Η κατασκευή του κιτ αυτού με είχε απασχολήσει και στο κοντινό παρελθόν αλλά η δυσκολία του και η αμφιλεγόμενη δημοτικότητά του με σταμάτησαν. Αποφάσισα λοιπόν να ερευνήσω πρώτα για τους ενδιαφερόμενους πελάτες και μετά να προχωρήσω στην κατασκευή του πρωτοτύπου.Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε εάν θα λειτουργήσει αυτή η φόρμουλα, καθώς μπορεί να οδηγήσει στην παραγωγή και άλλων παραμελημένων μοντέλων Ελληνικού ενδιαφέροντος,από εμένα ή και από άλλους κατασκευαστές.
Μιλάμε πάντα για το VBL, τον μακρύ τύπο.
Το κόστος του κιτ διαμορφώνεται στα 50EUR με την προϋπόθεση ότι θα συγκεντρωθούν 50 αρχικές παραγγελίες.
Θα είναι από ρητίνη και θα περιλαμβάνει photetched κομμάτια εφόσον χρειαστεί. Θα δίνεται με φουλ εσωτερικό, ανοικτές τις τρεις πόρτες και τον απαραίτητο οπλισμό. Δεν θα περιλαμβάνει χαλκομανίες.
Απαραίτητη η προ παραγγελία, που σημαίνει ότι όποιος ενδιαφέρεται θα κληθεί να καταβάλει το 50%, δηλαδή 25EUR , πριν ξεκινήσω την κατασκευή του master.
Οποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα ή περισσότερα κομμάτια θα το ποστάρει εδώ ή θα μου στέλνει πμ. Οταν και εάν μαζευτούν 50 παραγγελίες, θα επικοινωνήσω με τον καθένα ώστε να γίνει η πληρωμή της προκαταβολής. Το κιτ θα είναι έτοιμο μετά από 2-3 μήνες. Στην παράδοση, θα γίνεται και η εξόφληση από τον καθένα που θα παραλαμβάνει.
Να ξεκαθαρίσω ότι όποιος δηλώσει συμμετοχή και πληρώσει την προκαταβολή αλλά στην πορεία αλλάξει γνώμη δεν θα του επιστρέφονται τα χρήματα.
Εννοείται ότι εάν για κάποιο λόγο δεν καταφέρω να εκπληρώσω το δικό μου κομμάτι της συμφωνίας θα επιστρέψω τα χρήματα της προκαταβολής στον κάθε συμμετέχοντα.
Σκεφτείτε το καλά λοιπόν και δηλώστε υπεύθυνα.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ,πρόταση,αντίρηση,ιδέα εδώ είμαστε.