Εσύ θα έπρεπε να ήσουν στη 332 και εγώ στη 331.....
... και θα τρώγατε πακέτο και οι δύο, ο Γιάννης με μιάμιση μοίρα και ο Πάκης με την παραλαβή των -5

Πάντως το θέμα των εκθεμάτων, μουσείων κλπ κλπ παίρνει πολύ συζήτηση... Ναι, θα ήθελα κάπου να έβλεπα καλοδιατηρημένα όλα τα αεροσκάφη της ΠΑ, με σωστή ιστορική αποκατάσταση (αυτό το κάνουμε ευτυχώς εμείς σε κάποιο βαθμό και σε ...συγκεκριμένες κλίμακες) αλλά:
(α) αυτό θέλει χρήματα
(β) αυτό θέλει ανθρώπους
(γ) θέλει και αντίστοιχα κόσμο που να ενδιαφέρεται ώστε να είναι απαίτηση γενικότερη η ύπαρξη τέτοιων χώρων και δράσεων (συνήθως δεν βλέπω κόσμο πχ να χαζεύει από κοντά κάποιο "θρυλικό" σκάφος όπως πχ το F-104 του Πολεμικού Μουσείου...)
(δ) θέλει να μην φοβάσαι ότι αύριο θα σε βγάλουν στα κανάλια να εξηγείς ότι "την ώρα που οι Τούρκοι πετούν στο Αιγαίο κάποιοι γυαλίζουν μουσειακά εκθέματα"
(ε) θέλει να μπορείς να γράψεις ανοικτά ότι πχ ο Δινόπουλος το '74 έπρεπε να δράσει και έδρασε όταν έπρεπε και να ένα αεροσκάφος σαν το δικό του.
Θέλει πολλά ακόμη...
Σας άρεσε ο Αρχάγγελος; Εγώ θα τον θυμάμαι για μια ζωή... Θυμάστε όμως τα δημοσιευματα που έλεγαν το πόσο μπορεί να κόστησε κλπ και ποιος τα πληρώνει αυτά τα χρήματα κλπ κλπ κλπ
Μη με παρεξηγήσετε από τα παραπάνω. Ναι, το θέλω πολύ ένα πλήρες μουσείο. Δεν είναι όμως τα πράγματα τόσο εύκολα όσο μία απλή απόφαση... Ας δικαιολογήσουμε σε κάποιο βαθμό και τους ανθρώπους της ΠΑ που δεν παίρνουν τις αποφάσεις που (στο κάτω κάτω) θα ξετρέλεναν μια χούφτα -μόνο- τρελούς (ωραίους πιστεύω) σαν και μας!