμως που μου αρέσει να σφυρίζω το τραγούδι που ακούω... Βρήκα όλα τα μπαλάκια πίσω, στο τέρμα του πάγκου, στην γωνία με τον τοίχο...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 27, 2014, 04:03:07 μμ »
Το πλέον κλασικό που θυμήθηκα...
Υγρή κόλλα Humbrol στο στρογγυλό μπουκαλάκι... :evil:
Ένα πέρασμα με το χέρι καθώς δεν είχα κλείσει το καπάκι γιατί χρησιμοποιούσα άλλο πινέλο και... τα 3/4 της κόλλας πάνω στο μοντέλο, την επιφάνεια κοπής, το γραφείο κλπ...
Η επιφάνεια κοπής δεν έχει πια σχέδια πάνω...
Περιττό να πω πως έγινε το μοντέλο... Και το χειρότερο;  Προσπάθησα ο μ... να το καθαρίσω με χαρτί και τα έκανα ακόμα χειρότερα! :evil: ::eusa_wall::
Από τότε κολλάω το μπουκάλι της Humbrol σε τετράγωνο χαρτόνι και πλέον χρησιμοποιώ κόλλα της Tamiya.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 27, 2014, 04:08:00 μμ »
Το πλέον κλασικό που θυμήθηκα...
Υγρή κόλλα Humbrol στο στρογγυλό μπουκαλάκι... :evil:
Ένα πέρασμα με το χέρι καθώς δεν είχα κλείσει το καπάκι γιατί χρησιμοποιούσα άλλο πινέλο και... τα 3/4 της κόλλας πάνω στο μοντέλο, την επιφάνεια κοπής, το γραφείο κλπ...
Η επιφάνεια κοπής δεν έχει πια σχέδια πάνω...
Περιττό να πω πως έγινε το μοντέλο... Και το χειρότερο;  Προσπάθησα ο μ... να το καθαρίσω με χαρτί και τα έκανα ακόμα χειρότερα! :evil: ::eusa_wall::
Από τότε κολλάω το μπουκάλι της Humbrol σε τετράγωνο χαρτόνι και πλέον χρησιμοποιώ κόλλα της Tamiya.

Τουλάχιστον όταν χύνεται να στεγνώνει γρήγορα πριν προλάβεις να βάλεις χαρτί?  :lol: :lol: :lol: :lol:

Την έχω πατήσει τουλάχιστον 3-4 φορές με την κόλλα έτσι.

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 27, 2014, 04:35:58 μμ »
Καλοκαίρι του 86, στο μαθητικό γραφείο, ένα AH-1 Cobra 1/72 Machbox. Στάδιο cockpit. Μόλις έβαψα μια λεπτομέρια κόκκινη, τενεκεδάκι Humbrol κόκκινο, μισάνοιχτο. Φεύγω για μισή ώρα, και βρίσκει ευκαιρία ο μικρός αδερφός, να κάνει καταδρομική στο γραφείο. Αδειάζει το κόκκινο πάνω του, και εκείνη τη στιγμή μπαίνει η μαμά που ξέρει ότι πάνω στον πάγκο έχω και κόφτες, και βρίσκει το μικρό ........αιματοβαμμένο.
Μέχρι να καταλάβει ότι δεν είναι αίμα.......
Το ψάλσιμο τελείωσε μόλις χτες....... 
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 27, 2014, 04:40:30 μμ »
Μοντελάρω αμέριμνος ένα πυροβόλο. Την ώρα που καθάριζα τις ρόδες, το σκυλί έχει έρθει και έχει κάτσει κάτω από το γραφείο.
Στο τρίψιμο, "τσούπ" πετάγεται η μια ρόδα, ένα γκελ στο γραφείο, δεύτερο στο πάτωμα, το τρίτο σταμάτησε ανάμεσα στους αριστερούς κυνόδοντες της Ίρμας...

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 27, 2014, 04:59:45 μμ »
Απειρα τα mishaps (που πρεπει να παραθεσω καποια στιγμη με αλφαβητικη σειρα)με το τελευταιο και πιο ηλιθιο...
Θελω να χρησιμοποιησω λακ αλλα οχι απο την φυαλη,οποτε αδειαζω καμποσο απο το περιεχομενο σε ενα κουτακι απο φιλμ.
Βαζω οσο χρειαζομουν στον αερογραφο και προς αποφυγην ατυχηματων,κλεινω το καπακι του φιλμ.
Ελαχιστα δευτερολεπτα μετα,το εμφραγμα περασε μπροστα απο τα ματια μου και το καπακι απο το κυπελακι ειναι ...καπου ...προς τα εκει....μαλλον.
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 27, 2014, 05:12:41 μμ »
Ο εκσφεντονισμός κομματιών πιστεύω πως πέρασε σε άλλο επίπεδο, από τη στιγμή που μου έσπασε ένα μπράτσο ανάρτησης από ένα Jagdpanther και προσγειώθηκε στην άλλη άκρη του δωματίου. Το κουλό είναι ότι το βρήκα ένα χρόνο αργότερα, μέσα στον πύργο ενός άλλου άρματος!

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 27, 2014, 06:03:27 μμ »
 ::arrowred:: Ανοιχτό μπουκάλι Διαλυτικό..... Ξεχνάω και ανάβω έναν αναπτήρα για να ζεστάνω ενα κομμάτι πλαστικού.....
Ακούγεται ένας ωραίος ήχος με συνοδεία φλόγας!!!  :mrgreen: :mrgreen:
Αποτελεσμα.... λιωμένο πλαστικό..  ::glossa:: ::glossa::

::arrowred:: Βάφω  και έχω δίπλα ένα μπουκάλι νερού χωρίς ετικέτα και ένα μπουκάλι Οινόπνευμα επίσης χωρίς ετικέτα...
Διψα πολύ το καλοκαίρι....
Αποτέλεσμα  βαράει πολύ το οινόπνευμα σκέτο!!!!

Μπουκαλάκι κλειστό.... και προσπάθεια ανακίνησης χρώματος.....
Αποτέλεσμα... Πλήρης ανακαινισμός του δωματίου!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 27, 2014, 06:21:10 μμ »
Είκοσι χρόνια περίπου πριν, είμαι φαντάρος σε φυλάκιο και μοντελάρω. Πιάνω το κίτρινο κουτάκι της humbrol, το ανοίγω και ανακατέβω τη μάκα με οδοντογλυφίδα. Κλείνω το καπάκι και δοκιμάζω να ανακατέψω με την κίνηση φραπέ. Το καπάκι δεν είχε κλείσει καλά και ο τοίχος του θαλάμου έγινε κίτρινος αρτιφισιέ...  :mrgreen:  :mrgreen:

"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 27, 2014, 06:30:14 μμ »
Μοντελάρω αμέριμνος ένα πυροβόλο. Την ώρα που καθάριζα τις ρόδες, το σκυλί έχει έρθει και έχει κάτσει κάτω από το γραφείο.
Στο τρίψιμο, "τσούπ" πετάγεται η μια ρόδα, ένα γκελ στο γραφείο, δεύτερο στο πάτωμα, το τρίτο σταμάτησε ανάμεσα στους αριστερούς κυνόδοντες της Ίρμας...
Ώπα! Ωραίος! Την έχεις εκπαιδεύσει να στα πιάνει να μην χάνονται ε;! ::lol18:: ::lol18::
Εμένα πάντως αυτά που εκτοξεύονται είναι συνήθως μικρά και πάντα κάνουν ένα χαρακτηριστικό "Σβιιιιιιιιιννννν..." ακούγεται ένα τσικ στο άσχετο και συνήθως τα βρίσκω όταν θα μετακινήσω τα έπιπλα.  Κάθε φορά που το κάνω αυτό βέβαια βρίσκω 2-3 από αυτά που είχαν χαθεί πριν μήνες ή χρόνια αλλά ποτέ το τελευταίο, το οποίο με τη σειρά του ανευρίσκεται μετά από μήνες ή χρόνια ψάχνοντας για κάτι άλλο...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 27, 2014, 06:36:26 μμ »
Καλοκαίρι 1987. Τελειώνει το προωθητικό σε Panzergray spray Humbrol (ναι εκείνα τα μικρά, που χώραγαν στην παλάμη - τι μου θύμησα τώρα :roll:). Φαεινή ιδέα: Κρίμα να πετάξω και το χρώμα. Δε το σφάζω να το βάλω σε άδειο κουτάκι Humbrol??? Όπερ και εγένετω. Βάζω και τη μπίλια στο τενεκεδάκι. Την επόμενη φορά που χρειάστηκα Panzer Gray και αφού χτύπησα ένα Fiesta frappe το τενεκεδάκι της Humbrol, όλο το γραφείο μου και εγώ ήμασταν γκρί σκούρο. Μη με ρωτήσετε που βρέθηκε το προωθητικό αφού είχε τελειώσει, αλλά όσο βρέθηκε ήταν αρκετό να μου απαυτώσει τη μέρα ::glossa:: :mrgreen:

Δεκέμβριος 2011. Βγάζω κάτι πρόχειρα καλουπάκια με Oyumaru (υλικό που μαλακώνει όταν μείνει για μερικά λεπτά σε ζεστό νερό). Το φλυτζάνι του καφέ δίπλα σε αυτό από το οποίο μόλις έχω βγάλει το Oyumaru και περιέχει το ζεστό νερό. Είμαι βέβαιος ότι ξέρετε ποιο φλυτζάνι σήκωσα και ήπια... Μιλάμε για τρελλή πίκρα :evil:

Απρίλιος 2012. Πάω στον Κόρακα, να βάψουμε μαζί το F-5 της Matchbox (για το ομώνυμο GB). Κοιτάει ο Κόρακας τα χρώματα που έχω φέρει μαζί μου και αναφωνώντας "τι την έφερες αυτή τη μ@λ@κί@ ?" (με το γνωστό τρόπο), κουνάει ένα Vallejo ανοιχτό γκρί που κράταγε και το οποίο είναι ελαφρά ξεβιδωμένο. Ενώ τα Vallejo δε φημίζονται για την πρόσφυση τους σε πλαστικό, έχουν καταπληκτική πρόσφυση σε ύφασμα ::glossa:: Περιττό να σας πώ πως ακόμα η γριά μουρμούρα με ψέλνει...  :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 27, 2014, 07:08:06 μμ »
Καλοκαίρι 1987. Τελειώνει το προωθητικό σε Panzergray spray Humbrol (ναι εκείνα τα μικρά, που χώραγαν στην παλάμη - τι μου θύμησα τώρα :roll:). Φαεινή ιδέα: Κρίμα να πετάξω και το χρώμα. Δε το σφάζω να το βάλω σε άδειο κουτάκι Humbrol??? Όπερ και εγένετω. Βάζω και τη μπίλια στο τενεκεδάκι. Την επόμενη φορά που χρειάστηκα Panzer Gray και αφού χτύπησα ένα Fiesta frappe το τενεκεδάκι της Humbrol, όλο το γραφείο μου και εγώ ήμασταν γκρί σκούρο. Μη με ρωτήσετε που βρέθηκε το προωθητικό αφού είχε τελειώσει, αλλά όσο βρέθηκε ήταν αρκετό να μου απαυτώσει τη μέρα ::glossa:: :mrgreen:

Δεκέμβριος 2011. Βγάζω κάτι πρόχειρα καλουπάκια με Oyumaru (υλικό που μαλακώνει όταν μείνει για μερικά λεπτά σε ζεστό νερό). Το φλυτζάνι του καφέ δίπλα σε αυτό από το οποίο μόλις έχω βγάλει το Oyumaru και περιέχει το ζεστό νερό. Είμαι βέβαιος ότι ξέρετε ποιο φλυτζάνι σήκωσα και ήπια... Μιλάμε για τρελλή πίκρα :evil:

Απρίλιος 2012. Πάω στον Κόρακα, να βάψουμε μαζί το F-5 της Matchbox (για το ομώνυμο GB). Κοιτάει ο Κόρακας τα χρώματα που έχω φέρει μαζί μου και αναφωνώντας "τι την έφερες αυτή τη μ@λ@κί@ ?" (με το γνωστό τρόπο), κουνάει ένα Vallejo ανοιχτό γκρί που κράταγε και το οποίο είναι ελαφρά ξεβιδωμένο. Ενώ τα Vallejo δε φημίζονται για την πρόσφυση τους σε πλαστικό, έχουν καταπληκτική πρόσφυση σε ύφασμα ::glossa:: Περιττό να σας πώ πως ακόμα η γριά μουρμούρα με ψέλνει...  :mrgreen:

ΜΦΧ
Ξεχασες να πεις οτι το χρωμα ηταν δικο σου και εσυ το ειχες αφησει λασκα! :evil: ::violent1::

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 27, 2014, 07:35:24 μμ »
Τρίβω καλύπτρα με το Tamiya compound για να γυαλίσει. Πάω τουαλέτα να πάρω βαμβάκι να βάλω λίγο ακόμα αλοιφή και να συνεχίσω το τρίψιμο. Ξεχνάω το σωληνάριο που κράταγα στο χέρι πάνω στον πάγκο του νιπτήρα.

Το επόμενο πρωί η σύζυγος θέλησε να βάλει αποσμητική κρέμα στις μασχάλες.........

Ακόμα γελάω  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 27, 2014, 07:59:55 μμ »
Δε λες καλά που δεν θέλησε να βάλει οδοντόκρεμα ή κολλύριο!  :mrgreen:
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 27, 2014, 08:26:22 μμ »
 ::arrowred:: ʼνοιξα με τα δόντια το φρακαρισμένο μπουκαλάκι της κυανοακρυλικής, έπιασα με το ένα χέρι το μοντέλο, και με το άλλο, την βελόνα για την κόλλα, ενώ συγκρατούσα ακόμη το καπάκι στο στόμα μου.
 Αποτέλεσμα: Το καπάκι κόλλησε στα χείλη μου, τα μάτια, τα χείλη και η μύτη μου άρχισαν να τσούζουν ανυπόφορα από τις αναθυμιάσεις της κυανακρυλικής, αλλά ευτυχώς δεν μου έπεσε το μοντέλο. Αφήνω το μοντέλο, προσεκτικά, και προσπαθώ να βιδώσω την κόλλα στο καπάκι που ακόμα κρατώ στο στόμα, αλλά..., αστοχώ και κολλάω το ρύγχος από το μπουκαλάκι επίσης στα χείλη μου......
 ::arrowred:: Εν έτει 1992, φτιάχνω με μεγάλη χαρά, το Buffalo της Matchbox......Όμως κάποια μέρα έχασα -άγνωστο πώς- την καλύπτρα του....Το μοντέλο δεν μπορούσε να ξαναβρεθεί δυστυχώς σε κανένα από τα παιχνιδάδικα και μοντελάδικα της πόλης μου....Μετά μεγάλης θλίψεως, το φύλαγα στην άκρη μισοφτιαγμένο κι άβαφτο.....Δύο χρόνια μετά, συγυρίζοντας το δωμάτιό μου βρήκα την χαμένη καλύπτρα σώα και αβλαβή, στην γωνία του δωματίου πίσω από το γραφειάκι μου, που θα ορκιζόμουν πως είχα ψάξει 100 φορές από τότε.....
Χοροπήδαγα σαν τρελλός από την χαρά μου, μέχρι να διαπιστώσω πως....εν τω μεταξύ έχω χάσει το ένα από τα δύο σκέλη προσγείωσης.......Μετά από λίγες ημέρες απογοήτευσης, αποφάσισα πως ήταν καιρός να αρχίσω να μεταχειρίζομαι ΖΤΠ, σε συνδυασμό με το λατρεμένο πλαστικό από το κεσεδάκι γιαουρτιού  του μπακάλη. Το Buffalάκι στέκει στο ράφι ακόμη, μιά χαρά και στα δύο του σκέλη που ελάχιστα διαφέρουν μεταξύ τους , αντιπροσωπεύοντας τις δημιουργίες μιας άλλης εποχής, και την πρώτη και συνάμα πετυχημένη προσπάθεια ιδιοκατασκευής χαμμένου κομματιού....

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 27, 2014, 08:32:14 μμ »
Ξεχασες να πεις οτι το χρωμα ηταν δικο σου και εσυ το ειχες αφησει λασκα! :evil: ::violent1::
Για του λόγου το αληθές... ακόμα ψέλνει ::glossa:: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 27, 2014, 08:36:20 μμ »
Καλά όλα αυτά που λέτε.
Δε σας έχει τύχει όμως ο συνδυασμός Lman + Χρώμα λευκό της Tamiya.
Συνδυασμός που σκοτώνει ακόμη και ξύλινα πατώματα.
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 27, 2014, 08:41:52 μμ »
Καλά όλα αυτά που λέτε.
ʼστον πυροσβέστη και πες μας τα δικά σου ::glossa:: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 27, 2014, 08:51:05 μμ »
Τα δικά μου κουλά είναι ίδια με τα δικά σας:
ʼφθονη υγρή κόλλα χυμένη πάνω στο τραπέζι, τρελή μαστούρα μιλάμε...
Και να κλαις γιατί δε ξέρεις πού θα ξαναβρείς πράσινη υγρή της Tamiya.
Να έχεις ένα και μοναδικό XF49 της TAMIYA, να το φυλάς σαν τα μάτια σου και τελικά να το χύνεις...
Από τότε έχω 4 τεμάχια από το κάθε χρώμα της Tamiya...
Τέλος, εκεί που κόβεις και κολλάς μπεζ πλαστικό, διαπιστώνεις ότι ξαφνικά έχει γίνει κόκκινο και νιώθεις έναν πόνο στον αντίχειρα. Μετά το οινόπνευμα τσούζει μάνα μμμμ :!:

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 27, 2014, 08:53:38 μμ »
 "Δύο χρόνια μετά, συγυρίζοντας το δωμάτιό μου βρήκα την χαμένη καλύπτρα σώα και αβλαβή, στην γωνία του δωματίου πίσω από το γραφειάκι μου" Kala ρε Ελιξίριε μας δουλευεις!!! 2 χρόνια είχες να καθαρίσεις το δωμάτιο σου και δεν στην είχε πεί η μάνα σου;;;; Σε μας έπεφτε "σύννεφο" η παντούφλα αμα δεν καθαρίζαμε μία φορα την εβδομάδα το δωμάτιο μας!!!

Από τότε έχω 4 τεμάχια από το κάθε χρώμα της Tamiya...

Όπως θα λεγε και ο Βέγγος, "Προνοητικέ μου εσύ!!!!" :mrgreen:

Καλά όλα αυτά που λέτε.

Τί είναι το Lman;

Το επόμενο πρωί η σύζυγος θέλησε να βάλει αποσμητική κρέμα στις μασχάλες.........

Ακόμα γελάω  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Τώρα εδώ που τα λέμε, φτηνά την γλύτωσες. Θα μπορούσες να 'χες φάει κανα σουτ από το μπαλκόνι ή στην ακόμα χειρότερη, να έβλεπες την συλλογή σου να τρωγε σουτ!!!!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 27, 2014, 08:59:31 μμ »
Τί είναι το Lman;
Κάτι πολύ φονικό :!: :!: :!:
Πίστεψέ με δε θέλεις να ξέρεις.
Συνήθως φοράει στολή και τρέχει σαν τρελό.
Οδηγεί κόκκινα βαρέα οχήματα.
ΑΑΑ, και πολύ σπάνια τελειώνει μοντέλο :!:
Λάμπρ φίλε μου συγγνώμη αλλά δεν άντεξα :!:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 27, 2014, 09:00:30 μμ »
"Δύο χρόνια μετά, συγυρίζοντας το δωμάτιό μου βρήκα την χαμένη καλύπτρα σώα και αβλαβή, στην γωνία του δωματίου πίσω από το γραφειάκι μου" Kala ρε Ελιξίριε μας δουλευεις!!! 2 χρόνια είχες να καθαρίσεις το δωμάτιο σου και δεν στην είχε πεί η μάνα σου;;;; Σε μας έπεφτε "σύννεφο" η παντούφλα αμα δεν καθαρίζαμε μία φορα την εβδομάδα το δωμάτιο μας!!!
Εχέέμμμ....Νομίζω πως είπα....."Θα ορκιζόμουν πως είχα ψάξει 100 φορές στο συγκεκριμένο σημείο" :mrgreen: ʼρα όλο και κάτι είχα συγυρίσει.....Όχι πολύ φανατικά είναι η αλήθεια......Για τις ομηρικές μάχες με την καλή μου μάνα, θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά......

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 27, 2014, 09:03:40 μμ »
.Για τις ομηρικές μάχες με την καλή μου μάνα, θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά......

Εγώ - γκουχου γκουχου.... - ακόμα δίνω "μάχες" όποτε έρχεται επίσκεψη στο σπίτι. Περαστικά μας :mrgreen:

Κάτι πολύ φονικό :!: :!: :!:
Πίστεψέ με δε θέλεις να ξέρεις.
Συνήθως φοράει στολή και τρέχει σαν τρελό.
Οδηγεί κόκκινα βαρέα οχήματα.
ΑΑΑ, και πολύ σπάνια τελειώνει μοντέλο :!:
Λάμπρ φίλε μου συγγνώμη αλλά δεν άντεξα :!:
 ::salut::

Ευτυχώς που είμαι αεροπλανάς, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να "το" συναντήσω ποτέ μου :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος vags

• Βαγγέλης Βασιλόπουλος IPMS 611
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Καρέας Αθήνα
  • Modelling Race Unlimited
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 27, 2014, 09:25:53 μμ »
Το πρώτο μου εργαστήριο είναι σε κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην οποία (οικογενειακή γαρ) τον πρώτο λόγο έχει η γηραιότερη νοικοκυρά, δηλαδή η γιαγιά μου. Έχω μισοτελειώσει το τελευταίο μου αεροπλανάκι και έχουν μείνει μόνο μερικά (αλλά πολύτιμα) κομμάτια στα πλαίσια. Γυρίζω την άλλη μέρα... βρε που είναι τα πλαίσια; που είναι τα πλαίσια...; Ευτυχώς μου "κόβει" και ρωτάω την γιαγιά για να διαπιστώσω έντρομος ότι τα έχει πετάξει νομίζοντας ότι είναι σκουπίδια. Πάνω στον πάγκο μου; Σκουπίδια; Βέβαια με την πρεσβυωπία που είχε, όλος ο πάγκος σκουπίδια της φαινόταν. Τελικά τα βρήκα μέσα στον κάδο σκουπιδιών ο οποίος ευτυχώς δεν είχε αδειάσει, αλλιώς... η γιαγιά δεν θα μου είχε γράψει το σπίτι μετά τον καβγά.

Tags: