Καλησπερα.
Συνεχεια στο εγχειρημα οπου σειρα ειχε η ''συναρμολογηση'' των 8 φιγουρων, 4 με το πληρωμα του βομβαρδιστικου και 4 με προσωπικο εδαφους. Η ιστορια εχει ηδη προαναφερθει με το σκηνικο να εξελισσεται ελαχιστα λεπτα μετα απο αναγκαστικη προσγειωση του Ki-48 σε παραπλευρο χωρο μιας αεροπορικης βασης των Ιαπωνων στην Μαλαισια το 1942. Προσπαθησα να δωσω ιδιαιτερη προσοχη στη σταση των φιγουρων και τη θεση τους στο χωρο-κατι που ειχα παραβλεψει σε προηγουμενες δουλειες μου-με αποτελεσμα ενα εκτεταμενο κοψιμο/ραψιμο μελων σωματος σε οτι φιγουρα υπηρχε στο στοκ μου.

Αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα

ειναι οτι ολες οι φιγουρες θα εχουν ατοφια Ιαπωνικα κεφαλια κατι που ειχε να γινει απο την κατασκευη της Μυρτως στο υποστεγο..Αναμενεται ανηλεες στοκαροτριψιμο αλλα δεν βαριεσαι..

Από ποια άποψη;
Ελλιπης ισως να μην ειναι ακριβης χαρακτηρισμος, αλλα σιγουρα απο βιντεακια που εχω δει καπου οι συναδελφοι πρεπει να χουν μπαρμπα ηλεκτρολογο..
Οσο για το στεφανι

;;;;;;;
μην ανησυχειτε..

Πηγα μετα της γυναικος μου στο τοπικο ''χλοερο τοπο'' για να επισκεφτουμε την τελευταια κατοικια του πεθερου μου,οπου ''δανειστηκα'' διαφορα υλικα που θα με βοηθησουν να αναπαραστησω το ''πρασινο'' στοιχειο της βασης που θα ειναι ιδιαιτερα εντονο.

Ευχαριστω για την προσοχη σας..
ΣYNEXIZETAI...